Se hotell (7)
Shopping, strender og souker: bydelen Deira passer for deg som vil bo midt i storbyen Dubai, på litt rimeligere hotell.
Dubais gamle sentrum deles av elven Dubai Creek, i to deler. Deira nord for elven og Bur Dubai på sørsiden. Langs elven kan du se de tradisjonelle, arabiske båtene dhows, og du kan krysse elven på bare et par minutter ved hjelp av vanntaxier, kalt abran.

I Deira ligger soukene, den velkjente gullsouken og velduftende kryddersouken. Her ligger det også mange hotell og kjøpesentre, sammen med flere lokale restauranter. Deira City Center er et stort kjøpesenter med 370 butikker og flere restauranter. På Deira-siden av elven ligger også Dubai Creek Golf & Yacht Club, samt Irish Village, et trivelig område med flere restauranter og puber, vel verdt et besøk på kveldstid.

Rimelig innkvartering i Deira

Hotellprisene er ofte betydelig lavere i Deira enn i for eksempel Jumeirah. Hvis du planlegger å tilbringe dagene på stranden, i ørkenen eller kanskje vil utforske et av naboemiratene, bør du vurdere å bo på et av hotellene våre i Deira. Når du så kommer tilbake til hotellet kan du glede deg over det store restaurantutvalget i nærheten.

Strender og aktiviteter

Bare en kort taxireise fra Deira venter ørkenens bølgende sanddyner, fantastiske strender og turkisblått vann. Det tar bare ti minutter å komme seg til en av de milelange hvite strendene ved kysten, og i vintermånedene er været omtrent som det er når vi har en skikkelig fin sommer her hjemme.

Det er mye å finne på i Dubai hvis du mot formodning skulle bli lei av sol, bading og shopping. Du kan begi deg ut i bølgene på en litt annen måte og teste windsurfing, fiske eller spille tennis og dra på jeepsafari. Utvalget er enormt.
Dubai har også et av verdens mest moderne badeland, og i tillegg kan du prøve skikjøring på tre ulike underlag – vann, snø og sand! Legg til en utflukt til et av naboemiratene eller en runde på golfbanen – da har du en ferie som ikke kan sammenlignes med noen annen, noe annet sted.
Nyttige tips
  • Prisgunstige hotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Gamle Dubai med både gull- og krydder-souker

Våre gjesters vurdering Deira

Finn reise til Deira