Ungdomsaktiviteter på Sunwing Family Resorts
Sunwing Family Resorts

Ungdomsaktiviteter på Sunwing Family Resorts

For barn og ungdom mellom 8 og 11 år (samt mellom 8 og 15 år i skoleferien) har Sunwing Family Resorts et stort aktivitetstilbud. Her kan de prøve seg i ulike sportsgrener og opptre på scenen eller bare være i Teen Lounge sammen med gamle og nye venner. Noen av aktivitetene koster noen kroner, men det finnes alltid et tilbud på Sunwing.

Ungdomsaktiviteter

SUNWING-FAVORITTER

Teen Idol

Teen Idol

Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Grip sjansen og vis frem talentet ditt for et jublende publikum. 8–15 år.

Teen Lounge

Teen Lounge

I Teen kan du spille PlayStation 4, pingpong, biljard og andre spill. Eller du kan lese eller bare henge med venner.

Personale

Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene har erfaring med å jobbe med barn og er utvalgt med omhu. De er fremfor alt innstilt på å gi barna de beste ukene i året.

AKTIVITETER FOR ALLE

Kids Parkour

Kids Parkour

Hopp høyt, hopp langt, kryp og rull rundt! På en trygg og lekende måte bidrar aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon, balanse og i tillegg selvfølelsen. 8–11 år.

Chill-Out

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende ungdommer! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i aktiviteter sammen med vår ungdomsleder.

Creative time

Creative Time

Flere dager i uken er det Crative Time i vår Teen Lounge. Her kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre kreative ting.

Flash Mob

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for ungdommer 8–15 år. Spør en av ungdomslederne eller Show-teamet for informasjon om tider og øvinger.

Spa Together

Spa Together

For ungdom 11–15 år med foreldre. Nyt en av våre mange kropps-og ansiktsbehandlinger i vårt avslappende spa.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining

En treningstime med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn f.o.m. 8 år trene sammen med foreldrene. Kvalitetstid og full fart!

Fitness Together

Fitness Together

En mulighet for ungdom 11–15 år med foreldre til å trene sammen, både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer.

Tennis & minigolf

Tennis & minigolf

Tennis, minigolf, biljard, pingpong eller utendørssjakk...... Mulighetene er mange og kan variere fra hotell til hotell, men på Sunwing er det alltid noe å finne på.

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS