Se hotell (6)

Reiser til Ammoudia

Ammoudia ligger på vestkysten av det greske fastlandet omgitt av frodige åser og Middelhavets blå vann.
Den lille greske landsbyen Ammoudia har bare rundt 300 innbyggere og er omgitt av frodig natur og maisåkre. Stedet er mest kjent for at det er her elven Acheron renner ut i havet. En populær aktivitet er å padle kajakk eller reise med båt oppover elven, og de eventyrlystne kan prøve seg på rafting.
Ellers går dagene i rolig tempo i Ammoudia, og solen og stranden dirigerer takten på herlige dager ved havet. Midt i byen ligger det en langgrunn og nesten en kilometer lang strand med blågrønt hav. Ved elven ligger det en håndfull restauranter, tavernaer og barer, alle i gangavstand fra Vings hotell. Her kan du nyte lokale matretter, fisk og skalldyr i rolige og stressfrie omgivelser.

Bo nær stranden

Vings hotell i Ammoudia har flott beliggenhet og kort avstand til både stranden og stedets restauranter og tavernaer. Her er det aldri langt til noe, og følelsen av å være på ferie melder seg raskt. Dette er noe våre gjester vet å sette pris på, etter tilbakemeldingene å dømme.

Utforsk omgivelsene

Vil du se deg rundt er det enklest å rusle langs bukten, ta en fottur i de vakre omgivelsene eller leie moped eller bil for å oppleve mer av området. Hvis du leier en bil og kjører sydover langs kysten kan du besøke Alonaki, en av regionens vakreste strender. Her er det ingen solsenger, men man får kjøpt drikke og enkel snacks. Stranden passer utmerket for snorkling, da vannet er ekstremt klart og har klipper som kan utforskes nær strandkanten. Fortsetter du videre langs kysten kommer du til den tre kilometer lange og fine stranden i Vrachos.

Kombiner reisemål

Ving tilbyr reiser til flere hjemmekoselige hotell med ekte gresk atmosfære i Ammoudia. Du kan også kombinere din reise til Ammoudia med en uke i Parga, Paleros eller Nidri. Ved å kombinere to forskjellige reisemål får du så mye som mulig ut av Hellas-ferien.

Parga

Bare 15 minutter med bil fra Ammoudia ligger den vakre kystbyen Parga, som definitivt er verdt et besøk i løpet av ferien. Byen ligger i en vik, med trange smug og hus med okerfargede takstein som klatrer oppover fjellsidene over havnen. Inne i sentrum er det to små strender, og for en liten slant kan du ta taxibåt til den populære Valtosstranden. Tilbringer du dagen i byen kan du rusle rundt i de koselige smågatene og kanskje kjøpe med deg lokalproduserte varer som honning og olivenolje. Og ikke minst – ta en lang og deilig lunsjpause på en av tavernaene ved stranden.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Hotell ved stranden
  • Fin sandstrand
  • Barnevennlig strand
  • Lokale restauranter
  • Veldig fornøyde gjester

Våre gjesters vurdering Ammoudia

Finn reise til Ammoudia