Se hotell (26)

Reiser til Abu Dhabi

Bestill en reise med Ving til Abu Dhabi og oppdag en by full av fascinerende kontraster.
Abu Dhabi er De forente arabiske emiraters største emirat og landets hovedstad. Byen ligger omtrent 15 mil fra Dubai, og består av flere øyer som ligger tett inntil hverandre. Opprinnelig var Abu Dhabi en liten fiskerlandsby, men på bare noen generasjoner har byen blitt forvandlet til en verdensmetropol med en sjarmerende blanding av nytt og gammelt. Her går palass og skyskrapere hånd i hånd med tradisjonell arabisk kultur og historie. En reise til Abu Dhabi kan friste med et nærmest uendelig shoppingtilbud, med alt fra internasjonale markeder og butikker i store kjøpesentre til mer lokale varer i souker. Kunstmuseet Louvre Abu Dhabi har kunst i verdensklasse.

Vings Abu Dhabi

Når du reiser til Abu Dhabi med Ving kan du velge mellom flere nøye utvalgte hotell i både luksus- og mellomklassen. De aller fleste har ett eller flere basseng, og noen av dem ligger på stranden. Dette reisemålet passer først og fremst for voksne som vil ha en aktiv ferie i en eksotisk storby, men du kan naturligvis også reise hit med barn. Klimaet er varmt året rundt, men husk at det kan bli over 40 grader om sommeren (juni–september). Når du reiser med Ving kan du også kombinere Abu Dhabi med et eller flere av de andre emiratene, og dermed få mest mulig ut av ferien din.

Formel 1 i Abu Dhabi

En av emiratenes mer spektakulære opplevelser er Abu Dhabi Grand Prix, et stemningsfullt løp som kjøres i skumringen. Det starter i fullt dagslys og avsluttes når solen går ned. Hos Ving kan du bestille en reise til dette fantastiske løpet i november, komplett med hotell, fly og billett til både kvalifiseringsløpet på lørdag og selve konkurransen dagen etter, samt skyss mellom hotellet og banen.

Aktiviteter i Abu Dhabi

I Abu Dhabi finnes det rikelig med aktiviteter å velge mellom, og fine strender hvor du kan koble av. Dersom du liker å spille golf kommer du også til å trives her. Gå ikke glipp av et besøk til Ferrari World, verdens største innendørs fornøyelsespark som blant annet tilbyr verdens raskeste berg-og-dal-bane. Dersom du vil få enda mer fart på adrenalinet kan du besøke den store vannparken Yas Waterworld, eller hvorfor ikke en guidet tur til Abu Dhabis Formel 1-bane? I Abu Dhabi finner du også Shejk Zayed-moskéen, en av verdens største moskéer.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell i sentrum
  • Behagelig klima
  • By og strand
  • Gode shoppingmuligheter

Våre gjesters vurdering Abu Dhabi

Finn reise til Abu Dhabi