Fujairah

Fujairah, De forente arabiske emirater

Reis til Fujairah og nyt deilig strandliv på den arabiske halvøya.

Med sine langrunne strender og behagelige hotell er Fujairah et perfekt reisemål for barnefamilier som lengter etter sol og late feriedager. I Fujairah kan du kombinere avslapning med shopping og storbypuls, eller kultur- og naturopplevelser utenom det vanlige. Dagstemperaturen i vinterhavåret ligger på rundt 25-30 grader, og ørkenklimaet er solsikkert med lav luftfuktighet.

Les mer om reisemålet Fujairah Skjul tekst

Natur og avslapning
Fujairah ligger på østsiden av den arabiske halvøya, med kritthvite milelange strender mot Det indiske hav. Emiratet er det minste av de syv emiratene, men har noen av de vakreste naturområdene i regionen – ikke minst takket være de dramatiske fjellene. Med sine langgrunne strender og komfortable hotell er Fujairah et perfekt reisemål for barnefamileir som er ute etter sol og avslapning, eller for deg som søker et litt annerledes reisemål med sjarm.

Aktiviteter og severdigheter
De fleste hotellene har barneklubb med aktiviteter, lekeplasser og barnebasseng der de små kan kose seg. De har også flere restauranter, barer, sportsaktiviteter samt spa-avdelinger inne på hotellområdet for de voksne. Mange hotell tilbyr også All Inclusive. For deg som vil oppdage mer av nærområdet anbefaler vi en tur til Fujairah city, dit enkelte hotell tilbyr gratis transport. Her er det flere shopping malls, restauranter og kulturelle attraksjoner som Hatta Heritage Village og den berømte Sheikh Zayed-moskéen. På det lokale fredagsmarkedet får du oppleve orientens dufter, smaker, lyd og farger. Eller hvorfor ikke besøke det store fiskemarkedet som finner sted i nærområdet hver ettermiddag? Fra Fujairah kan du også reise på ørkensafari til grenseområdet mot Oman, besøke raviner eller dykke i Det indiske hav og oppleve den fantastiske undervannsverdenen. Dubai ligger ca. to timer unna og er et perfekt reisemål for en dagsutflukt. Her er det mye å se, blant annet de berømte skyskraperne Burj Khalifa og Burj Al Arab.

Våre gjesters vurdering av Fujairah

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Samlet hotellvurdering 5,0

Vurderingen baseres på 18 svar

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Et utvalg hotell - Fujairah


All Inclusive på hotell Fujairah Rotana Resort.Se flere bilder

Fujairah Rotana Resort, Fujairah
 

Fujairah, De forente arabiske emirater

4,5
Gjestenes hotellvurdering 5,0

Fujairah Rotana Resort er et barnevennlig hotell som ligger like ved havet i Fujairah. Hotellet...

  • Basseng: 2 stk.
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Restaurant: 2 stk.
  • Nærmeste sentrum: 50 km
  • Strand: 0 m
  • Internett: Mot betaling
Vis på kart
 
Velg Fujairah Rotana Resort

Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat

Les mer om MyHoliday Card