Barneaktiviteter på Sunwing Family Resorts
Sunwing Family Resorts

Barneaktiviteter på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts er det ingen grunn til å bli rastløs. Vi arrangerer massevis av aktiviteter, fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vannaktiviteter. Noen av aktivitetene har aldersgrense, og enkelte koster noen kroner, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

Barneaktiviteter

SUNWING-FAVORITTER

Åpent hus i Mini Land

Åpent hus i Mini Land

Fem dager i uken, flere timer om dagen er barn og voksne i alle aldre velkommen til Mini Land for å leke, tegne eller se film. Lollo eller Bernie pleier også å dukke opp for å leke litt! Ved Mini Land ligger en inngjerdet lekeplass, delvis beskyttet mot solen. Her det åpent hele uken.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Våre maskoter Lollo & Bernie dukker stadig opp på Sunwing Family Resorts og hilser på alle barn og voksne. Lollo er en nysgjerrig sjiraff som elsker dans og musikk, Bernie er en klok og modig bjørn som elsker mat. Du møter Lollo & Bernie på forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernie's Mini Disco og i Mini Land.

Personale

Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene har erfaring med å jobbe med barn og er utvalgt med omhu. De er fremfor alt innstilt på å gi barna de beste ukene i året.

AKTIVITETER FOR ALLE

Si ha det til smokken!

Si ha det til smokken!

På Sunwing kan barnet gi smokken sin til Lollo & Bernie i Mini Land. Barnet får et diplom som bevis på at hun eller han har lagt smokketiden bak seg.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Barn i alderen 3–7 år kan treffe nye venner og delta i spennende aktiviteter med personalet i Mini Land. Her kan du bli med på alt fra skattejakt til Lollo & Bernies bursdagsselskap.

Påmelding skjer via My Sunwing og du betaler i resepsjonen.

Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Allsang, rytme og myke bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på After Beach sammen med Sunwings showteam!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre og alle danseglade barn slipper seg løs på dansegulvet sammen med Lollo & Bernie.

Barneshow

Barneshow

Gå ikke glipp av de herlige barneshowene med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo og Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende Cirkus Show.

Les mer om showene her.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

En kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og opptre som ekte artister. De velger en sang som de øver inn sammen med showteamet. På kvelden får de hjelp med sminke og kostymer og så er det tid for show!

Familiegym

Familiegym

På familiegymmen kan barn i alderen 3–7 år trene sammen med foreldrene. Sammen løper vi, hopper, danser og leker til musikk.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga gir dere god kvalitetstid sammen. For barn i alderen 4–7 år. Fokus ligger på bevegelse og glede.

Reise med baby

Reise med baby

Vi i Ving vil at det skal være enkelt å reise med barn. Vi vet at mange av våre yngste gjester reiser på sin aller første ferietur til et av våre Sunwing Family Resorts. Derfor har vi sørget for at alle babyer trives ekstra bra på våre hotell.

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS