Se hotell (3)
Reis med Ving til Ajman, det minste og kanskje roligste av De forente arabiske emirater. Her finner du luksushotell ved stranden, til en god pris.
Når du reiser til Ajman er det stranden som er den store attraksjonen. 16 kilometer med gyllengul sand, med Persiabuktens turkise vann på den ene siden og den vakre strandpromenaden – The Corniche – på den andre. Her er det mye folk hele dagen, alt fra morgenjoggere og morgenbadere til kveldsbesøkende som rusler langs havet, nyter den svale kveldsluften og koser seg med det store utvalget av barer og restauranter. På menyene finner du retter fra hele verden, men ofte med hovedvekt på det lokale kjøkkenet.

Mye luksus for pengene i Ajman

Hvis du bestiller en reise med Ving til Ajman kan du velge mellom to nøye utvalgte hotell ved stranden, kun et steinkast fra sentrum. På Ajman Hotel venter både spa, et herlig basseng og en privat strand, og fristende mat og drikke. Velger du i stedet Fairmont Ajman får du samme klasse og samme utmerkede beliggenhet på stranden. Også her kan du regne med et rikt utvalg av både barer og restauranter. Uansett hvilket hotell du velger kan du være sikker på at det vil være vanskelig å finne et hotell av samme klasse til samme priser et annet sted.

Oppdag Ajman

Sammenlignet med Dubai er tempoet betydelig roligere i Ajman, men hvis du føler for en liten avveksling fra det avslappende strandlivet finnes det rikelig med tid til å krydre ferien med opplevelser. Besøk for eksempel Ajman Museum, som ligger i et vakkert, restaurert fort fra 1700-tallet, eller gled deg over utvalget på kjøpesenteret Ajman City Center. Du kan også ta turen gjennom noen av byens souker (markedkvartaler), der du kan handle både gull, klær og håndverk. Du bør heller ikke glipp av den vakre Sheikh Zayed-moskeen. Du kan også reise til Manama, en «ajmansk» enklave i emiratet Sharjah, noen mil østover. Her dyrkes det store frukt- og grønnsaksavlinger med vannet fra de nærliggende fjellene.

Du bør selvfølgelig også reise til Dubai og besøke den spektakulære hovedstaden med samme navn. Det tar bare en times tid fra Ajman til Dubai, og vel fremme kan du la deg imponere av den storslagne arkitekturen, eller av det enorme utvalget i Mall of the Emirates, et kjøpesenter med et drøyt tusentalls (!) butikker og restauranter. Gå heller ikke glipp av Burj Khalifa, en av verdens høyeste skyskrapere. I Dubai kan du også besøke enorme fornøyelses- og vannparker, eller ta spenne på deg skiene. Ja, du leste riktig – i Dubai kan du nemlig stå på ski, både på snø, sand, vann!
Nyttige tips
  • Fine strender
  • All Inclusive
  • Hotell ved stranden
  • Luksushotell
  • Solsikkert
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Ajman

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Ajman
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.