Sunwing Family Resorts
Sunwing

Mat og drikke

På Sunwing Family Resorts tilbereder våre dyktige kokker mat for både store og små. Morgen, middag og kveld. Her har du flere restauranter og måltidspakker å velge blant. Og det beste av alt: Barn under 12 år spiser gratis fra Lollo & Bernies buffé/meny.

Mat og drikke på Sunwing

Alt du trenger

  • Barn 0–11 år spiser gratis i følge med en betalende voksen
  • Smarte måltidspakker
  • Flere restauranter
  • Mini Market
  • Service til gjester med matintoleranse
Barn spiser for kr 0,-

Barn spiser for kr 0,-

Barn under 12 år i følge med en betalende voksen kan alltid spise gratis fra Lollo & Bernies buffé/meny og fra voksenbuffeen i bufférestauranten. Både morgen, middag og kveld (gjelder ikke take away). På den ordinære menyen finner du enda flere retter – passe store for barn og til halve prisen.

Frokostbuffé

Frokostbuffé

Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 står det dekket opp en deilig frokostbuffé med alt du kan ønske. Frukt, ferskt brød, yogurt, musli, juice, pålegg, pølser, egg, bare for å nevne noe. Du kan bestille for en uke eller to – og ikke glem at barn under 12 år spiser gratis i følge med betalende voksne.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive

• Sunwings store frokostbuffé 7 dager
• 5 lunsjer og 5 middager pr. uke. Du velger selv forrett, hovedrett og dessert fra menyen på Kitchen & Grill
• Forhåndsbestilles før avreise

Sunwing Inclusive

Sunwing Inclusive

• Frokost hver dag
• 5 lunsjer og 5 middagsbufféer pr. uke

Sunwing All Inclusive

Sunwing All Inclusive

• Frokost-, lunsj- og middagsbuffé hver dag
• Kalde og varme snacks
• Iskrem og kaker
• Festbuffé jul- og nyttårsaften

All Inclusive Premium
Nyhet!

Sunwing All Inclusive Premium

Vår beste All Inclusive!
• Sunwings store frokostbuffé
• Lunsj og middag i à la carte-restauranten eller bufférestauranten*
• Aperitiff før middag i à la carte-restauranten*
• Oppgraderte viner til både lunsj og middag i à la carte-restaurantene*
• Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer samt filterkaffe i baren
• Kald og varm snacks
• Iskrem og kaker

MAT OG DRIKKE PÅ SUNWING

La Tasca / Kitchen & Grill

Kitchen & Grill

Våre populære vertshus med både klassiske og nyskapende retter. De har også enklere mat som f.eks. salat og sandwich. Åpent til lunsj og middag, du kan også få maten som take away.

Fino Restaurant & Grill

Fino Restaurant & Grill

En elegant og moderne restaurant. Stilig, men langt ifra stiv. Her får du god mat fra en internasjonal meny. Fino Restaurant & Grill finnes på flere av våre hotell.

Bufférestaurant

Bufférestaurant

Her spiser du som har bestilt et av våre Inclusive-konsept. I vår bufférestaurant serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Bar

Bar

Både før og etter middagen kan du ta en drink i baren. Her tilbys også alkoholfrie drinker samt iskrem

Mini Market & Deli

Mini Market & Deli

Alt fra Lollo & Bernie-kosedyr, bleier, barnemat, godteri og solkrem til nybakt brød, take away og drikkevarer

Service til deg med matintoleranse

Service til deg med matintoleranse

Er du glutenintolerant, laktoseintolerant eller er det andre matvarer du ikke tåler? På Sunwing Family Resorts har vi en matambassadør som har spesialisert seg på matintoleranser. Ambassadøren vil hjelpe deg på hotellet og fungerer som et bindeledd mellom deg og hotellets kjøkken.

Samtlige Mini Markets på våre Sunwing Family Resorts tilbyr også gluten- og laktosefrie varer. Fyll ut dette skjemaet, senest to uker før avreise.

Gjelder på våre Sunwing Family Resorts på Gran Canaria, Tenerife, Kreta, Rhodos, Kypros, Tyrkia og Mallorca.

Iskremkort på Sunwing Family Resorts

Iskremkort

Iskremkort er å få kjøpt for alle våre gjester under 12 år. Kortet stemples for hver utleverte is, og den unge innehaveren kan kvittere ut hele 10 stykker.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.