Se hotell (1)

Reiser til Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts er et must å besøke for alle som reiser med barn eller selv liker å leke og være litt barnslig.

Dubai Parks and Resorts ligger litt utenfor Downtown Dubai og er et enormt område med flere tema- og fornøyelsesparker. Her er det over hundre karuseller, show og attraksjoner, og du kan kjøre berg-og-dal-bane med Shrek og smurfene, bygge og beundre i LEGOLAND® Dubai og la deg forføre av indisk dans og musikk i en egen Bollywood-temapark, for å nevne noe.

Lapita Dubai Parks Autograph Collection

Lapita Dubai Parks Autograph Collection er et flott, polynesisk-inspirert hotell som passer for hele familien. Hotellet har et stort bassengområde, barneklubb, flere restauranter, spaavdeling og treningsrom, og du bor i gangavstand til alle fornøyelsesparkene som er en del av Dubai Parks and Resorts. Inngangsbilletter til alle parkene er inkludert i prisen.

Bli kjent med Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts består av tre temaparker, et badeland og Riverland™, et eget «nabolag» med butikker og mer enn 50 restauranter, og fornøyelsesmetropolen passer perfekt både for barn og for voksne parkentusiaster. I LEGOLAND® Dubai kan du utforske de over 15 000 imponerende modellene og konstruksjonene, og hvis du reiser med barn i alderen 2-12 år kommer LEGOLAND® WATER PARK definitivt til å falle i smak. Filmentusiaster kan glede seg over temaparken MOTIONGATE™ Dubai, hvor du blant annet kan møte karakterer fra Shrek, Kung Fu Panda og Hotel Transylvania. I Bollywood-temaparken, som for øvrig er den første av sitt slag, venter drama, romantikk og musikk.

Kombiner med andre reisemål i Dubai

Ving tilbyr reiser til fem andre reisemål i Dubai, og alle kan kombineres med et besøk i Dubai Parks and Resorts. Hva med å utforske parkene først, og deretter runde av med noen dager med strandliv og shopping?

Nyttige tips
 • Familiehotell
 • Valgfri reiselengde
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Dubai Parks and Resorts

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
23°14°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • februar
24°15°
7
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
27°17°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
31°20°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • mai
36°24°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • juni
38°26°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juli
40°29°
10
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
40°29°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
38°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • oktober
35°23°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • november
31°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • desember
26°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
Strender
Det er ingen strender i nærheten av Dubai Parks and Resorts. Det ligger flere strender ved reisemålene litt lenger nord.
Fly og transport

Flytid

Ca. 6 timer og 50 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Du kan reise med Ving til Dubai Parks and Resorts med rutefly året rundt. Flyet lander på Dubais flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Mat, drikke og natteliv
I Riverland Dubai er det over 50 forskjellige temarestauranter å velge mellom.
Enkelte parker stenger ikke før 23.00.
Shopping
I Riverland Dubai er det mange butikker med blant annet suvenirer av ulike slag. Hvis du er på utkikk etter bedre shoppingmuligheter finnes det mer sentralt i Dubai, for eksempel i Downtown Dubai.

Shopping i sentrale Dubai

Det største og beste shoppingtilbudet finner du sentralt i Dubai, blant annet i bydelene Downtown Dubai og Bur Dubai. Du kan handle alt fra merkevarer i eksklusive designbutikker til antikviteter og persiske tepper i den gamle arabiske basaren. Det kan også lønne seg å kjøpe gull her.

Mall of the Emirates

Dette kjøpesenteret er et av emiratets mest kjente, med over 350 butikker, restauranter og en egen innendørs-slalåmbakke!

