Easy Travel – SJEKK INN I RO OG FRED

SJEKK INN I RO OG FRED

Easy Travel

Easy Travel – en behageligere måte å reise på

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. Med Easy Travel kan du nyte ferien i fulle drag. Hva sier du for eksempel til å slippe køer på flyplassen og heller sjekke inn bagasjen allerede på hotellet? Eller at alle passasjerer kan ta med seg 10 kg ekstra bagasje - helt uten ekstra kostnad? Har du bestilt transport blir du dessuten kjørt rett til hotellet ditt uten stopp på andre hotell på veien.
Easy Travel - en behageligere måte å reise på

Enkelt å reise med Sunclass Airlines

 • 10 kg ekstra bagasje
 • Direktebuss til og fra hotellet*
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet på hjemreisen**
 • Plastemballasje til barnevognen***

SJEKK INN I RO OG FRED

10 ekstra kilo bagasje

10 kg ekstra bagasje samt barnevognemballasje

Som gjest på våre Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club kan du ta med 10 kg ekstra bagasje på både ut- og hjemreisen, når du flyr med Sunclass Airlines. Det gjelder også dersom du har bestilt en kombinasjonsreise der du kombinerer et opphold på et Sunwing-, Sunprime- eller O.B.C.-hotell med et annet hotell/reisemål.

Les mer om de generelle bagasjereglene her

Som gjest på våre Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club kan du ta med 10 kg ekstra bagasje på både ut- og hjemreisen, når du flyr med Sunclass Airlines. Det gjelder også dersom du har bestilt en kombinasjonsreise der du kombinerer et opphold på et Sunwing-, Sunprime- eller O.B.C.-hotell med et annet hotell/reisemål. [Les mer om de generelle bagasjereglene her](https://www.ving.no/bagasje)

Innsjekking av bagasje

På våre Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Ocean Beach Club kan du sjekke inn bagasjen allerede på hotellet i fred og ro hvis du har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines. På mange av våre hotell tar du med koffertene, billettene, samtlige pass og sjekker inn hos Sunclass Airlines på hjemreisedagen. Når du ankommer flyplassen går du bare rett til sikkerhetskontrollen uten å behøve å stå i lange innsjekkingskøer.

På utvalgte hotell foregår innsjekkingen ved at du selv sjekker inn online og deretter skriver ut bagasjelappene på automaten i hotellets resepsjonsområde, samt leverer bagasjen før hjemreisen. Trenger du hjelp med innsjekkingen er du alltid velkommen til å kontakte Help Desk/resepsjonen. Følgende hotell har for tiden bagasjelapp-automater:

Ocean Beach Club – Gran Canaria
Ocean Beach Club – Kypros
Sunwing Arguineguín Seafront - Gran Canaria
Sunwing Sandy Bay Beach - Kypros
Sunprime Pollensa Bay - Mallorca
Sunprime Ayia Napa Suites - Kypros

Gjelder kun flyavganger etter kl. 11.00.

På våre Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Ocean Beach Club kan du sjekke inn bagasjen allerede på hotellet i fred og ro hvis du har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines. På mange av våre hotell tar du med koffertene, billettene, samtlige pass og sjekker inn hos Sunclass Airlines på hjemreisedagen. Når du ankommer flyplassen går du bare rett til sikkerhetskontrollen uten å behøve å stå i lange innsjekkingskøer. På utvalgte hotell foregår innsjekkingen ved at du selv sjekker inn online og deretter skriver ut bagasjelappene på automaten i hotellets resepsjonsområde, samt leverer bagasjen før hjemreisen. Trenger du hjelp med innsjekkingen er du alltid velkommen til å kontakte Help Desk/resepsjonen. Følgende hotell har for tiden bagasjelapp-automater: Ocean Beach Club – Gran Canaria Ocean Beach Club – Kypros Sunwing Arguineguín Seafront - Gran Canaria Sunwing Sandy Bay Beach - Kypros Sunprime Pollensa Bay - Mallorca Sunprime Ayia Napa Suites - Kypros Gjelder kun flyavganger etter kl. 11.00.

Tidspunkter for innsjekking av bagasje

Bagasjeinnsjekk på hotellet gjelder for flyavganger etter kl. 11.00 på de fleste av reisemålene. Vil du sjekke inn bagasjen på hotellet gjøres det som regel på morgenen/formiddagen uansett avreisetidspunkt. Du finner informasjon om hva som gjelder for ditt hotell på respektive hotellside og mer informasjon om hjemreisen på hotellets egen informasjonsside MySunwing/MySunprime/MyO.B.C. og ved innsjekkingsdesken for Easy Travel i hotellets Resort Service/resepsjon.

Spesialbagasje

Av sikkerhetsmessige hensyn kan du ikke sjekke inn ekstra stor bagasje på hotellet, dette må sjekkes inn som spesialbagasje på flyplassen. Les mer på respektive hotellside.

*Enkelte hotell har et stopp på veien. Les mer om hva som gjelder for ditt hotell på respektive hotellside.
**I Tyrkia er det ikke mulig å sjekke inn bagasje på hotellet ved hjemreise grunnet lokale regler.
***Reiser du med barnevogn får du plastemballasje på avreiseflyplassen, og denne kan selvfølgelig også benyttes på hjemreisen.

HVILKET HOTELL PASSER DEG?
Sunprime Hotels for voksne
Sunprime hotels

Sunprime Hotels

 • Skreddersydd for voksne
 • Moderne design
 • Treningsstudio og SATS-timer

Perfekt for deg som reiser uten barn.

Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

 • Designhotell rett ved havet
 • Rolig og avslappet atmosfære
 • Lollo & Bernie på hotellet

Designhotell rett ved havet.

Sunwing Family Resorts
Sunwing Family Resorts

Sunwing Family Resorts

 • Våre beste familiehotell
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barnevennlige bassengområder

Våre beste familiehotell.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.