Se hotell (10)

Reiser til Ras Al Khaimah

Reis med Ving til Ras al Khaimah og nyt ferien i vakker natur med herlige, barnevennlige strender.
Omtrent ni mil fra metropolen Dubai ligger Ras al Khaimah som en utstikkende lillebror. Ras al Khaimah, som er den fjerde største av emiratene, er mindre og roligere enn Dubai og ligger i vakre naturomgivelser, innrammet mellom fjellene og Persiabukten.

Vings Ras al Khaimah

Ras al Khaimah passer for deg som er på utkikk etter en avslappende ferie på fantastiske, barnevennlige strender. Her kan du teste dykking og snorkling i verdensklasse, leke deg i badeland, prøve golfbanene og diverse vannsportsaktiviteter. Fornøyelser og uteliv finner du på de større hotellene og på shoppingsentrene – der ligger også restaurantene.

Luksushotell i Ras al Khaimah

Hvis du vil bo luksuriøst i Ras al Khaimah finnes det mange alternativer når du reiser med Ving. For eksempel Rixos Bab Al Bahr, et luksushotell ved en privat strand på en kunstig øy. Her kan du koble av ved bassengområdet eller i hotellets velutrustede spa. All Inclusive er inkludert, så her kan du enkelt koble av og nyte ferien.

Skreddersy reisen din til Ras al Khaimah

Når du bestiller en reise til Ras al Khaimah med Ving flyr du med rutefly, og du kan derfor selv bestemme når du skal reise og hvor mange dager du skal være borte. Du kan også kombinere ferien i Ras al Khaimah med noen av de andre reisemål våre, for eksempel et av de andre emiratene – eller kanskje et reisemål enda lenger unna, som Maldivene?
Nyttige tips
  • Fine strender
  • All Inclusive
  • Prisgunstig innkvartering

Våre gjesters vurdering Ras Al Khaimah

Finn reise til Ras Al Khaimah

Inspirasjon, tips og severdigheter

Her får du tips om severdigheter og ting å gjøre under din reise til Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah ørkenen

Vintersol og enestående opplevelser i Ras Al Khaimah

Bli med vår reiseekspert Maria på en forlenget helgetur til Ras Al Khaimah. Her venter vintersol og unike opplevelser. Prøv for eksempel jeepsafari og kom helt tett på nasjonaldyret Den Arabiske Oryx-antilope. Eller hva med å “fly” ned Jebel Jais-fjellet på verdens lengste zipline? Les Marias tips om Ras Al Khaimah her.