Trening på Sunwing Family Resorts
Sunwing Family Resorts

Aktiv ferie på Sunwing Family Resorts

For noen tar det flere dager. Andre kan kjenne at det kribler i føttene allerede etter noen timer. Men de aller fleste pleier før eller senere å få lyst til å reise seg opp av solsengen og røre litt på seg. På Sunwing er både treningsstudio og gruppetreningstimer inkludert.

SATS på Sunwing Family Resorts

Trening på Sunwing

  • SATS-timer
  • Velutstyrt treningsstudio
  • Vanngymnastikk
  • Løperuter
  • Familiesport
Yoga på Sunwing Family Resorts

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter du kan delta på en helt vanlig dag på Sunwing Family Resort.*

09.00 - Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Bootylicious
17.15 - Core

* Aktivitetene og antall økter pr. dag varierer fra hotell til hotell

MER OM TRENING PÅ SUNWING

Gruppetrening

Gruppetrening

I samarbeid med SATS tilbyr vi treningstimer som Core, Yoga, Crosstraining og Bootylicious (tilbudet kan variere fra hotell til hotell). Alle treningstimer er inkludert og aldersgrensen er 15 år.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk

Hopp ut i bassenget og bli med på vanngymnastikk! Våre instruktører leder aktiviteten med entusiasme og glede. Dette er antakelig Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet blant alle kategorier og alle aldersgrupper.

Treningsstudio

Treningsstudio

Alle våre Sunwing Family Resorts har et treningsstudio der du kan trene på egen hånd. Noen av hotellene tilbyr også Fitness Together, der ungdom og foreldre kan trene sammen. Og på enkelte Sunwing-hotell kan du også bestille en personlig trener. Du finner informasjon om hvilket treningsutstyr som finnes på hvert enkelt hotell.

Løping

Løping

Vi har kartlagt våre favorittruter og gjort dem nedlastbare for RunKeeper og MapMyRun og andre app-er. Les mer under ruten Trening og aktiviteter på respektive hotell.

Tennis

Tennis

På de fleste av våre Sunwing Family Resorts finnes det tennisbaner der det er kostnadsfritt å reserverer tid. Racketer kan leies og baller får du kjøpt.

Golf

Golf

Mange Sunwing Family Resorts ligger i nærheten av fine golfbaner. Personalet vårt kan hjelpe deg med bestilling av tider.

Rulleski

Rulleski

I området rundt Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bra løyper for rulleski. Du kan laste ned våre favoritter via Runkeeper og MapMyRun. Hotellet tilbyr utleie av alt utstyr.

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS