Se hotell (27)
Hvis du har lyst til å reise til Dubai for å nyte sol og bad er Jumeirah Beach det perfekte reisemålet. Her venter fantastiske strender og hotell for enhver smak.
I Jumeirah Beach er strendene best, lengst og vakrest, og det spørs om ikke det samme gjelder for hotellene. Her ligger nemlig et av verdens mest luksuriøse hotell – Burj Al Arab, også kjent som Seilet. Hvis du er nysgjerrig på hvordan det ser ut kan du ta lunsjen her. I Jumeirah Beach kan du også se The Palm Dubai, en kunstig øy, eller snarere skjærgård, bestående av et antall øyer som til sammen danner konturene av en palme. Litt lenger ut ligger den nye marinaen, med plass til drøye 500 ekstremt dyre båter, og en både lang og herlig strandpromenade hvor du kan rusle i ro og fred. I populære Mall of the Emirates finner du i tillegg til 500 butikker og hundrevis av restauranter også en skibakke innendørs. Og hvis ikke det er nok, så ligger Jumeira Beach kun et par mil fra Dubai City, hvor du enkelt og raskt kan komme deg med Sky Train. Historieinteresserte bør besøke Jumeirah Archeological Site som er et imponerende fortidsminne. Dette området er et av de mer kjente arkeologiske stedene i Dubai.

Uteliv i Dubai

Utelivet i Jumeirah er kanskje det mest varierte i hele Dubai. Her finnes det klubber, barer, restauranter, konserter, happenings, festivaler og mye annet. Hvis du er ute etter sol og bad, og heftig uteliv – da er det Jumeirah Beach du skal reise til.

Vings Jumeirah Beach

De fleste av Vings hotell i Jumeirah Beach ligger rett ved den velholdte Marina Beach. Vi har også hotell i anslutning til marinaen, ute på The Palm og ved Mall of the Emirates, i området Al Barsha. Det store hotellutvalget gjør at du enkelt kan velge det som passer best for deg, uansett om du vil bo luksuriøst, familievennlig, eller kanskje begge deler? Det finnes også flere hotell som ligger på et rimeligere prisnivå, uten at servicenivået synker nevneverdig av den grunn. Vil du bo veldig bra bør du se nærmere på Atlantis The Palm, et luksuriøst hotell med eget badeland! En av fordelene med Jumeirah Beach er at du kan velge et hotell med det meste i gangavstand, både shopping, strender og restauranter. I Dubai venter en ferie med solskinn og saltvann, shopping og sightseeing.
Nyttige tips
 • Heftige hotell
 • Fine strender
 • Atlantis the Palm
 • Passer bra for familier
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Jumeirah

Strender
Jumeirah Beach er en fin og velstelt sandstrand med finkornet, lys sand. Stranden er Dubais lengste og mest kjente, og byr på fantastisk utsikt over Dubais skyline. Det er på denne stranden de fleste av Vings hotell ligger. En lang strekning av Jumeirah Beach er åpen for allmennheten, og det er mange populære badeplasser og mindre strender å besøke.
Les mer om strender i Dubai.
Mat, drikke og uteliv
I Jumeirah Beach er det et stort utvalg restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Mange ligger langs strandpromenaden, men uansett hvor de ligger er det ikke langt unna da det meste i Jumeirah kan nås til fots. Det er store prisforskjeller avhengig av om du spiser mat ute i byen eller på hotellenes restauranter. Det er også verdt å vite at det kun er restauranter i tilknytning til hotellene som har lov å servere alkohol.
I Jumeirah Beach finner du mange trendy barer og nattklubber på de store hotellene, som også har alkoholservering. Her hester både de lokale og turister til sent på natt, og de fleste klubbene stenger ved 03-tiden. Barene ligger som regel høyt oppe i skyskraperne og byr på fantastisk utsikt. Klubbene er så mye mer enn bare et dansegulv. De har ofte imponerende lysshow du ikke har sett maken til.
Les mer om utelivet i Dubai.
Shopping
Det er først og fremst i området rundt og på selve hotellene du har gode shoppingmuligheter i Jumeirah Beach. I nærliggende Dubai sentrum finner du også alt fra topp moderne kjøpesentre med de mest eksklusive designerforretningene til livlige souker (markederr). på den 1,7 km lange promenaden The Walk ligger det mer enn 300 butikker og restauranter.

Dubai sentrum - best shoppingmuligheter

Det beste og største utvalget finner du i sentrum av Dubai. Området er delt på midten av elven The Creek, og kommersen går på høygir på begge sider. I de gamle, arabiske basarkvartalene i bydelen Bur Dubai finner du alt fra antikviteter og klassiske persiske tepper til det siste av elektronikk, krydder, tøy og sko. Det kan lønne seg å kjøpe gull her.

Mall of the Emirates – kjøpesenteret med egen skibakke

Av kjøpesentrene i Dubai er Mall of the Emirates et av de mest kjente. Her finner du over 350 butikker, restauranter og til og med en slalåmbakke! Senteret ligger ca. 20 kilometer fra sentrum av Dubai, i retning Abu Dhabi.

