Se hotell (7)

Reiser til Ras Al Khaimah

Reis med Ving til Ras al Khaimah og nyt ferien i vakker natur med herlige, barnevennlige strender.
Ras al Khaimah ligger vakkert til mellom fjellene og Persiabukten, ca. ni mil fra Dubai. Emiratet er et langt mindre og roligere reisemål enn sin storebror.

Vings Ras al Khaimah

Ras al Khaimah passer for deg som er på utkikk etter en avslappende ferie på fantastiske, barnevennlige strender. Her kan du teste dykking og snorkling i verdensklasse, leke deg i badeland, prøve golfbanene og diverse vannsportsaktiviteter. Fornøyelser og uteliv finner du på de større hotellene og på shoppingsentrene – der ligger også restaurantene.

Luksushotell i Ras al Khaimah

Hvis du vil bo luksuriøst i Ras al Khaimah finnes det mange alternativer når du reiser med Ving. For eksempel Rixos Bab Al Bahr, et luksushotell ved en privat strand på en kunstig øy. Her kan du koble av ved bassengområdet eller i hotellets velutrustede spa. All Inclusive er inkludert, så her kan du enkelt koble av og nyte ferien.

Skreddersy reisen din til Ras al Khaimah

Når du bestiller en reise til Ras al Khaimah med Ving flyr du med rutefly, og du kan derfor selv bestemme når du skal reise og hvor mange dager du skal være borte. Du kan også kombinere ferien i Ras al Khaimah med noen av de andre reisemål våre, for eksempel et av de andre emiratene – eller kanskje et reisemål enda lenger unna, som Maldivene?
Nyttige tips
 • Fine strender
 • All Inclusive
 • Prisgunstig innkvartering
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Ras Al Khaimah

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Ras Al Khaimah byr på fine, barnevennlige strender og klart badevann. De fleste av Vings hotell ligger ved stranden, og alle har basseng. Dykkingen og snorklingen er også i toppklasse.
Mat, drikke og uteliv
Restaurantene ligger hovedsakelig på hotellene og i handleområdene. Alkoholholdig drikke serveres generelt ikke på restauranter utenfor hotellområdene.
Det finnes noe uteliv på de store hotellene og i bykjernen. Alkohol serveres kun på hotellene. Du finner et livligere uteliv med flere barer og klubber i naboemiratet Dubai.
Shopping
Det finnes flere shoppingområder i Ras al Khaimah. For et større utvalg butikker anbefales en tur til Dubai sentrum.
Sport og trening
I Ras al Khaimah er det mange vannsportaktiviteter å velge mellom, både over og under vannoverflaten. Du som vil utforske livet i havet kan prøve snorkling, dykking eller andre vannsporter. Det er også mulig å prøve fjellklatring.

I området er det flere golfbaner.

Spill golf i Ras al Khaimah

Ras al Khaimah har fine golfbaner som lokker med utfordrende spill.

For bestilling av golf med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Aktiviteter og severdigheter
Det er mye å finne på hvis du vil røre litt på deg i ferien. Du kan bli med på en ørkensafari eller kjøre gokart. Reiser du med barn faller kanskje et besøk i et av badelandene i smak.
Hvordan du tar deg rundt
Kollektivtilbudet er begrenset. Taxi er den beste måten å ta seg rundt i Ras Al Khaimah på, og det er relativt rimelig.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk på at du må vaksinere deg minst fire uker innen du reiser. For mer informasjon se: https://www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Ramadan

Den muslimske fasteperioden Ramadan starter rundt 2. april 2022. I denne perioden kan det hende at butikker holder stengt, og at ting tar litt lengre tid enn ellers. Under Ramadan er det ikke tillatt å spise, drikke eller røyke på offentlige steder mellom soloppgang og solnedgang, det vil si den tiden da muslimene faster.

Åpningstider for hotellenes barer kan påvirkes og under Ramadan får ikke hotellet servere alkohol på offentlige steder som stranden, rundt bassenget mm. Aktuelle åpningstider for hotellets restauranter og barer fås ved ankomst til hotellet. Servering av alkohol på rommene er mulig under fasten, på de fleste hotell.

Ait el Kebir er rundt 9. juli 2022, og da holder butikker og markeder stengt, med unntak av kjøpesentre.

Turistskatt i Ras al Khaimah

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Ras al Khaimah. Skatten kan variere fra hotell til hotell, men ligger på mellom 10 og 20 dirham pr. natt pr. rom. I en 2-romsleilighet betaler men altså for hvert rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Valuta og betaling

Arabiske Dirham (AED). Kredittkort aksepteres i stor utstrekning.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid +2 timer. Vintertid: Norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, britisk standard med tre hull.

Språk

Arabisk. Mange snakker engelsk, særlig i turistindustrien.

Øvrig informasjon

Byggearbeider i området kan være forstyrrende, men omfanget varierer. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Ved innreise til De forente arabiske emirater er det 18-årsgrense om du ikke reiser i selskap med foreldre eller andre voksne. For å sjekke inn på et hotell i De forente arabiske emirater kreves det vanligvis at du har fylt 21 år hvis du ikke reiser sammen med en forelder eller en annen voksen. Har du ikke samme etternavn som din foresatte må du fremvise fødselsattest. Er du under 21 år og reiser i selskap med en annen voksen over 21 år kreves det en kopi av din foresattes pass, samt en fullmakt på engelsk. Kontakt ambassaden for mer informasjon.
De fleste hotell tar et obligatorisk depositum på ca. 200 USD (tilbakebetales ved avreise).
Når du sjekker inn på hotellet vil de vanligvis be om et avtrykk av ditt kredittkort som en garanti for at romregningen betales (telefon, restaurantregninger, roomservice osv.). Ingenting belastes kortet før utsjekking. Du kan også på flere steder betale kontant.
Det er strenge regler for innførsel av medisin til De forente arabiske emirater. Medbragt resept/attest på medisinene på engelsk eller arabisk kreves. Innførsel av alle reseptbelagte legemidler må meldes i forveien ved innreise til De forente arabiske emirater. Dette gjøres på United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention
Fly og transport

Flytid

Ca. 6 timer og 50 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Ras al Khaimah hele året med rutefly.

Flyet lander på Dubai flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Dubais flyplass til våre hotell i Ras Al Khaimah varierer mellom ca. 1 time og 15 minutter og 2 timer (ca. 75–100 km). I rushtiden er det ikke uvanlig at turen kan ta mye lengre tid på grunn av trafikken. Reisetiden kan da bli dobbelt så lang.
Vær
 • januar
23°14°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • februar
24°15°
7
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
27°17°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
31°20°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • mai
36°24°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • juni
38°26°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juli
40°29°
10
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
40°29°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
38°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • oktober
35°23°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • november
31°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • desember
26°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager

Finn reise til Ras Al Khaimah
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.