Se hotell (2)

Reiser til Fujairah

Reis til Fujairah og nyt deilig strandliv på Den arabiske halvøy – perfekt hvis du reiser med barn.
Med sine langrunne strender og behagelige hotell er emiratet Fujairah et perfekt reisemål for barnefamilier som lengter etter sol og late feriedager. Her kan du kombinere avslapning med shopping og storbypuls, eller kultur- og naturopplevelser utenom det vanlige. Dagstemperaturen ligger på rundt 25-30 grader i vinterhalvåret, og ørkenklimaet gjør reisemålet solsikkert, med lav luftfuktighet.

Natur og avslapning

Fujairah ligger på østsiden av Den arabiske halvøy, med kritthvite, milelange strender. Fujairah er ett av de minste emiratene av de syv som som utgjør De forente arabiske emirater, men kan blant annet by på noen av de vakreste naturområdene i regionen – ikke minst takket være de dramatiske fjellene. Med sine langgrunne strender og komfortable hotell er Fujairah et perfekt reisemål for barnefamiler som er ute etter sol og avslapning, eller for deg som er på utkikk etter et litt annerledes reisemål med sjarm.

Reis som du vil med Ving

Hvis du bestiller en reise til Fujairah med Ving, kan du tilpasse reisen så den passer perfekt for deg og de du reiser sammen med – uavhengig av om du reiser med barn, familie, kjæreste eller venner. Du flyr alltid med rutefly, og da bestemmer du selv når du skal reise og hvor mange dager du skal være borte. Vil du gjøre noe ekstra ut av reisen din bestiller du en kombinasjon av reisemål. Hva med å kombinere ferien i Fuhairah med et av de andre emiratene, eller kanskje med et par dager på Maldivene?

Å se og finne på

Hvis du vil utforske Fujairah anbefaler vi et besøk i Fujairah City, emiratets kommersielle sentrum. Enkelte hotell tilbyr gratis transport dit. I sentrum finnes det flere kjøpesentre, restauranter og kulturelle attraksjoner, som Hatta Heritage Village og den berømte Sheikh Zayed-moskéen. På det lokale fredagsmarkedet kan du la deg fascinere av alle duftene, smakene, lydene og fargene.
Hver ettermiddag arrangeres også et av områdets største fiskemarkeder!

Når du er i Fujairah kan du også dra på ørkensafari til grenseområdet mot Oman, besøke canyons og utforske det fantastiske livet under overflaten.

Emiratet Dubai ligger bare ca. to timer unna, og det er lett å reise dit på en dagsutflukt. Der finnes det også mye spennende å se, som verdens høyeste bygg, Burj Khalifa, og det verdenskjente luksushotellet Burj Arab.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Prisgunstig innkvartering
  • All Inclusive

Våre gjesters vurdering Fujairah

Finn reise til Fujairah