De forente arabiske emirater
The Dubai Mall, Downtown Dubai

De forente arabiske emirater

De forente arabiske emirater

Velkommen til sol, varme og deilig badeliv – midt på vinteren. De forente arabiske emirater tilbyr eksotisk og solfylt luksus.

Det tar ca. syv timer å fly til De forente arabiske emirater, som består av syv små og relativt selvstendige emirater på den arabiske halvøya. Her får du en rolig og trygg ferie, med nesten garantert solskinn. Med Ving kan du velge mellom tre av dem, eller kombinere alle til én reise. I Dubai kan du velge mellom fem ulike reisemål: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach og Jebel Ali. Vi tilbyr dessuten reiser til Abu Dhabi, Fujairah og Ras Al Khaimah, som med barnevennlige strender passer perfekt for familier.

Les mer om å reise til De forente arabiske emirater Skjul tekst

Navnene kan høres ut som de er tatt ut av et eventyr, men virkelighetens emirater er moderne byer med flere topphotell, herlige strender og velassorterte kjøpesentre. Det er først og fremst det høye servicenivået og den blankpolerte finishen som kommer til å gjøre besøket uforglemmelig.

Når er det best vær i De forente arabiske emirater?
I De forente arabiske emirater har Ving hotell i flere emirater, nærmere bestemt på reisemålene Jumeirah Beach, Jebel Ali, Downtown Dubai, Bur Dubai, Deira, Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah og Abu Dhabi. Her er det et tropisk ørkenklima med hete somre og varme vintre. Dagtemperaturen om sommeren, juni–september, er ofte over 40 grader og luftfuktighetene er høy. Om vinteren, desember–mars, er det litt svalere med 23–27 grader og litt lavere luftfuktighet. Havet er deilig og badevennlig året rundt, med temperaturer fra 20 til 28 grader. Nedbøren er veldig sparsom, stort sett regner det ikke mellom mai og november.

  • Valuta: Dirham (AED)
  • Sesong: Hele året
  • Antall reisemål:  10
  • Antall hotell:  113

Våre reisemål i De forente arabiske emirater

Andre reisemål

Aldersgrense i Dubai

Reiser du til Dubai må du være minimum 18 år eller i følge med foresatte for å komme inn i landet.