Se hotell (3)
Bydelen Jebel Ali passer godt for deg som vil ha tilgang til mye, samtidig som du selv bestemmer tempoet.
Jebel Ali var i utgangspunktet en havneby med Midtøstens største havn, og ligger ca. fire mil fra sentrum av Dubai, og to mil fra Jumeirah. Jebel Ali Beach var et av de første turistområdene i Dubai, og området har en fin sandstrand. Her er det også en 9-hulls golfbane, skytebane, muligheter for å spille tennis og massevis av vannaktiviteter. Du kan også kombinere reisen din til Jebel Ali med et par netter mer sentralt i Dubai. På den måten kan du nyte sol og bad, kombinert med shopping og et spennende uteliv.

Barnevennlige hotell i Jebel Ali

Hvis du reiser med barn til Jebel Ali bør du ta en titt på JA Beach Hotel, et stort hotell med en vakker hage like ved den private stranden. Her finnes det alltid noe å gjøre, for både barn og voksne. De yngre kan more seg i barneklubben eller bli kjent med kaninene, geitene og kamelene som finnes på hotellområdet, mens de voksne kanskje vil foretrekke en ettermiddag i hotellets spa eller på treningssenteret. Vil du gjøre ferien ekstra avslappende og komfortabel bestiller du All Inclusive samtidig som du bestiller reisen.

Luksus i Jebel Ali

Like inntil JA Beach Hotel ligger JA Palm Tree Court & Spa. Disse hotellene er søsterhotell og deler både fasiliteter og strand, men JA Palm Tree Court er hakket mer luksuriøst. Det merker du kanskje på All Inclusive-pakken du kan bestille samtidig med reisen.
Nyttige tips
  • Fin strand
  • Resort-følelse
  • Mange sportsfasiliteter

Våre gjesters vurdering Jebel Ali

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Jebel Ali

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.