Underholdning på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Underholdning

§ Når solen senker seg på himmelen utenfor Sunwing Family Resort stiger temperaturen på scenen. Så å si hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange av dagens kjente artister har faktisk startet sin karriere hos oss.

Underholdning på Sunwing Family Resorts

For hele familien

  • Barneshow med Lollo & Bernie
  • Familieshow
  • Mini Disco
  • Teen Talent
  • Mini Stars

Lollo & Bernie Shows

Det veksler mellom
latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av våre flotte show med Lollo & Bernie!

Lollo & Bernie's Bedtime Story

Lollo & Bernie's Bedtime Story

Det er sengetid! ...men spørsmålet er om Lollo & Bernie egentlig vil gå og legge seg når det er så mye annet spennende å gjøre?

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Lollo & Bernie's Holiday Up and Away

Bli med Lollo & Bernie på ferie – det blir litt av et eventyr! Du kan hjelpe dem å pakke kofferten og bli med til flyplassen for å se hva som skjer der. Er du klar? Da drar vi på ferie!

Lollo & Bernie – Games on the Beach

Lollo & Bernie's Games on the Beach

Lollo & Bernie liker å finne på ting på stranden. Begge to elsker sport og leker og de bestemmer seg for å konkurrere. Hvem heier du på, og hvem tror du vinner den store pokalen – Lollo eller Bernie?

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings proffe og populære familieshow! Vi byr på blant annet uforglemmelige discolåter og en guidet tur gjennom rockehistorien. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag.

Rock the night
Nyhet!

Rock the Night - Premiere mars 2024

I kveld handler det om rock 'n' roll! Vi vil gi en hyllest til noen av de mest legendariske rockebandene og de uforglemmelige hitene de har skapt gjennom rockens historie. Nyt vår rockeshow der vi tar deg tilbake til nostalgiske øyeblikk med rockehits som vi vet at du har hørt før. La oss "Run to the hills" sammen og sette "Heavens on fire". Dette er vår - Rock the Night!

Summer Vibez
Nyhet!

Summer Vibez - Premiere mars 2024

Med massevis av moderne hits inviterer vi til en av feriens herligste showkvelder, og du er hjertelig velkommen! Vi lover de aller nyeste låtene sammen med dans, spontansang og generelt høyt stemningsnivå. Så bli med, finn frem dansefoten, syng og klapp med på disse herlige moderne shownummerne. Let's get "Summer Vibez"!

Bring back the 80's

Bring back the 80's

Dette showet byr på det beste fra 80-tallet. Showteamet kommer til å danse til låter som Footloose og Push It, og forhåpentligvis blir gjenkjennelsesfaktoren høy når du hører Everywhere og Right here waiting for you. Vi gir deg helt enkelt litt av det glade 80-tallet – Let's bring back the 80's!

Rock Candy

Rock Candy – Utgår april 2024

En godtepose av fargerike rockelåter. Gjenopplev 70-tallet med School´s Out, føl 'the girl power' fra Girls Rock og nyt dine favoritter fra vårt Slick & Smooth-medley. Når det er tid for Rock Candy-finalen er det bare å la seg rive med. We just can´t stop rockin´!

In the Name of Love

In the Name of Love

Kjærlighet, vennskap, omtanke og likeverd er gjennomgangstemaer i musikken til dette showet. Opplev en herlig blanding for hele familien med alt fra skandinaviske låter til en finale med verdenskjente DJ-hits.

Cinderella – a musical story

Cinderella – a musical story – Utgår april 2024

Et klassisk Askepott-eventyr i en moderne og litt annerledes versjon basert på kjente pop-, rock- og musikal-låter.

Abba Fusion... On and On and On

Abba Fusion... On and On and On

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones. The Winner Takes It All in the Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.