Easy Travel – SJEKK INN I RO OG FRED

SJEKK INN I RO OG FRED

Easy Travel

Easy Travel – en behageligere måte å reise på

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. Med Easy Travel kan du nyte ferien i fulle drag. Hva sier du for eksempel til å slippe køer på flyplassen og heller sjekke inn bagasjen allerede på hotellet? Har du bestilt transport blir du dessuten kjørt rett til hotellet ditt uten stopp på andre hotell på veien.
Easy Travel - en behageligere måte å reise på

Enkelt å reise med Sunclass Airlines

 • 10 kg ekstra bagasje
 • Direktebuss til og fra hotellet*
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet på hjemreisen**
 • Plastemballasje til barnevognen***

SJEKK INN I RO OG FRED

10 ekstra kilo bagasje

10 kg ekstra bagasje samt barnevognemballasje

Som gjest på våre Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club kan du ta med 10 kg ekstra bagasje på både ut- og hjemreisen når du har betalt for innsjekket bagasje og flyr med Sunclass Airlines. I stedet for 14 kg + 6 kg håndbagasje kan du ha med deg 24 kg + 6 kg håndbagasje til samme pris. Det gjelder også dersom du har bestilt en kombinasjonsreise der du kombinerer et opphold på et Sunwing-, Sunprime- eller O.B.C.-hotell med et annet hotell/reisemål.

Les mer om de generelle bagasjereglene her

Innsjekking av bagasje

Hvis du bor på et av våre Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club – og har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines – kan du sjekke inn allerede på hotellet. Det betyr at du kan gå rett til sikkerhetskontrollen når du kommer på flyplassen.
Sunclass Airlines har egne tagomater i resepsjonsområdet der du kan skrive ut bagasjelapper for hjemreisen.

Du må sjekke inn online 24 timer før hjemreisen, deretter kan du gå til resepsjonen og skrive ut bagasjelapper i tagomaten når det passer deg. Bagasjelappen fester du på kofferten, så er den klar til å leveres på hjemreisedagen. En person pr. bestilling kan levere bagasjen ved innleveringen ved hotellinngangen, men alle reisendes pass må framvises.
Trenger du hjelp med innsjekkingen, er du alltid velkommen til å kontakte Help Desk/resepsjonen.

Gjelder kun for flyavganger etter kl. 11.00.

Innleveringstider for bagasjen

Innlevering av bagasje på hotellet gjelder for flyavganger etter kl. 11.00 på de fleste av reisemålene. Dette gjøres som regel på morgenen/formiddagen uansett når flyet går. Tider for innlevering av bagasje finner du på hotellets egen informasjonsside MySunwing/MySunprime/MyO.B.C. og ved tagomaten i hotellets Help Desk/resepsjon.

Spesialbagasje

Av sikkerhetsmessige hensyn kan du ikke sjekke inn ekstra stor bagasje på hotellet, dette må sjekkes inn som spesialbagasje på flyplassen. Les mer på respektive hotellside.

*Enkelte hotell har et stopp på veien. Les mer om hva som gjelder for ditt hotell på respektive hotellside.
**I Tyrkia er det ikke mulig å sjekke inn bagasje på hotellet ved hjemreise grunnet lokale regler.
***Reiser du med barnevogn får du plastemballasje på avreiseflyplassen, og denne kan selvfølgelig også benyttes på hjemreisen.

HVILKET HOTELL PASSER DEG?
Sunprime Hotels for voksne
Sunprime

Sunprime Hotels

 • Skreddersydd for voksne
 • Moderne design
 • Treningsstudio og SATS-timer

Perfekt for deg som reiser uten barn.

Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

 • Designhotell rett ved havet
 • Rolig og avslappet atmosfære
 • Lollo & Bernie på hotellet

Designhotell rett ved havet.

Sunwing Family Resorts
Sunwing

Sunwing Family Resorts

 • Våre beste familiehotell
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barnevennlige bassengområder

Våre beste familiehotell.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.