Se hotell (1)

Reiser til Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts er et must å besøke for alle som reiser med barn eller selv liker å leke og være litt barnslig.
Dubai Parks and Resorts ligger et stykke utenfor selve Dubai sentrum, og er et enormt område med flere spennende temaparker. Her er det over hundre karuseller, show og attraksjoner av alle slag. Her kan man hilse på smurfene, bygge så mye lego du vil i LEGOLAND® Dubai og mye annet.

Lapita Dubai Parks Autograph Collection

Lapita Dubai Parks Autograph Collection er et flott, polynesisk-inspirert hotell som passer for hele familien. Hotellet har et stort bassengområde, barneklubb, flere restauranter, spaavdeling og treningsrom, og du bor i gangavstand til alle fornøyelsesparkene som er en del av Dubai Parks and Resorts. Inngangsbilletter til alle parkene er inkludert i prisen.

Bli kjent med Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts er et over to kvadratkilometer stort område som består av flere temaparker med fornøyelser av alle slag for barn og tenåringer. I LEGOLAND® Dubai kan du utforske de over 15 000 imponerende modellene og konstruksjonene, eller besøke MOTIONGATE™ Dubai med Shrek, Kung Fu Panda og Hotel Transylvania og mye annet. I Riverland™ Dubai kan du shoppe i noen av de mange butikkene.

Kombiner med andre reisemål i Dubai

Ving tilbyr reiser til fem andre reisemål i Dubai, og alle kan kombineres med et besøk i Dubai Parks and Resorts. Hva med å utforske parkene først, og deretter runde av med noen dager med strandliv og shopping?
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Dubai Parks and Resorts

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Dubai Parks and Resorts

Reiseforslag

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.