Lollo & Bernie

Våre gode venner

LOLLO & BERNIE

Alle barns favorittmaskoter – Lollo & Bernie

På Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og flere av våre Family Garden-hotell dukker de kosete maskotene Lollo & Bernie stadig opp og hilser på barna. Lollo er en nysgjerrig sjiraff som elsker dans og musikk, og Bernie er en modig og klok bjørn som er veldig glad i mat. Du kan treffe Lollo & Bernie på forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene og på Lollo & Bernie's Mini Disco.

MASSE MORO MED LOLLO & BERNIE

Hobbyhjørne, Mini Disco, barneprogram og masse andre morsomme aktiviteter.

Bli kjent med Lollo & Bernie

Møt verdens snilleste sjiraff og den kloke bjørnekompisen hennes.

Lollo

Dette visste du ikke om Lollo:

 • Ble født i Afrika og kom til hotellet med båt
 • Elsker å danse og kle seg ut
 • Foretrekker vegetarmat og elsker frukt
 • Favorittleken hennes er skattejakt
 • Er nysgjerrig og liker å utforske ting
 • Vil bli danser eller DJ når hun blir stor
 • Kan ikke svømme

Dette visste du ikke om Bernie:

 • Ble født i Norden, i nærheten av polarsirkelen
 • Elsker mat og er alltid klar for å prøve noe nytt
 • Er full av energi, men kan være litt klumsete…
 • Favorittleken hans er skattejakt
 • Er klok og liker å lære noe nytt
 • Vil bli kokk eller lærer når han blir stor
 • Er mørkredd
Bernie
Lollo & Bernie
Lollo och Bernie nedtelling

3, 2, 1, ferie!

Snart er det på tide å pakke kofferten og reise. Print ut ut Lollo & Bernie-kalenderen og start nedtellingen til ferien.

Skriv ut Lollo & Bernies feriekalender.

LOLLO & BERNIE PÅ HOTELLET

Bo på et hotellrom designet av våre egne maskoter, bli med på gøyale aktiviteter og slå deg løs på dansegulvet i Lollo & Bernie’s Mini Disco.

Lollo & Bernie Suites

Lollo & Bernie Suite

Bo på et av Lollo & Bernies spesialdesignede rom på Sunwing Family Resorts. Rommene er utstyrt med alt som trengs for å få en koselig og vellykket familieferie. Lollo & Bernie Suites finnes på våre Sunwing Family Resorts i Alcudia, Ayia Napa, Kallithea, Side, Makrigialos og Kamala.

Finnes på våre Sunwing Family Resorts i Alcudia, Ayia Napa, Kallithea, Side, Makrigialos og Kamala.

Aktiviteter med Lollo & Bernie

Aktiviteter med Lollo & Bernie

På hotellet kan barna være med på massevis av gøyale aktiviteter med Lollo & Bernie. Bli med på skattejakt, feire bursdagen til Lollo eller Bernie og syng med på After Beach. Aktivitetestilbudet varierer fra hotell til hotell. Les mer om hva som finnes på ditt hotell under beskrivelsen av hotellet eller hotellkonseptet.

Møt Lollo & Bernie i ferien

Møt Lollo & Bernie i ferien

Våre beste hotelltips for barnefamilier – her finner du hotellene som tilbyr massevis av barneaktiviteter og de populære maskotene Lollo & Bernie.

Her finner du våre beste hotell for familien, med massevis av barneaktiviteter og de populære maskotene Lollo & Bernie.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.