Dubai Mall

I Downtown Dubai ligger kjøpesenteret Dubai Mall, som blant annet rommer verdens største gullbasar og "Fashion Island" med haute couture.
Aktiviteter og severdigheter

MOTIONGATE™ Dubai

MOTIONGATE™ Dubai er den største av temaparkene i Dubai Parks and Resorts, og den er enhver filmentusiasts drøm – parken er nemlig full av effekter og inspirasjon fra populære Hollywood-filmer. Den er fullspekket med aktiviteter, attraksjoner og underholdning, og du kan skyte spøkelser med Ghostbusters, møte smurfene og Shrek, bli med karakterene fra Madagaskar på et adrenalinfylt eventyr – for å nevne noe. Du kan til og med lære kung fu med pandaen Po! Når du trenger en liten pause og litt påfyll er det flere temarestauranter å velge mellom.

BOLLYWOOD PARKS™

BOLLYWOOD PARKS™ Dubai er verdens første fornøyelsespark med Bollywood-tema. Her er det karuseller, fengslende forestillinger og dramatiske attraksjoner basert på de største produksjonene i Bombays filmindustri. Du kan jage Shahrukh Khan som mafiabossen Don, fly med Hritihik i Krrsih og se forestillinger som stuntshowet med Salman Khan's Chulbul Pandey. Eller bare la deg fascinere av de heftige omgivelsene. Her blir det action og eventyr, dans og romantikk, og selvfølgelig – spennende matopplevelser.

LEGOLAND® Dubai

LEGOLAND® Dubai er den perfekte temaparken for alle familier med barn (og voksne) som liker LEGO®. Parken har 15 000 LEGO®-modeller, over 40 karuseller, forestillinger og aktiviteter, du kan blant annet prøve deg på interaktive aktiviteter hvor du bygger LEGO® selv. I denne parken våkner LEGO®-klossene til live!

Riverland™ Dubai

Riverland™ Dubai er et eget restaurant- og butikkområde i Dubai Parks and Resorts. Området er stort og delt inn i fire deler med forskjellige tema. Du kan spise lunsj i en fransk middelalderby (The French Village), utforske en amerikansk 50-tallsby (Boardwalk) og la deg fascinere av 30-tallets India (India Gate). The Peninsula er selve sentrum av Riverland™ Dubai, og byr på 1800-talls arkitektur, festivaler og konserter. Uansett hvor du befinner deg kan du regne med gateunderholdning og arrangementer av ulike slag.
Hvordan du tar deg rundt
Taxi er vanlig. Det tar ca. 40 minutter til Downtown Dubai og ca. 25 minutter til Dubai Marina. Det er også mulig å ta metroen til Jebel Ali (som ligger ca. 20 km unna Dubai Parks and Resorts) for å forkorte taxituren noe.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk på at du må vaksinere deg minst fire uker innen du reiser. For mer informasjon se: https://www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Ramadan

Den muslimske fasteperioden Ramadan starter rundt 5. mai 2019. I denne perioden kan det hende at butikker holder stengt, og at ting tar litt lengre tid enn ellers. Ait el Kebir er rundt 11. august 2019, og da holder butikker og markeder stengt, med unntak av kjøpesentre. Under Ramadan er det ikke tillatt å spise, drikke eller røyke på offentlige steder mellom soloppgang og solnedgang, det vil si den tiden da muslimene faster.

Turistskatt i Dubai

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Beløpet kan variere litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10-20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det altså skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Valuta og betaling

Arabiske dirham (AED). Bankkort aksepteres i stor utstrekning.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid +2 timer. Vintertid: Norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, britisk standard med tre hull.

Språk

Arabisk. Mange snakker engelsk, særlig i turistindustrien.

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i De forente arabiske emirater, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng. Se hva som gjelder for ditt hotell ovenfor.

Øvrig informasjon

Når du sjekker inn på hotellet vil de vanligvis be om et avtrykk av ditt kredittkort som en garanti for at romregningen betales (telefon, restaurantregninger, roomservice osv.). Ingenting belastes kortet før utsjekking. Du kan også på flere steder betale kontant.
Det er strenge regler for innførsel av medisin til De forente arabiske emirater. Medbragt resept/attest på medisinene på engelsk eller arabisk kreves. Innførsel av alle reseptbelagte legemidler må meldes i forveien ved innreise til De forente arabiske emirater. Dette gjøres på United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention

Reiseforslag

Finn reise til Dubai Parks and Resorts
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.