Se hotell (7)

Reiser til Ras Al Khaimah

Reis med Ving til Ras al Khaimah og nyt ferien i vakker natur med herlige, barnevennlige strender.
Ras al Khaimah ligger vakkert til mellom fjellene og Persiabukten, ca. ni mil fra Dubai. Emiratet er et langt mindre og roligere reisemål enn sin storebror.

Vings Ras al Khaimah

Ras al Khaimah passer for deg som er på utkikk etter en avslappende ferie på fantastiske, barnevennlige strender. Her kan du teste dykking og snorkling i verdensklasse, leke deg i badeland, prøve golfbanene og diverse vannsportsaktiviteter. Fornøyelser og uteliv finner du på de større hotellene og på shoppingsentrene – der ligger også restaurantene.

Luksushotell i Ras al Khaimah

Hvis du vil bo luksuriøst i Ras al Khaimah finnes det mange alternativer når du reiser med Ving. For eksempel Rixos Bab Al Bahr, et luksushotell ved en privat strand på en kunstig øy. Her kan du koble av ved bassengområdet eller i hotellets velutrustede spa. All Inclusive er inkludert, så her kan du enkelt koble av og nyte ferien.

Skreddersy reisen din til Ras al Khaimah

Når du bestiller en reise til Ras al Khaimah med Ving flyr du med rutefly, og du kan derfor selv bestemme når du skal reise og hvor mange dager du skal være borte. Du kan også kombinere ferien i Ras al Khaimah med noen av de andre reisemål våre, for eksempel et av de andre emiratene – eller kanskje et reisemål enda lenger unna, som Maldivene?
Nyttige tips
  • Fine strender
  • All Inclusive
  • Prisgunstig innkvartering
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Ras Al Khaimah

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Ras Al Khaimah
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.