Om reisemålet
Med Ving kan du velge mellom å bo rett ved fine La Mer Beach eller å bo nærmere shoppingen og folkelivet i Downtown Dubai. Samtlige hotell har basseng og utmerkede fasiliteter.
Opplev trendy og livlige La Mer Beach med hotell på stranden. Langs stranden finner du også et bredt utvalg av restauranter og barer.

Filtrer
2 hotell
Hyatt Centric Jumeirah Dubai
Popular Selection
  • Oppvarmet basseng: Ja
  • Nærmeste strand/badested: 150 m
  • Nærmeste sentrum: 5 km
4,5Tripadvisors anmeldelser
Frokost 
Frokostkan kjøpes i tillegg.
Fly og hotell for2 voksne
21 590,—
10 795,—/person
Rove La Mer Beach
Popular Selection
  • Oppvarmet basseng: Ja
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Nærmeste sentrum: 5 km
4,3/5Gjestenes vurdering
4,5Tripadvisors anmeldelser
Måltidspakkekan kjøpes i tillegg.
Fly og hotell for2 voksne
22 390,—
11 195,—/person
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.