Se hotell (36)

Hvis du har lyst til å reise til Dubai for å nyte sol og bad er Jumeirah Beach det perfekte reisemålet. Her venter fantastiske strender og hotell for enhver smak.

I Jumeirah Beach er strendene best, lengst og vakrest, og det spørs om ikke det samme gjelder for hotellene. Her ligger nemlig et av verdens mest luksuriøse hotell – Burj Al Arab, også kjent som Seilet. Hvis du er nysgjerrig på hvordan det ser ut kan du ta lunsjen her. Og apropos spektakulært – det er også i Jumeirah du finner The Palm, den verdenskjente, kunstige øya (eller snarere skjærgården) som med alle sine deler former en palme. I den nye marinaen i området er det plass til hundrevis av enorme båter, og det er en lang og vakker promenade her hvor du kan spasere i ro og fred og la inntrykkene synke inn. Du kan også besøke det populære kjøpesenteret Mall of the Emirates med 500 butikker og flere hundre restauranter, og det finnes til og med en innendørs skibakke. Vil du oppleve enda mer kan du raskt og enkelt ta turen inn til Dubai sentrum med Skytrain.

Uteliv i Dubai

Utelivet i Jumeirah er kanskje det mest varierte i hele Dubai. Her finnes det klubber, barer, restauranter, konserter, happenings, festivaler og mye annet. Hvis du er ute etter sol og bad, og heftig uteliv – da er det Jumeirah Beach du skal reise til.

Vings Jumeirah Beach

De fleste av Vings hotell i Jumeirah Beach ligger rett ved den velholdte Marina Beach. Vi har også hotell i anslutning til marinaen, ute på The Palm og ved Mall of the Emirates, i området Al Barsha. Det store hotellutvalget gjør at du enkelt kan velge det som passer best for deg, uansett om du vil bo luksuriøst, familievennlig, eller kanskje begge deler? Det finnes også flere hotell som ligger på et rimeligere prisnivå, uten at servicenivået synker nevneverdig av den grunn. Vil du bo veldig bra bør du se nærmere på Atlantis The Palm, et luksuriøst hotell med eget badeland! En av fordelene med Jumeirah Beach er at du kan velge et hotell med det meste i gangavstand, både shopping, strender og restauranter. I Dubai venter en ferie med solskinn og saltvann, shopping og sightseeing.

Nyttige tips
 • Heftige hotell
 • Fine strender
 • Atlantis the Palm
 • Passer bra for familier
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Jumeirah

Vær
 • januar
23°14°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • februar
24°15°
7
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
27°17°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
31°20°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • mai
36°24°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • juni
38°26°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juli
40°29°
10
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
40°29°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
38°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • oktober
35°23°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • november
31°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • desember
26°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
Strender
Jumeirah Beach er en fin og velholdt sandstrand med finkornet, lys sand, og det er her de fleste av Vings hotell ligger.
Fly og transport

Flytid

Ca. 6 timer og 50 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Jumeirah Beach med rutefly året rundt. Flyet lander på Dubais flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Dubais flyplass til Jumeirah Beach er ca. 35 minutter (ca. 35 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold. I rushtiden kan det ta mye lenger tid.
Mat, drikke og natteliv
Det finnes et stort utvalg restauranter med mat fra alle verdenshjørner. På restaurantene utenfor hotellene serveres det ikke alkohol. Det er store prisforskjeller avhengig av om du bestiller mat ute "på byen" eller på hotellet.
I Jumeirah Beach er utelivet mest konsentrert omkring hotellene, men det er ikke langt til det pulserende livet i Dubai sentrum.
Shopping
Det er først og fremst rundt hotellene du finner gode shoppingmuligheter i Jumeirah Beach, og på den 1,7 km lange promenaden The Walk finnes det over 300 butikker og restauranter. I nærliggende Dubai sentrum finner du også alt fra supermoderne kjøpesentre med de mest eksklusive designerforretningene til livlige markedskvartaler (souker).

Dubai sentrum - best shoppingmuligheter

Det beste og største utvalget finner du i sentrum av Dubai. Området er delt på midten av elven The Creek, og kommersen går på høygir på begge sider. I de gamle, arabiske basarkvartalene i bydelen Bur Dubai finner du alt fra antikviteter og klassiske persiske tepper til det siste av elektronikk, krydder, tøy og sko. Det kan lønne seg å kjøpe gull her.

