Se hotell (29)

Reiser til Sorrento

På en reise til Sorrento får du oppleve en klassisk, syd-italiensk perle nær noen av Italias mest berømte severdigheter.
Denne sjarmerende byen byr på syd-italiensk atmosfære og sjarm med vakre bygninger, blomsterprydete piazzaer og koselige, trange smug. Utsikten over Golfo di Napoli er fantastisk. Vil du sole deg og nyte det klare blå Middelhavet kan du besøke en av byens badeterrasser. Sorrento har lenge vært et høyt elsket feriemål, både av italienere og andre europeere, like mye for solforholdene som for maten.

Vings reiser til Sorrento

Når du bestiller en reise til Sorrento med Ving kan du velge blant et tyvetalls gode hotell, mange av dem ligger nær havet. Skal du reise uten barn anbefaler vi det populære hotellet Grand Hotel Riviera Beach som liggeri nærheten av sentrum, men samtidig rolig til på en klippe med fantastisk havutsikt. Vil du bo veldig bra skal du velge Grand Hotel Angiolieri noen kilometer utenfor Sorrento. Dette er et luksushotell med basseng, treningsrom, spa og en restaurant som har en stjerne i Guide Michelin.

Verdensberømte severdigheter

Bor du i Sorrento er det kort vei til noen av de mest kjente severdighetene i Italia. Bli med på en utflukt til Pompeii og Vesuv, ta båten til Capri, lokaltoget til Napoli eller lei en bil og dra av gårde til lekre Positano på Amalfikysten – en av verdens vakreste kyststrekninger.

Utflukter til Napoli og Roma

Ta toget til Napoli og opplev en ekte italiensk storby med et enormt utvalg av restauranter, barer, kafeer og butikker. Du bør ta en tur innom de spanske kvartalene, spasere langs Mergellinas strandpromenade og beundre utsikten fra San Marino.
Napoli blir på folkemunne kalt "pizzaens hovedstad", og vi anbefaler på det sterkeste at du ikke reiser derfra før du har spist en av dem.
Liker du fotball bør du dra hit en av de dagene byens stolthet Napoli spiller hjemmekamp. Det er en opplevelse å se de fanatiske napolitanske tilhengerne øse sin kjærlighet over hjemmelaget.
Har du lyst på en tur til Roma? Med ekspresstog fra Napoli kommer du deg faktisk til hovedstaden og tilbake igjen på dagen.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Sentrale hotell
  • Gode restauranter
  • Severdigheter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Sorrento

Finn reise til Sorrento
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.