Se hotell (22)
Hvis du har lyst til å reise til Dubai for å nyte sol og bad er Jumeirah Beach det perfekte reisemålet. Her venter fantastiske strender og hotell for enhver smak.
I Jumeirah Beach er strendene best, lengst og vakrest, og det spørs om ikke det samme gjelder for hotellene. Her ligger nemlig et av verdens mest luksuriøse hotell – Burj Al Arab, også kjent som Seilet. Hvis du er nysgjerrig på hvordan det ser ut kan du ta lunsjen her. I Jumeirah Beach kan du også se The Palm Dubai, en kunstig øy, eller snarere skjærgård, bestående av et antall øyer som til sammen danner konturene av en palme. Litt lenger ut ligger den nye marinaen, med plass til drøye 500 ekstremt dyre båter, og en både lang og herlig strandpromenade hvor du kan rusle i ro og fred. I populære Mall of the Emirates finner du i tillegg til 500 butikker og hundrevis av restauranter også en skibakke innendørs. Og hvis ikke det er nok, så ligger Jumeira Beach kun et par mil fra Dubai City, hvor du enkelt og raskt kan komme deg med Sky Train. Historieinteresserte bør besøke Jumeirah Archeological Site som er et imponerende fortidsminne. Dette området er et av de mer kjente arkeologiske stedene i Dubai.

Uteliv i Dubai

Utelivet i Jumeirah er kanskje det mest varierte i hele Dubai. Her finnes det klubber, barer, restauranter, konserter, happenings, festivaler og mye annet. Hvis du er ute etter sol og bad, og heftig uteliv – da er det Jumeirah Beach du skal reise til.

Vings Jumeirah Beach

De fleste av Vings hotell i Jumeirah Beach ligger rett ved den velholdte Marina Beach. Vi har også hotell i anslutning til marinaen, ute på The Palm og ved Mall of the Emirates, i området Al Barsha. Det store hotellutvalget gjør at du enkelt kan velge det som passer best for deg, uansett om du vil bo luksuriøst, familievennlig, eller kanskje begge deler? Det finnes også flere hotell som ligger på et rimeligere prisnivå, uten at servicenivået synker nevneverdig av den grunn. Vil du bo veldig bra bør du se nærmere på Atlantis The Palm, et luksuriøst hotell med eget badeland! En av fordelene med Jumeirah Beach er at du kan velge et hotell med det meste i gangavstand, både shopping, strender og restauranter. I Dubai venter en ferie med solskinn og saltvann, shopping og sightseeing.
Nyttige tips
  • Heftige hotell
  • Fine strender
  • Atlantis the Palm
  • Passer bra for familier

Våre gjesters vurdering Jumeirah

Finn reise til Jumeirah