Trening på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Aktiv ferie

For noen tar det flere dager. Andre kjenner med en gang at det kribler i føttene. Men de aller fleste pleier før eller senere å få lyst til å reise seg opp av solsengen og røre litt på seg. På Sunwing Family Resorts er både treningsstudio og gruppetreningstimer inkludert.

NYHET! Til sommeren 2024 har vi flere nyheter for deg som vil trene i ferien. På Sunwing Cala Bona Seafront åpner vi et helt nytt treningsstudio, og på Sunwing Sandy Bay Beach vil hele sportområdet utendørs være nyrenovert. Reiser du heller til Sunwing Makrigialos Beach og liker treningsstudio og fitness, vil du kunne trene i oppfriskede lokaler.

SATS på Sunwing Family Resorts

Trening på Sunwing

  • SATS-timer med utdannede instruktører
  • Velutstyrt treningsstudio
  • Vanngymnastikk
  • Løperuter
  • Familietrening
Yoga på Sunwing Family Resorts

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter du kan delta på en helt vanlig dag på Sunwing Family Resort.*

09.00 - Vinyasa Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Core
17.15 - Tabata

* Aktivitetene og antall økter pr. dag varierer fra hotell til hotell

MER OM TRENING PÅ SUNWING

Gruppetrening

Gruppetrening

I samarbeid med SATS tilbyr vi gruppetreningstimer som Core, Yoga, Crosstraining og Tabata (tilbudet kan variere fra hotell til hotell). Alle gruppetreningstimer er inkludert og aldersgrensen er 15 år.

Träningsnyheter på Cypern

Treningsnyheter på Kypros

Vårt populære Sunwing Sandy Bay Beach hadde fra før både multisportbane, tennisbane og en utendørs treningspark i skyggen av palmene. Til sommeren blir det enda flere muligheter for deg som liker å trene utendørs. To nye padelbaner, flere vekter og apparater til treningsparken og enda flere fitnesstimer i solen er noe av det som venter deg hvis du bestiller en reise hit.

Treningsstudio

Treningsstudio

Alle våre Sunwing Family Resorts har et treningsstudio der du kan trene på egen hånd. Du finner informasjon om hvilket treningsutstyr som finnes på hvert enkelt hotell.
Noen av hotellene tilbyr også Fitness Together, der ungdom og foreldre kan trene sammen.

Og på enkelte Sunwing-hotell kan du også bestille en personlig trener.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk

Hopp ut i bassenget og bli med på vanngymnastikk! Våre instruktører leder aktiviteten med entusiasme og glede. Dette er antakelig Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet blant alle kategorier og alle aldersgrupper.

NYHET! Vanntabata
Vanntabata er en høyintensiv treningsøkt som foregår i vannet. Den kombinerer prinsippene for Tabata-trening, som innebærer korte intervaller med intensiv trening etterfulgt av korte hvileperioder.

Yoga

Yoga

Yogatrening bidrar til å berolige kropp og sjel samtidig som du trener smidighet, styrke og balanse. Prøv våre ulike yogatimer, for eksempel Yin Yoga, som er en rolig og skånsom yogatime som øker fleksibiliteten og gir deg indre ro. Vinyasa Yoga er en dynamisk form for yoga inspirert av det tradisjonelle Vinyasa Yoga-systemet, eller Power Pilates, som er en morsom, svett og energisk pilatestime som virkelig vil utfordre musklene dine.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Bli med på en introduksjonstime med en av våre instruktører og kom i gang med treningen! Instruktøren går gjennom treningsutstyret og demonstrerer for deltakerne hvordan det skal brukes. Du får også tips til hvordan du etablerer gode treningsrutiner. Dette er en fin mulighet til å få svar på alt du lurer på dersom du vil begynne å trene.

NYHET! Barnepass mens du trener

Nå har du muligheten til å delta på utvalgte gruppetreningstimer mens barnet ditt blir tatt hånd om av vårt barneklubbpersonale. Du kan fokusere på treningen din i ro og fred, og barnet ditt kan delta på morsomme bevegelsesaktiviteter. Tilbudet gjelder for barn i alderen 3–11 år og vil være tilgjengelig et par ganger i uken. Begrenset antall plasser.

Trening på rommet

Trening på rommet

Elsker du å trene på egen hånd i ferien? Nå slipper du å fylle kofferten med treningsutstyr. Bestill vår treningspakke hvor du får låne yogamatte, gummibånd lett, medium og hard, excertube treningsstrikk medium og glidematter. Du får også en oversikt over forskjellige øvelser. Alt dette venter på deg på rommet ved ankomst. Trening i ferien kan ikke bli enklere! Kan bestilles på flere av våre hotell.

Løping

Løping

Vi har kartlagt våre favorittruter og gjort dem nedlastbare for RunKeeper og MapMyRun og andre app-er. Les mer under ruten Trening og aktiviteter på respektive hotell.

Tennis

Tennis

På de fleste av våre Sunwing Family Resorts finnes det tennisbaner der det er kostnadsfritt å reserverer tid. Racketer kan leies og baller får du kjøpt.

Golf

Golf

Mange Sunwing Family Resorts ligger i nærheten av fine golfbaner. Personalet vårt kan hjelpe deg med bestilling av tider.

Rulleski

Rulleski

I området rundt Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bra løyper for rulleski. Du kan laste ned våre favoritter via Runkeeper og MapMyRun. Hotellet tilbyr utleie av alt utstyr.