Underholdning på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Underholdning

Når solen senker seg på himmelen utenfor Sunwing Family Resort stiger temperaturen på scenen. Så å si hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange av dagens kjente artister har faktisk startet sin karriere hos oss.

Underholdning på Sunwing Family Resorts

For hele familien

  • Barneshow med Lollo & Bernie
  • Familieshow
  • Mini Disco
  • Teen Talent
  • Mini Stars

Lollo & Bernie Shows

Det veksler mellom
latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av våre flotte show med Lollo & Bernie!

Lollo & Bernies Sounds Like Music
Nyhet!

Lollo & Bernie Show – Sounds like Music

Musikk! Hva er musikk?
Jo, musikk er lyd! Og hvis det er noen som kan lage morsomme lyder av alt som er rundt omkring, så er det Lollo & Bernie. Det blir til slutt et helt band (et helt orkester)! Alt du trenger er litt fantasi!

Lollo & Bernie's Bedtime Story

Lollo & Bernie Show – Bedtime Story

Det er sengetid! ...men spørsmålet er om Lollo & Bernie egentlig vil gå og legge seg når det er så mye annet spennende å gjøre?

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Lollo & Bernie Show – Holiday Up and Away

Bli med Lollo & Bernie på ferie – det blir litt av et eventyr! Du kan hjelpe dem å pakke kofferten og bli med til flyplassen for å se hva som skjer der. Er du klar? Da drar vi på ferie!

Lollo & Bernie – Games on the Beach

Lollo & Bernie Show – Games on the Beach

Lollo & Bernie liker å finne på ting på stranden. Begge to elsker sport og leker og de bestemmer seg for å konkurrere. Hvem heier du på, og hvem tror du vinner den store pokalen – Lollo eller Bernie?

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings proffe og populære familieshow! Vi byr på blant annet uforglemmelige discolåter og en guidet tur gjennom rockehistorien. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag.

Rock the night
Nyhet!

Rock the Night - Premiere mars 2024

I kveld handler det om rock 'n' roll! Vi vil gi en hyllest til noen av de mest legendariske rockebandene og de uforglemmelige hitene de har skapt gjennom rockens historie. Nyt vår rockeshow der vi tar deg tilbake til nostalgiske øyeblikk med rockehits som vi vet at du har hørt før. La oss "Run to the hills" sammen og sette "Heavens on fire". Dette er vår - Rock the Night!

Summer Vibez
Nyhet!

Summer Vibez - Premiere mars 2024

Med massevis av moderne hits inviterer vi til en av feriens herligste showkvelder, og du er hjertelig velkommen! Vi lover de aller nyeste låtene sammen med dans, spontansang og generelt høyt stemningsnivå. Så bli med, finn frem dansefoten, syng og klapp med på disse herlige moderne shownummerne. Let's get "Summer Vibez"!

Bring back the 80's

Bring back the 80's

Dette showet byr på det beste fra 80-tallet. Showteamet kommer til å danse til låter som Footloose og Push It, og forhåpentligvis blir gjenkjennelsesfaktoren høy når du hører Everywhere og Right here waiting for you. Vi gir deg helt enkelt litt av det glade 80-tallet – Let's bring back the 80's!

In the Name of Love

In the Name of Love

Kjærlighet, vennskap, omtanke og likeverd er gjennomgangstemaer i musikken til dette showet. Opplev en herlig blanding for hele familien med alt fra skandinaviske låter til en finale med verdenskjente DJ-hits.

Abba Fusion... On and On and On

Abba Fusion... On and On and On

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones. The Winner Takes It All in the Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!