Easy Travel – en behageligere måte å reise på

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. Med Easy Travel kan du nyte ferien i fulle drag. Hva sier du for eksempel til å slippe køer på flyplassen og heller sjekke inn bagasjen allerede på hotellet? Eller at alle passasjerer kan ta med seg 10 kg ekstra bagasje - helt uten ekstra kostnad? Har du bestilt transport blir du dessuten kjørt rett til hotellet ditt uten stopp på andre hotell på veien.
Easy Travel - en behageligere måte å reise på

Enkelt å reise

  • 10 kg ekstra bagasje
  • Direktebuss til og fra hotellet*
  • Bagasjeinnsjekk på hotellet på hjemreisen**
  • Plastemballasje til barnevognen***

SJEKK INN I RO OG FRED

10 ekstra kilo bagasje

10 kg ekstra bagasje samt barnevognemballasje

Som gjest på våre Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club kan du ta med 10 kg ekstra bagasje på både ut- og hjemreisen, når du flyr med Sunclass Airlines. Det gjelder også dersom du har bestilt en kombinasjonsreise der du kombinerer et opphold på et Sunwing-, Sunprime- eller O.B.C.-hotell med et annet hotell/reisemål.

Les mer om de generelle bagasjereglene her

Bagasjeinnsjekk på hotellet

På våre Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Ocean Beach Club kan du på hjemreisedagen sjekke inn bagasjen i fred og ro på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines. Møt opp med billett og pass i tillegg til bagasjen, så får du boardingkort av Sunclass Airlines' personale. Når du ankommer flyplassen går du bare rett til sikkerhetskontrollen uten å behøve å stå i lange innsjekkingskøer.

Tidspunkter for innsjekking av bagasje

Bagasjeinnsjekk på hotellet gjelder for flyavganger etter kl. 11.00 på de fleste av reisemålene. Vil du sjekke inn bagasjen på hotellet gjøres det som regel på morgenen/formiddagen uansett avreisetidspunkt. Du finner informasjon om hva som gjelder for ditt hotell på respektive hotellside og mer informasjon om hjemreisen på hotellets egen informasjonsside MySunwing/MySunprime/MyO.B.C. og ved innsjekkingsdesken for Easy Travel i hotellets Resort Service/resepsjon.

Spesialbagasje

Av sikkerhetsmessige hensyn kan du ikke sjekke inn ekstra stor bagasje på hotellet, dette må sjekkes inn som spesialbagasje på flyplassen. Les mer på respektive hotellside.

*Enkelte hotell har et stopp på veien. Les mer om hva som gjelder for ditt hotell på respektive hotellside.
**I Tyrkia er det ikke mulig å sjekke inn bagasje på hotellet ved hjemreise grunnet lokale regler.
***Reiser du med barnevogn får du plastemballasje på avreiseflyplassen, og denne kan selvfølgelig også benyttes på hjemreisen.

HVILKET HOTELL PASSER DEG?