Om reisemålet
I Ajman kan du velge mellom flere skikkelig eksklusive hotell med strandbeliggenhet. Omgivelsene er rolige, og her kan du nyte den gode servicen og de mange fasilitetene på hotellene.
Hvis du reiser med barn anbefaler vi luksushotellet Ajman Hotel som har både barneklubb, lekeplass og lekerom – og barnebasseng, selvfølgelig.

Filtrer
3 hotell
The Oberoi Beach Resort, Al Zorah
Top Selection
  • Basseng: Ja
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Nærmeste sentrum: 10 km
5,0Tripadvisors anmeldelser
Frokost 
Måltidspakkekan kjøpes i tillegg.
Fly og hotell for2 voksne
53 479,—
49 990,—
24 995,—/person
Fairmont Ajman
Top Selection
  • Basseng: Ja
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Nærmeste sentrum: 8 km
4,6/5Gjestenes vurdering
4,5Tripadvisors anmeldelser
Frokost 
All Inclusivekan kjøpes i tillegg.
Fly og hotell for2 voksne
25 790,—
12 895,—/person
Ajman Hotel
Top Selection
  • Basseng: Ja
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Nærmeste sentrum: 8,5 km
4,5Tripadvisors anmeldelser
Frokost 
All Inclusivekan kjøpes i tillegg.
Fly og hotell for2 voksne
30 790,—
15 395,—/person
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.