Dubai Mall - verdens største kjøpesenter

Dette enorme kjøpesenteret ligger i bydelen Downtown Dubai og rommer over 1200 butikker, og huser også verdens største gullsouk med 220 butikker og "Fashion Island" for haute couture. Her finnes det også et akvarium og en skøytebane av olympisk standard.
Les mer om shopping i Dubai.
Sport og trening
Du som vil ha en aktiv ferie har fantastiske muligheter til å prøve diverse sport og aktiviteter. Her er det mye å gjøre for alle, fra golf til vannsport. Det er tennisbaner på mange av hotellene. Hvis du er interessert i motorsport kan du besøke Race and Driving School ved Dubai Autodrome. Det passer for alle, fra nybegynnere til mer erfarne førere.

Spill golf i ferien i Dubai

Ta med golfbagen i ferien. I Dubai kan du spille golf på flere fine baner.

For bestilling av golf med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Aktiviteter og severdigheter
Jumeirah Beach er et perfekt utgangspunkt for deg som er tiltrukket av strender og opplevelser. Familier kan blant annet besøke det enorme badelandet Aquaventure, trampolineparker, kinoer og handlesentre med forskjellige attraksjoner.
Hvis du trenger en pause fra stranden kan du begi deg ut på oppdagelsesferd i ørkenen eller kjenne på storbypulsen i sentrum av Dubai. I Dubai er det blant annet mange minneverdige severdigheter, og det er det flere futuristiske og vakre bygninger her enn noe annet sted i verden. Arkitektene uttrykker sine visjoner i glass, stål, krom og andre kostbare byggematerialer. Burj Al Arab, luksushotellet som er designet for å se ut som et vindfylt seil, dominerer med sine 321 meter Dubais kystlinje. Om natten lyses hotellet opp med vakre farger og er et fantastisk skue. Et tips er å bli med på en rundtur i Dubai.
Hvordan du tar deg rundt
I Jumeirah Beach og sentrum av Dubai er kollektivtrafikken god utbygd. Det går trikk og t-bane i store deler av Jumeirah Beach, men for lengre turer er tilbudet mer sporadisk. Taxi er forholdsvis billig.
Fakta

Vår service på reisemålet

Reisen hit er på egen hånd, da Ving ikke har personale på reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk på at du må vaksinere deg minst fire uker innen du reiser. For mer informasjon se: https://www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Ramadan

Den muslimske fasteperioden Ramadan starter rundt 2. april 2022. I denne perioden kan det hende at butikker holder stengt, og at ting tar litt lengre tid enn ellers. Under Ramadan er det ikke tillatt å spise, drikke eller røyke på offentlige steder mellom soloppgang og solnedgang, det vil si den tiden da muslimene faster.

Åpningstider for hotellenes barer kan påvirkes og under Ramadan får ikke hotellet servere alkohol på offentlige steder som stranden, rundt bassenget mm. Aktuelle åpningstider for hotellets restauranter og barer fås ved ankomst til hotellet. Servering av alkohol på rommene er mulig under fasten, på de fleste hotell.

Ait el Kebir er rundt 9. juli 2022, og da holder butikker og markeder stengt, med unntak av kjøpesentre.

Turistskatt i Dubai

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Beløpet kan variere litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10-20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det altså skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Valuta og betaling

Arabiske dirham (AED). Kort aksepteres i stor utstrekning.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid +2 timer. Vintertid: Norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, britisk standard med tre hull.

Språk

Arabisk. Mange snakker engelsk, særlig i turistindustrien.

Øvrig informasjon

Dubai er det mest åpne og turistvennlige emiratet av de syv emiratene i De forente arabiske emirater. Her har man også kommet langt når det gjelder handikaptilpassing. I Duabi soler man seg i bikini på stranden, men det er ikke tillatt å sole seg toppløs. Byggearbeider i området kan være forstyrrende, men omfanget av arbeidene varierer. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Ved innreise til De forente arabiske emirater er det 18-årsgrense om du ikke reiser i selskap med foreldre eller andre voksne. For å sjekke inn på et hotell i De forente arabiske emirater kreves det vanligvis at du har fylt 21 år hvis du ikke reiser sammen med en forelder eller en annen voksen. Har du ikke samme etternavn som din foresatte må du fremvise fødselsattest. Er du under 21 år og reiser i selskap med en annen voksen over 21 år kreves det en kopi av din foresattes pass, samt en fullmakt på engelsk. Kontakt ambassaden for mer informasjon.
De fleste hotell tar et obligatorisk depositum på ca. 200 USD (fåes tilbake ved avreise).
Når du sjekker inn på hotellet vil de vanligvis be om et avtrykk av ditt kredittkort som en garanti for at romregningen betales (telefon, restaurantregninger, roomservice osv.). Ingenting belastes kortet før utsjekking. Du kan også på flere steder betale kontant.
Det er strenge regler for innførsel av medisin til De forente arabiske emirater. Medbragt resept/attest på medisinene på engelsk eller arabisk kreves. Innførsel av alle reseptbelagte legemidler må meldes i forveien ved innreise til De forente arabiske emirater. Dette gjøres på United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention
Fly og transport

Flytid

Ca. 6 timer og 50 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Jumeirah Beach hele året med rutefly.

Flyet lander på Dubai flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Dubais flyplass til Jumeirah Beach er ca. 35 minutter (ca. 35 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold. I rushtiden kan det ta mye lenger tid.
Vær
 • januar
23°14°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • februar
24°15°
7
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
27°17°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
31°20°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • mai
36°24°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • juni
38°26°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juli
40°29°
10
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
40°29°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
38°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • oktober
35°23°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • november
31°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • desember
26°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager

Finn reise til Jumeirah
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.