Trening på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Aktiv ferie

§ For noen tar det flere dager. Andre kjenner med en gang at det kribler i føttene. Men de aller fleste pleier før eller senere å få lyst til å reise seg opp av solsengen og røre litt på seg. På Sunwing Family Resorts er både treningsstudio og gruppetreningstimer inkludert.

SATS på Sunwing Family Resorts

Trening på Sunwing

  • SATS-timer med utdannede instruktører
  • Velutstyrt treningsstudio
  • Vanngymnastikk
  • Løperuter
  • Familietrening
Yoga på Sunwing Family Resorts

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter du kan delta på en helt vanlig dag på Sunwing Family Resort.*

09.00 - Yoga Flow
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Core
17.15 - Tabata

* Aktivitetene og antall økter pr. dag varierer fra hotell til hotell

MER OM TRENING PÅ SUNWING

Gruppetrening

Gruppetrening

I samarbeid med SATS tilbyr vi gruppetreningstimer som Core, Yoga, Crosstraining og Tabata (tilbudet kan variere fra hotell til hotell). Alle gruppetreningstimer er inkludert og aldersgrensen er 15 år.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk

Hopp ut i bassenget og bli med på vanngymnastikk! Våre instruktører leder aktiviteten med entusiasme og glede. Dette er antakelig Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet blant alle kategorier og alle aldersgrupper.

Treningsstudio

Treningsstudio

Alle våre Sunwing Family Resorts har et treningsstudio der du kan trene på egen hånd. Du finner informasjon om hvilket treningsutstyr som finnes på hvert enkelt hotell.
Noen av hotellene tilbyr også Fitness Together, der ungdom og foreldre kan trene sammen.

Og på enkelte Sunwing-hotell kan du også bestille en personlig trener.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Bli med på en introduksjonstime med en av våre instruktører og kom i gang med treningen! Instruktøren går gjennom treningsutstyret og demonstrerer for deltakerne hvordan det skal brukes. Du får også tips til hvordan du etablerer gode treningsrutiner. Dette er en fin mulighet til å få svar på alt du lurer på dersom du vil begynne å trene.

Trening på rommet

Trening på rommet

Elsker du å trene på egen hånd i ferien? Nå slipper du å fylle kofferten med treningsutstyr. Bestill vår treningspakke hvor du får låne yogamatte, gummibånd lett, medium og hard, excertube treningsstrikk medium og glidematter. Du får også en oversikt over forskjellige øvelser. Alt dette venter på deg på rommet ved ankomst. Trening i ferien kan ikke bli enklere! Kan bestilles på flere av våre hotell.

Løping

Løping

Vi har kartlagt våre favorittruter og gjort dem nedlastbare for RunKeeper og MapMyRun og andre app-er. Les mer under ruten Trening og aktiviteter på respektive hotell.

Tennis

Tennis

På de fleste av våre Sunwing Family Resorts finnes det tennisbaner der det er kostnadsfritt å reserverer tid. Racketer kan leies og baller får du kjøpt.

Golf

Golf

Mange Sunwing Family Resorts ligger i nærheten av fine golfbaner. Personalet vårt kan hjelpe deg med bestilling av tider.

Rulleski

Rulleski

I området rundt Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bra løyper for rulleski. Du kan laste ned våre favoritter via Runkeeper og MapMyRun. Hotellet tilbyr utleie av alt utstyr.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.