Underholdning

Når solen senker seg på himmelen utenfor Sunwing Family Resort stiger temperaturen på scenen. Så å si hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange av dagens kjente artister har faktisk startet sin karriere hos oss.

Underholdning

For hele familien

  • Barneshow med Lollo & Bernie
  • Familieshow
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars

Barneshow

Det veksler mellom
latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av våre flotte show med Lollo & Bernie!

Lollo & Bernie - Holiday Up and Away

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Bli med Lollo & Bernie på ferie – det blir litt av et eventyr! Du kan hjelpe dem å pakke kofferten og bli med til flyplassen for å se hva som skjer der. Er du klar? Da drar vi på ferie!

Lollo & Bernie - Games on the Beach

Lollo & Bernie – Games on the Beach

Lollo & Bernie liker å finne på ting på stranden. Begge to elsker sport og leker og de bestemmer seg for å konkurrere. Hvem heier du på, og hvem tror du vinner den store pokalen – Lollo eller Bernie?

Lollo & Bernie - Circus Show

Lollo & Bernie - Circus Show

Bli med på Lollo & Bernies eget Cirkus Show! Her viser de frem alt fra favorittryllekunstene til sine kuleste dansetrinn.

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings proffe og populære familieshow! Vi byr på blant annet uforglemmelige discolåter og en guidet tur gjennom rockehistorien. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag.

Rock Candy

Rock Candy

En godtepose av fargerike rockelåter. Gjenopplev 70-tallet med School´s Out, føl 'the girl power' fra Girls Rock og nyt dine favoritter fra vårt Slick & Smooth-medley. Når det er tid for Rock Candy-finalen er det bare å la seg rive med. We just can´t stop rockin´!

Blame it on the Disco by Alcazar

Blame it on the Disco by Alcazar

I 20 år har den underholdende og glitrende popgruppen Alcazar forsvart discoens ære på scenen. Bli med på en reise gjennom kjente discolåter, glitter og glamour og herlige dansenumre!

Holiday Road

Holiday Road

Vi starter feriereisen vår på en strand på 60-tallet og tar dere med til både Italia og Norden. Vi avslutter med en After Ski i Alpene og håper å gi dere enda et koselig ferieminne å ta med hjem.

Spooky night - musical story

Spooky night – a musical story

En familiemusikal bygget på pop- og rockelåter. Før showet er det mulighet for å møte alle karakterene. Vi prøver å skremme dere litt underveis, men håper selvfølgelig på at historien får en lykkelig slutt.

Abba Fusion... On and On and On

Abba Fusion... On and On and On

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones. The Winner Takes It All in the Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dukker de plutselig opp for å hilse på. Lollo, den nysgjerrige og danseglade sjiraffen og Bernie, en klok og matglad bjørn. Maskotene våre kan du møte hvor som helst på hotellet – ved bassenget, i restauranten, i Mini Land eller eller på Lollo & Bernie's Mini Disco.