Se hotell (3)
Reis med Ving til Ajman, det minste og roligste av De forente arabiske emirater. Her finner du luksushotell ved stranden, til en god pris.
På en reise til Ajman er det stranden som er den store attraksjonen. 16 kilometer med gyllengul sand, med Persiabuktens turkise vann på den ene siden og den vakre strandpromenaden – The Corniche – på den andre. Her er det mye folk hele dagen, alt fra morgenjoggere og morgenbadere til kveldsbesøkende. Her kan du rusle langs havet, nyte den svale kveldsluften og kose deg med det store utvalget av barer og restauranter. På menyene finner du retter fra hele verden, men ofte med hovedvekt på det lokale kjøkkenet.

Mye luksus for pengene i Ajman

Hvis du bestiller en reise til Ajman kan du velge mellom to nøye utvalgte hotell ved stranden, kun et steinkast fra sentrum. På Ajman Hotel venter både spa, et herlig basseng og en privat strand, og fristende mat og drikke. Velger du i stedet Fairmont Ajman får du samme klasse og samme utmerkede beliggenhet på stranden. Også her kan du regne med et rikt utvalg av både barer og restauranter. Uansett hvilket hotell i Ajman du velger, kan du være sikker på at det vil være vanskelig å finne et hotell av samme klasse til samme priser noe annet sted.

Oppdag Ajman

Sammenlignet med Dubai er tempoet betydelig roligere i Ajman, men hvis du føler for en liten avveksling fra det avslappende strandlivet finnes det rikelig med tid til å krydre ferien med opplevelser. Besøk for eksempel Ajman Museum, som ligger i et vakkert, restaurert fort fra 1700-tallet, eller gled deg over utvalget på kjøpesenteret Ajman City Center. Du kan også ta turen gjennom noen av byens souker (markedkvartaler), der du kan handle både gull, klær og håndverk. Du bør heller ikke glipp av den vakre Sheikh Zayed-moskeen.

Vil du gjøre noe helt spesielt, kan du ta den korte turen over til Manama, en «ajmansk» enklave i emiratet Sharjah, noen mil sør for Ajman. Her dyrkes det store frukt- og grønnsaksavlinger med vannet fra de nærliggende fjellene.

Du kan selvfølgelig også reise til Dubai og besøke den spektakulære hovedstaden med samme navn. Det tar bare en times tid fra Ajman til Dubai, og vel fremme kan du la deg imponere av den storslagne arkitekturen, eller av det enorme shoppingutvalget, f.eks. i Mall of the Emirates, et kjøpesenter med et drøyt tusentalls butikker og restauranter. Gå heller ikke glipp av Burj Khalifa, en av verdens høyeste skyskrapere. I Dubai kan du også besøke enorme fornøyelses- og vannparker, eller ta spenne på deg skiene. Ja, du leste riktig – i Dubai kan du nemlig stå på ski både på snø, sand, vann!
Nyttige tips
  • Fine strender
  • All Inclusive
  • Hotell ved stranden
  • Luksushotell
  • Solsikkert
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Ajman

Finn reise til Ajman