Se hotell (3)
Bydelen Jebel Ali passer godt for deg som vil ha tilgang til mye, samtidig som du selv bestemmer tempoet.
Jebel Ali var i utgangspunktet en havneby med Midtøstens største havn, og ligger ca. fire mil fra sentrum av Dubai, og to mil fra Jumeirah. Jebel Ali Beach var et av de første turistområdene i Dubai, og området har en fin sandstrand. Her er det også en 9-hulls golfbane, skytebane, muligheter for å spille tennis og massevis av vannaktiviteter. Du kan også kombinere reisen din til Jebel Ali med et par netter mer sentralt i Dubai. På den måten kan du nyte sol og bad, kombinert med shopping og et spennende uteliv.

Barnevennlige hotell i Jebel Ali

Hvis du reiser med barn til Jebel Ali bør du ta en titt på JA Beach Hotel, et stort hotell med en vakker hage like ved den private stranden. Her finnes det alltid noe å gjøre, for både barn og voksne. De yngre kan more seg i barneklubben eller bli kjent med kaninene, geitene og kamelene som finnes på hotellområdet, mens de voksne kanskje vil foretrekke en ettermiddag i hotellets spa eller på treningssenteret. Vil du gjøre ferien ekstra avslappende og komfortabel bestiller du All Inclusive samtidig som du bestiller reisen.

Luksus i Jebel Ali

Like inntil JA Beach Hotel ligger JA Palm Tree Court & Spa. Disse hotellene er søsterhotell og deler både fasiliteter og strand, men JA Palm Tree Court er hakket mer luksuriøst. Det merker du kanskje på All Inclusive-pakken du kan bestille samtidig med reisen.
Nyttige tips
  • Fin strand
  • Resort-følelse
  • Mange sportsfasiliteter

Våre gjesters vurdering Jebel Ali

Finn reise til Jebel Ali