Barneaktiviteter på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Barneaktiviteter

På Sunwing Family Resorts er det ingen grunn til å bli rastløs. Vi arrangerer massevis av aktiviteter, fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernies Mini Stars og vannaktiviteter. Noen av aktivitetene har aldersgrense, og enkelte koster noen kroner, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

Barneaktiviteter

SUNWING-FAVORITTER

Åpent hus i Mini Land

Åpent hus i Lollo & Bernie Club

Flere dager i uken er barn og voksne i alle aldre velkommen til Lollo & Bernie-klubben for å leke, tegne eller se film. Lollo eller Bernie pleier også å dukke opp for å leke litt! Ved Lollo & Bernie-klubben ligger det en inngjerdet lekeplass, delvis beskyttet mot solen. Her er det åpent hele uken.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Våre maskoter Lollo & Bernie dukker stadig opp på Sunwing Family Resorts og hilser på alle barn og voksne. Lollo er en nysgjerrig sjiraff som elsker dans og musikk, Bernie er en klok og modig bjørn som elsker mat. Du møter Lollo & Bernie på forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernies minidisco og i Lollo & Bernie-klubben.

AKTIVITETER FOR ALLE

Lollo & Bernie Challenge

Lollo & Bernie Challenge (3–7 år)

Morsom hverdagstrening og lek for de minste. La barnet ditt være med på minst fem aktiviteter i uken. Selvfølgelig gjør de det i sin egen takt og under tilsyn av mamma eller pappa. Når aktivitetene er huket av, vil barna få en oppmerksomhet fra scenen der Lollo og Bernie hyller alle små treningshelter!

Aktiviteter:
o Mini Disco
o Fun Run
o Familieyoga
o Lollos vanngymnastikk
o Play & Splash

Redd Barna

Redd Barna

Ving har et samarbeid med Redd Barna Norden på våre egne konsepthotell på Kypros, i Hellas og i Spania. Sommeren 2023 går 1 euro til Redd Barna når barnet ditt deltar i aktivitetene Lollos & Bernies bursdagsfest eller Lollo & Bernie's Mini Stars. Du gir også 1 euro hvis du bestiller time for barnet ditt til Lollos økologiske sitronmassasje eller Bernies økologiske oljemassasje.

Les mer om vårt samarbeid med Redd Barna her.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Barn i alderen 3–7 år kan treffe nye venner og delta i spennende aktiviteter med personalet i Lollo & Bernie-klubben. Her kan du bli med på alt fra skattejakt til Lollo & Bernies bursdagsselskap.

Påmelding skjer via My Sunwing og du betaler i resepsjonen.

Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Allsang, rytme og myke bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på After Beach sammen med Sunwings showteam!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre og alle danseglade barn slipper seg løs på dansegulvet sammen med Lollo & Bernie.

Barneshow

Barneshow

Gå ikke glipp av de herlige barneshowene med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo og Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med når det er leggetid.

Les mer om showene her.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

En kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og opptre som ekte artister. De velger en sang som de øver inn sammen med showteamet. På kvelden får de hjelp med sminke og kostymer og så er det tid for show!

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga gir dere god kvalitetstid sammen. For barn i alderen 4–7 år. Fokus ligger på bevegelse og glede.

Si ha det til smokken!

Si ha det til smokken!

På Sunwing kan barnet gi smokken sin til Lollo & Bernie i Lollo & Bernie-klubben. Barnet får et diplom som bevis på at hun eller han har lagt smokketiden bak seg.

Personale

Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene har erfaring med å jobbe med barn og er utvalgt med omhu. De er fremfor alt innstilt på å gi barna de beste ukene i året.

Reise med baby

Reise med baby

Vi i Ving vil at det skal være enkelt å reise med barn. Vi vet at mange av våre yngste gjester reiser på sin aller første ferietur til et av våre Sunwing Family Resorts. Derfor har vi sørget for at alle babyer trives ekstra bra på våre hotell.

World Animal Protection

Samarbeid med World Animal Protection

Sammen med World Animal Protection har vi utviklet to unike Adventure Games, Lollo's Safari og Bernie's Hiking Trip. Aktivitetene er tilpasset barn i alderen 3–7 år og har ekstra fokus på læring og hvordan man beskytter og tar vare på alle sine dyrevenner. Bli med Lollo og/eller Bernie, sammen med Lollo & Bernie Club-teamet, på et spennende og lærerikt eventyr!

I Lollo & Bernie-klubben arrangeres det også flere aktiviteter som handler om Lollo & Bernies dyrevenner. Følg med på Holiday Planner for mer informasjon.

Les mer om våre retningslinjer for dyrevelferd her.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.