Se hotell (3)
Fly med Ving til Dubai og La Mer Beach. Her kan du kombinere sol, bading og avslapping med skikkelig bra shopping.
La Mer Beach er et livlig og moderne reisemål rett ved stranden i Dubai, med utsikt mot Downtown Dubai og skylinen med Burj Khalifa. Her kan du kombinere late dager på stranden med fantastisk shopping, herlige matopplevelser og uteliv, både på dagen og kvelden. La Mer Beach er unikt som reisemål i Dubai, takket være sin moderne og urbane atmosfære, og hit kommer mange for å nyte stranden og utelivet.

I La Mer Beach finner du et bredt og variert utvalg av restauranter og barer hvor flere av restaurantene ligger rett ved stranden med fantastisk utsikt. Her er det også hyggelige hotell med stilig og moderne innredning som passer for alle reisefølger og anledninger. La Mer Beach har mye å by på og takket være sin perfekte beliggenhet, kun en kort biltur fra Downtown Dubai, kan du i ferien også ta del av byens shopping og severdigheter.

Hotell nær stranden

Flere av Vings hotell i La Mer Beach ligger ved stranden og har solsenger og parasoller på stranden for sine gjester.

Restauranter og barer

Langs stranden i La Mer Beach finner du rundt 80 restauranter med et bredt og variert utvalg. Velg mellom alt fra enkle retter og snacks til fine dining og middager med flere retter.

Familievennlig

La Mer Beach passer utmerket for familier. Her finner du flere spennende lekeområder for barna.

Det er også et badeland ved stranden med vannsklier, surfebasseng, vannlekepark og mye annet.
Nyttige tips
  • Hotell rett ved stranden
  • Nær Downtown Dubai og Burj Khalifa
  • Bredt restaurantutvalg
  • Fine strender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering La Mer Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til La Mer Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.