Se hotell (3)
Bydelen Jebel Ali passer godt for deg som vil ha tilgang til mye, samtidig som du selv bestemmer tempoet.
Jebel Ali var i utgangspunktet en havneby med Midtøstens største havn, og ligger ca. fire mil fra sentrum av Dubai, og to mil fra Jumeirah. Jebel Ali Beach var et av de første turistområdene i Dubai, og området har en fin sandstrand. Her er det også en 9-hulls golfbane, skytebane, muligheter for å spille tennis og massevis av vannaktiviteter. Du kan også kombinere reisen din til Jebel Ali med et par netter mer sentralt i Dubai. På den måten kan du nyte sol og bad, kombinert med shopping og et spennende uteliv.

Barnevennlige hotell i Jebel Ali

Hvis du reiser med barn til Jebel Ali bør du ta en titt på JA Beach Hotel, et stort hotell med en vakker hage like ved den private stranden. Her finnes det alltid noe å gjøre, for både barn og voksne. De yngre kan more seg i barneklubben eller bli kjent med kaninene, geitene og kamelene som finnes på hotellområdet, mens de voksne kanskje vil foretrekke en ettermiddag i hotellets spa eller på treningssenteret. Vil du gjøre ferien ekstra avslappende og komfortabel bestiller du All Inclusive samtidig som du bestiller reisen.

Luksus i Jebel Ali

Like inntil JA Beach Hotel ligger JA Palm Tree Court & Spa. Disse hotellene er søsterhotell og deler både fasiliteter og strand, men JA Palm Tree Court er hakket mer luksuriøst. Det merker du kanskje på All Inclusive-pakken du kan bestille samtidig med reisen.
Nyttige tips
 • Fin strand
 • Resort-følelse
 • Mange sportsfasiliteter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Jebel Ali

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Flere av Vings hotell ligger på en egen sandstrand i Jebel Ali. Stranden er ca. en kilometer lang har tilbud om flere vannsportaktiviteter.
Les mer om strender i Dubai.
Mat, drikke og uteliv
På hotellene er det flere restauranter å velge mellom, og utenfor hotellene er det restauranter som serverer mat fra alle verdenshjørner. Er du på jakt etter et større restaurantutvalg, skal du reise til Downtown Dubai.
Er du interessert i uteliv, er det nærmeste tilbudet i Jumeirah Beach, ca. 20 km unna. Vær oppmerksom på at det stort sett foregår på hotellene. De store hotellene har ofte flere barer og en og annen nattklubb.
Les mer om utelivet i Dubai.
Shopping
Jebel Ali er ikke en shoppingdestinasjon, men hvis du er villig til å reise et lite stykke finner du et stort utvalg av butikker og kjøpesenter i og rundt Jumeirah Beach, i Marina Mall og Mall of the Emirates. Enda mer shopping finner du i Downtown Dubai, på Dubai Mall – verdens største kjøpesenter med 1200 butikker. Her kan du bruke flere dager til å kikke på kjente merkevarer og butikkjeder, hvis du ønsker.

Tradisjonelle souker

Hvis du drar et lite stykke til, til Deira og Bur Dubai, kan du besøke de tradisjonelle soukene, innendørsmarkedene, som selger alt fra gull og tekstiler av alle slag til parfymer og krydder. Hver souk har sin spesialitet. Her kan du prute og gjøre noen skikkelige kupp!
Les mer om shopping i Dubai.
Sport og trening
Du som vil ha en aktiv ferie har fantastiske muligheter for sport her. Her er det alt fra golf, tennis, skyting og vannsport.

Golf i Dubai

Her kan du spille golf i ferien, på flere fine baner med herlige utfordringer.

