Se hotell (7)

Reiser til Ras Al Khaimah

Reis med Ving til Ras al Khaimah og nyt ferien på herlige, barnevennlige strender og i flott natur.

Ras al Khaimah ligger vakkert til mellom fjellene og Persiabukten, ca. ni mil fra Dubai. Emiratet er imidlertid et langt mindre og roligere reisemål enn sin storebror.

Vings Ras al Khaimah

Ras al Khaimah passer for deg som er på utkikk etter en avslappende ferie på fantastiske, barnevennlige strender. Her kan du teste dykking og snorkling i verdensklasse, leke deg i badeland, prøve golfbanene og diverse vannsportsaktiviteter. Fornøyelser og uteliv finner du på de større hotellene og på shoppingsentrene – der ligger også restaurantene.

Luksushotell i Ras al Khaimah

Hvis du vil bo luksuriøst i Ras al Khaimah finnes det mange alternativer når du reiser med Ving. For eksempel Rixos Bab Al Bahr, et luksushotell ved en privat strand på en kunstig øy. Her kan du koble av ved bassengområdet eller i hotellets velutrustede spa. All Inclusive er inkludert, så her kan du enkelt koble av og nyte ferien.

Skreddersy reisen din til Ras al Khaimah

Når du bestiller en reise til Ras al Khaimah med Ving flyr du med rutefly, og du kan derfor selv bestemme når du skal reise og hvor mange dager du skal være borte. Du kan også kombinere ferien i Ras al Khaimah med noen av de andre reisemål våre, for eksempel et av de andre emiratene – eller kanskje et reisemål enda lenger unna, som Maldivene?

Nyttige tips
 • Fine strender
 • All Inclusive
 • Prisgunstig innkvartering
 • smartline
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Ras Al Khaimah

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Vær og klima
 • januar
23°14°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • februar
24°15°
7
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
27°17°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
31°20°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • mai
36°24°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • juni
38°26°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juli
40°29°
10
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
40°29°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
38°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • oktober
35°23°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • november
31°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • desember
26°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
Strender
Ras Al Khaimah byr på fine, barnevennlige strender og klart badevann. De fleste av Vings hotell ligger ved stranden og alle har basseng. Dykkingen og snorklingen er også i toppklasse.
Fly og transport

Flytid

Ca. 6 timer og 50 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Ras al Khaimah med rutefly året rundt. Flyet lander på Dubais International Airport.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Dubais flyplass til Ras Al Khaimah varierer mellom ca. 1 time og 15 minutter og 2 timer (ca. 75-100 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Restauranter finnes hovedsakelig på hotellene og i handleområdene. Alkoholholdig drikke serveres generelt ikke på restauranter utenfor hotellområdene.
Det finnes noe uteliv på de store hotellene og i bykjernen. Alkohol serveres kun på hotellene. Du finner et livligere uteliv med flere barer og klubber i naboemiratet Dubai.
Shopping
Det finnes flere shoppingområder i Ras al Khaimah. For et større utvalg butikker anbefales en tur til Dubai sentrum.
Aktiviteter og severdigheter
I Ras al Khaimah kan du velge mellom mange aktiviteter. Vil du utforske livet under vann kan du prøve deg på snorkling og dykking, og du kan også prøve flere andre vannsporter. Du kan også begi deg ut på ridetur eller en ørkensafari, teste fjellklatring eller prøve gokart? Det finnes også flere golfbaner i området. Reiser du med barn kan et besøk i et av badelandene falle i smak.
Hvordan du tar deg rundt
Kollektivtilbudet er begrenset. Taxi er den beste måten å ta seg rundt i Ras Al Khaimah på, og det er relativt rimelig.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

ECPAT

Ving har siden 1999 samarbeidet aktivt med organisasjonen ECPAT mot barnesexhandel.

Pass og visum

Norske statsborgere må ha gyldig pass med minst 6 måneders gyldighet ved utreise fra De forente arabiske emirater. Turistvisum for 30 dager utstedes gratis i passkontrollen og trenger ikke søkes på forhånd. Nødpass aksepteres ikke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk på at du må vaksinere deg minst fire uker innen du reiser. For mer informasjon se: https://www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Ramadan

Den muslimske fasteperioden Ramadan starter rundt 5. mai 2019. I denne perioden kan det hende at butikker holder stengt, og at ting tar litt lengre tid enn ellers. Ait el Kebir er rundt 11. august 2019, og da holder butikker og lignende også stengt.

Turistskatt i Ras al Khaimah

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Ras al Khaimah. Skatten kan variere fra hotell til hotell, men ligger på mellom 10 og 20 dirham pr. natt pr. rom. I en 2-romsleilighet betaler men altså for hvert rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Valuta og betaling

Arabiske Dirham (AED). Kredittkort aksepteres i stor utstrekning.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid +2 timer. Vintertid: Norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, britisk standard med tre hull.

Språk

Arabisk. Mange snakker engelsk, særlig i turistindustrien.

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i De forente arabiske emirater, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger eller to dobbeltsenger queen size. Se hva som gjelder for ditt hotell ovenfor.

Øvrig informasjon

Byggearbeider i området kan være forstyrrende, men omfanget varierer. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
For å reise til De forente arabiske emirater må du ha fylt 21 år hvis du ikke reiser sammen med en foresatt. Har du ikke samme etternavn som din foresatte må du vise fødselsattest. Er du under 21 og reiser med en annen voksen over 21 år, kreves det en kopi av din foresattes pass samt en fullmakt på engelsk. Kontakt ambassaden for mer informasjon.
De fleste hotell tar et obligatorisk depositum på ca. 200 USD (tilbakebetales ved avreise).
Når du sjekker inn på hotellet vil de vanligvis be om et avtrykk av ditt kredittkort som en garanti for at romregningen betales (telefon, restaurantregninger, roomservice osv.). Ingenting belastes kortet før utsjekking. Du kan også på flere steder betale kontant.
Finn reisen din til Ras Al Khaimah