Se hotell (8)
Bur Dubai er en roligere bydel ovenfor Downtown Dubai. Her er det mange hotell og lokale restauranter.
Dubai består av flere bydeler, og sentrum deles blant annet opp av elven Dubai Creek. På nordsiden av elvens øvre innløp ligger Deira. Downtown Dubai ligger nordøst for elvens nedre innløp og øst for Jumeirah, og mellom Downtown Dubai og Deira finner du Bur Dubai, som er et relativt stort byområde.

Langs det nordlige innløpet av Dubai Creek kan du som regel se de tradisjonelle, arabiske båtene dhows, og du kan krysse elven ved hjelp av vanntaxier abran. Det er også i dette området du finner Dubai Museum, som ligger i en av byens eldste bygninger, og Al Bastakiya, et historisk nabolag med røtter fra 1800-tallet.

Luksus eller budsjett?

Bestiller du en reise til Bur Dubai med Ving kan du velge mellom både luksus- og budsjetthotell. Du kan bestille rom på Grand Hyatt Dubai, et femvingers hotell som får høyeste vurdering av gjestene våre. Du kan også velge enklere hotell som Citymax Bur Dubai, et rimelig hotell med god beliggenhet i nærheten av en av Dubais eldste handlegater. Vil du helst bo i en leilighet kan du ta en titt på Golden Sands Hotel Apartments, de har romslige leiligheter, basseng og treningsrom.

Skreddersy din reise

Hos Ving har du gode muligheter for å skreddersy reisen din så den passer perfekt for deg og de du reiser sammen med. Ettersom du flyr med rutefly bestemmer du selv når du skal reise og hvor lenge du skal være borte. Hvis du vil gjøre litt ekstra ut av ferien kombinerer du Bur Dubai med et opphold på et av våre andre reisemål, for eksempel Maldivene, eller noen av de andre emiratene i nærheten.

Strender og aktiviteter

Fra Bur Dubai tar det bare ti minutter med taxi ut til kysten, til fantastiske strender og ørkenens bølgende sanddyner. Milelange, hvite strender langs kysten hvor vannet er turkist, rent og klart. I vintermånedene er været omtrent som det er når vi har en skikkelig fin sommer her hjemme.
Det er mye å finne på i Dubai hvis du mot formodning skulle bli lei av shopping og strandlivet. Tennis, jeepsafari, fiske, windsurfing – utvalget er stort. Dubai har også et av verdens mest moderne badeland, og i tillegg kan du teste skikjøring på tre ulike underlag – vann, snø og sand! Legg til en utflukt til et av naboemiratene eller en runde på golfbanen – da har du en ferie som ikke kan sammenlignes med noen annen, noe annet sted.
Nyttige tips
  • By og strand
  • Hotell med basseng
  • Gode shoppingmuligheter
  • Prisgunstig innkvartering
  • Solsikkert
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Bur Dubai

Finn reise til Bur Dubai