For bestilling av golf med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Aktiviteter og severdigheter
Jebel Ali glir over i de sentrale delene av Dubai, noe som gjør at det er enkelt å delta i aktiviteter og fornøyelser i Dubai. Jebel Ali ligger i nærheten av Dubai Parks and Resorts, som er en enorm fornøyelsespark med flere spennende temaparker.
I tillegg til at Jebel Ali ligger like ved Dubais mange severdigheter, kan du også besøke The Palm Jebel Ali, en kunstig øy formet som en gigantisk palme.
Hvordan du tar deg rundt
Fra Jebel Ali er det lettest å reise med taxi, hvilket også er forholdsvis billig. T-banestasjonen UAE Exchange Metro Station ligger ca. 15 kilometer fra Vings hotell.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk på at du må vaksinere deg minst fire uker innen du reiser. For mer informasjon se: https://www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Ramadan

Den muslimske fasteperioden Ramadan starter rundt 2. april 2022. I denne perioden kan det hende at butikker holder stengt, og at ting tar litt lengre tid enn ellers. Under Ramadan er det ikke tillatt å spise, drikke eller røyke på offentlige steder mellom soloppgang og solnedgang, det vil si den tiden da muslimene faster.

Åpningstider for hotellenes barer kan påvirkes og under Ramadan får ikke hotellet servere alkohol på offentlige steder som stranden, rundt bassenget mm. Aktuelle åpningstider for hotellets restauranter og barer fås ved ankomst til hotellet. Servering av alkohol på rommene er mulig under fasten, på de fleste hotell.

Ait el Kebir er rundt 9. juli 2022, og da holder butikker og markeder stengt, med unntak av kjøpesentre.

Turistskatt i Dubai

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Skatten kan varierer litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10-20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det alltid skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Valuta og betaling

Arabiske Dirham (AED). Kredittkort aksepteres i stor utstrekning.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid +2 timer. Vintertid: Norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, britisk standard med tre hull.

Språk

Arabisk. Mange snakker engelsk, særlig i turistindustrien.

Øvrig informasjon

Dubai er i særdeleshet det mest åpne og turistvennlige emiratet i De forente arabiske emirater. Her har man også kommet lagt hva gjelder handicaptilpassede løsninger. I Dubai kan man sole seg i bikini på stranden, men det er ikke tillatt å sole seg toppløs. Omfattende byggearbeider i Jumeirah-området. Vi forbeholder oss retten til å endre i priser, utfluker etc.
Ved innreise til De forente arabiske emirater er det 18-årsgrense om du ikke reiser i selskap med foreldre eller andre voksne. For å sjekke inn på et hotell i De forente arabiske emirater kreves det vanligvis at du har fylt 21 år hvis du ikke reiser sammen med en forelder eller en annen voksen. Har du ikke samme etternavn som din foresatte må du fremvise fødselsattest. Er du under 21 år og reiser i selskap med en annen voksen over 21 år kreves det en kopi av din foresattes pass, samt en fullmakt på engelsk. Kontakt ambassaden for mer informasjon.
De fleste hotell tar et obligatorisk depositum på ca. 200 USD (fåes tilbake ved avreise).
Når du sjekker inn på hotellet vil de vanligvis be om et avtrykk av ditt kredittkort som en garanti for at romregningen betales (telefon, restaurantregninger, roomservice osv.). Ingenting belastes kortet før utsjekking. Du kan også på flere steder betale kontant.
Det er strenge regler for innførsel av medisin til De forente arabiske emirater. Medbragt resept/attest på medisinene på engelsk eller arabisk kreves. Innførsel av alle reseptbelagte legemidler må meldes i forveien ved innreise til De forente arabiske emirater. Dette gjøres på United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention
Fly og transport

Flytid

Ca. 6 timer og 50 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Jebel Ali hele året med rutefly.

Flyet lander på Dubai flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Dubais flyplass til Jebel Ali er ca. 50 minutter (ca. 55 km). I rushtiden er det ikke uvanlig at turen kan ta mye lengre tid på grunn av trafikken. Reisetiden kan da bli dobbelt så lang.
Vær
 • januar
23°14°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • februar
24°15°
7
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
27°17°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
31°20°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • mai
36°24°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • juni
38°26°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juli
40°29°
10
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
40°29°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
38°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • oktober
35°23°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • november
31°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • desember
26°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager

Finn reise til Jebel Ali
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.