Sunwing All Inclusive Premium
Sunwing

Sunwing All Inclusive Premium

Vil du ha det ekstra komfortabelt i ferien uten å måtte tenke på regningen, matlaging samt med mulighet til å sitte ved bordet og bli servert?

Velger du Sunwing All Inclusive Premium får du spise fra vår store frokostbuffé hver dag. Lunsj og middag spiser du alle dager i enten à la carte- eller bufférestauranten, med oppgradert vinliste både til lunsj og middag i à la carte-restaurantene samt aperitiff før middagen. Drikke, iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Og det beste av alt, er at barn under 12 år spiser gratis fra Lollo & Bernies buffé/meny.

Sunwing All Inclusive Premium forhåndsbestilles hjemmefra og er tilgjengelig på utvalgte resorter på sommeren. Les mer på ditt hotell om hva som er inkludert. Vær oppmerksom på at antall plasser er begrenset, så husk å bestille så tidlig som mulig.

Vad ingår i Sunwing All Inclusive

Inkludert i Sunwing All Inclusive Premium:

  • Frokostbuffé
  • Lunsj og middag i à la carte-restauranten og/eller bufférestauranten
  • Oppgraderte viner til både lunsj og middag i à la carte-restaurantene
  • Aperitiff før middag i à la carte-restaurantene
  • Kald og varm snacks kl. 10.30–12.00 og kl. 16.00–18.00
  • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer samt filterkaffe i baren kl. 10.30–24.00
  • Kuleis med valgfri topping samt kaker kl. 10.30–22.00

Aktuelle tidspunkter for måltider og åpningstider for barer vil bli opplyst om ved ankomst til hotellet. På avreisedagen gjelder Sunwing All Inclusive Premium helt frem til avreisen. Reiser du i to uker og bestiller All Inclusive Premium den første uken, gjelder All Inclusive Premium fram til kl. 14.00 på dag 8, en uke etter ankomst.

Barn under 12 år spiser alltid gratis fra Lollo & Bernies buffé/meny, når de er sammen med en fullt betalende voksen.

Utvalget kan variere noe fra hotell til hotell. Les på respektive hotell for mer informasjon.

MÅLTIDSPAKKE

Sunwing All Inclusive Premium vinteren 2023/2024

Sunwing Arguineguín Seafront

Pris / uke: 5 845,–
Periode: 1.11.–30.4.

Sunwing Fañabé Beach

Pris / uke: 5 845,–
Periode: 1.11.–30.4.

MÅLTIDSPAKKE

Sunwing All Inclusive Premium sommeren 2024

Sunwing Alcudia Beach

Pris / uke: 7 210,–
Periode: 1.3.–31.10.

Sunwing Fañabé Beach

Pris / uke: 6 965,–
Periode: 1.5.–31.10.

Sunwing Makrigialos Beach

Pris / uke: 6 850,–
Periode: 1.4.–31.10.

Sunwing Arguineguín Seafront

Pris / uke: 6 920,–
Periode: 1.5.–31.10.

Sunwing Kallithea Beach

Pris / uke: 6 850,–
Periode: 1.4.–31.10.

Sunwing Sandy Bay Beach

Pris / uke: 7 075,–
Periode: 1.4.–30.11.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.