Se hotell (4)

Reiser til Paleros

I Paleros får du oppleve en sjarmerende gresk landsby med flotte strender og urørte omgivelser.
På Paleros er stemningen trivelig og lokal og ekte gresk. De gamle mennene sitter i skyggen på sin "kafenion", og frokostbrødet kjøper du direkte fra den lokale bakeren. På den ene siden av småbåthavnen ligger fiskebåtene, og på den andre siden ligger den lille strandpromenaden med sine kafeer og tavernaer. Strender er det selvsagt også her. Den mest populære heter Potamaki Beach og ligger et par kilometer fra byen. Det er en mindre strand midt i byen og badevikene ligger som perler på en snor langs veien østover.

Fornøyde gjester på Vings hotell

Vings hotell får mye skryt av gjestene våre, spesielt gjelder dette Cliff Bay Hotel som ligger et stykke utenfor selve Paleros. Her bor du i komfortable leiligheter med utsikt mot havet eller fjellene. Uansett hvilket hotell du velger vil du oppleve at prisen er en behagelig overraskelse.

Vakre kvelder og spennende utflukter

Nyt rolige kvelder i lag med gode venner på en kafé langs strandpromenaden. Her er prisnivået lavere enn på mange andre populære reisemål. I juli og august blir det litt mer liv på stedet, når båtfolket gjør sitt inntog. De blir gjerne værende et par dager før de reiser videre. Paleros er også et bra utgangspunkt for utflukter på egen hånd. Herfra kommer du deg lett til nærliggende steder og til øya Lefkas. Derfra kan du ta båt videre til Ithaka og Kefalonia.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Lokale restauranter
  • Rimelig mat og drikke
  • Veldig fornøyde gjester

Våre gjesters vurdering Paleros

Finn reise til Paleros