Sunwing Resorts som konferansehotell
Sunwing

Gruppe- og konferansereiser til Sunwing Resorts

Gruppe- og konferansereiser til Sunwing Resorts

Mye mer enn et familiehotell! På våre Sunwing Resorts er alt lagt til rette for en reise for større grupper. Hotellene har utmerkede bassengområder og treningsmuligheter, store konferanselokaler, flere restauranter og fantastisk underholdning.

På grunn av restriksjoner i forbindelse med Covid-19 kan det forekomme avvik når det kommer til utforming av konferanselokaler og tillatt antall deltakere.

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing

Sunwing Alcudia Beach

Mallorca
Med sin perfekte beliggenhet i Alcudia er Sunwing Alcudia Beach som skapt for både større grupper og treningslag.

Sunwing Arguineguín Seafront
Sunwing

Sunwing Arguineguín Seafront

Gran Canaria
Hotellet har flere større konferanselokaler og grupperom, og den varierte naturen i området passer perfekt for løping og sykling.

Sunwing Fañabé Beach
Sunwing

Sunwing Fañabé Beach

Tenerife
Med sin perfekte beliggenhet på Tenerife lokker dette hotellet ikke bare med fine konferansemuligheter, men også med fantastiske muligheter til å oppleve denne vakre øya.

Sunwing Side Beach
Sunwing

Sunwing Side Beach

Side, Antalya-området
Et herlig hotell i rolige omgivelser og med gangavstand til stranden. Sunwing Side Beach tilbyr flere velutstyrte konferanselokaler.

Sunwing Kallithea Beach
Sunwing

Sunwing Kallithea Beach

Rhodos
For den riktig store gruppereisen passer dette hotellet perfekt, da det kan romme opptil 350 personer i det samme lokalet. Sunwing Kallithea Beach har flere basseng og fine omgivelser.

Sunwing Makrigialos Beach
Sunwing

Sunwing Makrigialos Beach

Kreta
Dette hotellet er perfekt for dere som er ute etter lokal stemning på gruppereisen. Sunwing Makrigialos Beach passer for konferanser med opptil 100 deltakere, men kanskje spesielt for dere som skal arrangere en trenings- eller gruppereise til sjarmerende Hellas.

Sunwing Sandy Bay Beach
Sunwing

Sunwing Sandy Bay Beach

Kypros
Med sine mange lokaler og møterom passer dette hotellet for både mindre og større grupper, uansett hva anledningen for å reise er. At hotellet i tillegg har flere basseng, hyggelige restauranter og fine treningslokaler, gir bare flere grunner til å velge Kypros.

Mer informasjon

Treningshotell i utlandet

Treningsreiser i utlandet

Planlegger dere en treningsreise i utlandet? Vi har flere hotell som passer perfekt som base for treningsreiser.

Kontakt Ving når du skal bestille konferanser utenlands

Kontakt oss

Din oppgave er å fortelle oss om gruppens ønsker, vår oppgave er å innfri dem. Enkelt og greit!

Kontakt oss så hjelper vi med å finne den perfekte gruppereisen.

Tel: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Tel: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.