Mall of Emirates - kjøpesenteret med egen skibakke

Av kjøpesentrene i Dubai er Mall of Emirates et av de mest kjente. Her finner du over 350 butikker, restauranter og til og med en slalåmbakke! Det ligger ca. 20 kilometer fra sentrum av Dubai, i retning av Abu Dhabi.

Dubai Mall - verdens største kjøpesenter

Dette enorme kjøpesenteret ligger i bydelen Downtown Dubai og rommer over 1200 butikker, og huser også verdens største gullsouk med 220 butikker og "Fashion Island" for haute couture. Her finnes det også et akvarium og en skøytebane av olympisk standard.
Aktiviteter og severdigheter
Vil du ha en aktiv ferie har du fantastiske muligheter til det i Jumeirah. Her finnes det mye å finne på, alt fra golf og vannsport til ørkensafari. Det finnes et godt utvalg golfbaner i Dubai og du finner tennisbaner på mange hotell. Er du interessert i motorsport anbefales Race and Driving School ved Dubai Autodrome. Den passer for alle, fra nybegynnere til mer erfarne sjåfører.
Hvis du trenger en pause fra sol og bad kan du begi deg ut på oppdagelsesferd i ørkenen eller kjenne på storbypulsen i sentrum av Dubai. I sentrum er det blant annet mange minneverdige severdigheter, og det finnes det flere futuristiske og vakre bygninger enn noe annet sted i verden. Arkitektene virkeliggjør sine visjoner i glass, stål, krom og andre edle byggematerialer. Burj Al Arab, luksushotellet som er designet som et vindfylt seil, dominerer med sine 321 meter Dubais kystlinje. Om natten lyses hotellet opp med vakre farger og er et fantastisk skue.
Hvordan du tar deg rundt
I Jumeirah Beach og sentrum av Dubai er kollektivtrafikken et bra alternativ, men den er noe sporadisk og egner seg ikke like godt for lengre strekninger. Taxi er forholdsvis billig.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk på at du må vaksinere deg minst fire uker innen du reiser. For mer informasjon se: https://www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Ramadan

Den muslimske fasteperioden Ramadan starter rundt 5. mai 2019. I denne perioden kan det hende at butikker holder stengt, og at ting tar litt lengre tid enn ellers. Ait el Kebir er rundt 11. august 2019, og da holder butikker og markeder stengt, med unntak av kjøpesentre. Under Ramadan er det ikke tillatt å spise, drikke eller røyke på offentlige steder mellom soloppgang og solnedgang, det vil si den tiden da muslimene faster.

Turistskatt i Dubai

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Beløpet kan variere litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10-20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det altså skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Valuta og betaling

Arabiske dirham (AED). Kort aksepteres i stor utstrekning.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid +2 timer. Vintertid: Norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, britisk standard med tre hull.

Språk

Arabisk. Mange snakker engelsk, særlig i turistindustrien.

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i De forente arabiske emirater, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng. Se hva som gjelder for ditt hotell ovenfor.

Øvrig informasjon

Dubai er det mest åpne og turistvennlige emiratet av de syv emiratene i De forente arabiske emirater. Her har man også kommet langt når det gjelder handikaptilpassing. I Duabi soler man seg i bikini på stranden, men det er ikke tillatt å sole seg toppløs. Byggearbeider i området kan være forstyrrende, men omfanget av arbeidene varierer. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Ved innreise til De forente arabiske emirater er det 18-årsgrense om du ikke reiser i selskap med foreldre eller andre voksne. For å sjekke inn på et hotell i De forente arabiske emirater kreves det vanligvis at du har fylt 21 år hvis du ikke reiser sammen med en forelder eller en annen voksen. Har du ikke samme etternavn som din foresatte må du fremvise fødselsattest. Er du under 21 år og reiser i selskap med en annen voksen over 21 år kreves det en kopi av din foresattes pass, samt en fullmakt på engelsk. Kontakt ambassaden for mer informasjon.
De fleste hotell tar et obligatorisk depositum på ca. 200 USD (fåes tilbake ved avreise).
Når du sjekker inn på hotellet vil de vanligvis be om et avtrykk av ditt kredittkort som en garanti for at romregningen betales (telefon, restaurantregninger, roomservice osv.). Ingenting belastes kortet før utsjekking. Du kan også på flere steder betale kontant.
Det er strenge regler for innførsel av medisin til De forente arabiske emirater. Medbragt resept/attest på medisinene på engelsk eller arabisk kreves. Innførsel av alle reseptbelagte legemidler må meldes i forveien ved innreise til De forente arabiske emirater. Dette gjøres på United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention

Finn reise til Jumeirah
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.