Inspirasjon

Møt familien som lagde sin egen treningsreise

Endelig ferie! Endelig en pause fra hverdagens plikter og rutiner. Tid til å omgås hele familien og tid til å hente seg inn. Endelig tid for trening! Høres det for godt ut til å være sant? Neida, ikke hvis du reiser til et av Vings Sunwing-hotell.

Skrevet av: Anna Dahlberg

Sunwing Alcudia

Etter en hektisk høst med veldig hard jobbing og andre prosjekter lander vi på solfylte Mallorca en dag i oktober.

Temperaturen er helt perfekt, passe varmt, dvs. at solen varmer, men luften er frisk. Hele familien er sammen, og vi ser fram til en uke med fri, leking, bading, god mat og endelig tid for trening.

Vi har valgt å bestille Sunwing Alcudia, som ligger midt på stranden med en fantastisk utsikt. Med to små barn regner vi med å tilbringe mye tid på hotellet med kort vei til rommet for bleieskift, hvilestunder og mellommåltider.

Etter den første dukkerten i bassenget og noen turer i vannsklien er det på tide med barnas formiddagshvil. Vi tar oss en kaffe og kaster oss over mobiltelefonene. Her skal treningen planlegges!

Med hjelp av mobilen bestiller vi gruppetimer og laster ned joggeløyper. Og best av alt er at det går ingen tid til spille på logistikk og transport. Vi har alt vi trenger på hotellet. Et velutstyrt og moderne treningsstudio, spa med behandlinger, gruppetrening og en lang strandpromenade.

Det er en utrolig deilig følelse!

Går det an å spise sunt, da? Trening er vel og bra, men maten er minst like viktig. Jeg, som til og med er utdannet kostholdsrådgiver, legger stor vekt på at maten skal være både god næringsrik. Og svaret er ja!

Hotellets bufféer og menyer tilbyr en mengde grønnsaker, salater, frukt, fisk og flere vegetariske alternativ hver dag. Dette kommer til å bli perfekt for familien vår!

Oppsummering: Er vi fornøyde med reisen og treningen? Ja, veldig fornøyde. Vi reiste hjem med svett treningstøy i bagasjen, en god del støle muskler og oppladet med ny energi til vinteren. Og følg med – her er vår treningsdagbok:

Familjesemester på Sunwing Alcudia Beach

Vår treningsdagbok

SØNDAG

08.00 Vi innledet uken med en powerwalk langs strandpromenaden sammen med barna. Vi sjekket ut omgivelsene og får liv i kroppen etter den lange reisedagen. Vi kan love at frokostbufféen smakte godt etterpå!
11.00 Formiddagshvil for barna og lesetid på balkongen for mamma. Pappa snørte på seg skoene og tok ukens første joggetur på 8 kilometer. Det er toppen å kunne laste ned joggeløyper når man ikke er kjent i området.

MANDAG

08.30 Mens det var innsmøring av solkrem på rommet dro mamma ned til treningsstudioet for gruppetrening, 1 time crosstraining og core.
15.00 Pappa deltok i 35 minutters gruppetrening mens mamma og ungene hadde det gøy i Lollo & Bernie Club med lek og moro.

TIRSDAG

08.30 Familiepowerwalk igjen, avsluttet med en spontan dukkert i havet før frokost.
12.00 Mamma ble med på Water Aerobics – og det var hardere enn du tror!
16.00 Pappa prøvde yoga for første gang. Stiv...

ONSDAG

Stive muskler og hviledag. Derfor passet det veldig godt for mamma å bestille et Sunwing Spa Ritual. 75 minutters massasje av hele kroppen og ansiktsbehandling. Et av ukens høydepunkter! Barna sov og pappa leste en Kepler-bok på balkongen. Alle var fornøyde!

TORSDAG

08.30 Pappa var så flink med solkremen at mamma kunne starte dagen med en yogatime. Namasté!
11.00 På tide med en høneblund for barna, og denne gangen sovnet til og med mamma. Pappa ville heller være aktiv. Så han fulgte en ny nedlastet joggeløype rundt Alcudia.

FREDAG

Hviledag!

LØRDAG

Tid for hjemreise. Vi elsker Easy Check In! Ingen tunge kofferter å slepe med seg til flyplassen. Herlig!

Sunwing Alcudia Beach

Trening på Sunwing

SATS-trening på Vings hotell

Om du liker å trene i ferien, har du alle muligheter når du reiser med Ving. Foruten rene treningsreiser har vi også treningsstudio og SATS-timer på alle våre familiehotell Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Clubs. Det samme gjelder våre hotell for voksne, Sunprime Hotels. Velg mellom rundt ti forskjellige gruppetimer som f.eks. Core, Yoga, Crosstraining m.m. Fo de litt yngre er det blant annet Kids Parkour. Gruppetreningen er alltid gratis.

Träning på Sunwing

Bestill SATS-timer på mobilen

Nå trenger du ikke lenger forlate solsengen for å bestille time på noen av våre SATS-treninger på Sunwing, Sunprime eller Oceab Beach Club. Om du har en smartphone kan du nemlig ved hjelp av Vings app finne alt du trenger å vite om våre treningstimer og bestille plass. Om du ikke allerede har Ving-appen kan du laste den ned fra App Store og Google Play. Når tiden komme for selve treningen må du bare huske å komme deg opp av solsenga...

Tren sammen

Alle Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Clubs har treningsstudio hvor du kan trene på egen hånd, helt gratis. På noen av våre familiehotell tilbyr vi også Fitness Together, hvor foreldre og ungdom over 11 år kan trene sammen i treningsstudioet og på utvalgte gruppetimer. Personalet er til stede og gir dere instruksjoner. Så er det bare å kjøre i gang!

Träning i poolen på våra familjehotell
Träning på Sunwing

Kom i gang med treningen med egen PT

Du vet vel at du kan kickstarte treningen din i ferien? Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen, basert på dine egne forutsetninger. Uansett hvilket mål eller tidligere erfaring du har, gjør din personlige trener treningen både mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er med deg under hele treningen, og tilbyr alt fra enklere kostholdsveiledning til å legge opp individuelt tilpassede treningsprogram. Vil du heller trene sammen med en venn kan dere bestille en PT Duo. Den personlige treneren hjelper dere da begge med treningen, og dere jobber sammen mot felles treningsmål.

Lad opp før ”klassikern”

Har du bestemt deg for å delta i ”klassikern”, den kjente svenske kombinasjonen av de fire store idrettsøvelsene Vasaloppet (langrenn), Vätternrundan (sykling), Vansbrosimningen (svømming) og Lidingöloppet (løping)? Gratulerer, nå begynner moroa!

Ving samarbeider med "En svensk klassiker", og hos oss finner du alt du trenger for å forberede deg på best mulig måte. Den aller beste oppladingen får du på våre sertifiserte klassikerhotell. Her ligger forholdene til rette for trening av samtlige fire klassikergrener: Sykling, svømming, langrenn og løping. Om du får behov for å slappe av etter treningen kan hotellene tilby spa, massasje og andre velgjørende behandlinger.

Våre klassikerhotell:

En Svensk Klassiker
Anna Dahlberg

Anna Dahlberg

Anna Dahlberg er produktsjef i Ving Sverige.

Familien består av: mamma Anna, pappa Arwid og barna Edwin og Tilda.