Sunwing Sandy Bay Beach

Hotellvurdering: 4,5

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Leiligheter med utgang til basseng
 • All Inclusive mot betaling
 • Lollo & Bernie
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Strandområde
 • Direktebuss t/r flyplassen*
 • Sjekk inn bagasjen på hotellet*
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Røykfritt

Krystallklart vann, hvite strender og sol året rundt. Velkommen til vårt familieparadis på Kypros!

Hotellet ble tildelt den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2017" for beste familiehotell på Kypros.

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng, hvorav 3 av dem er barnebasseng. Lengter du etter å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den barnevennlige stranden – som også er perfekt for snorkling.

De lave bygningene på Sunwing Sandy Bay Beach gir deg følelsen av å bo i en fredelig, gresk landsby, og hotellet har en rekke flotte leiligheter. Den som vil ha litt ekstra luksus finner sin drømmeleilighet i form av Royal Family Suite, som er ekstrautstyrt og med førsteklasses beliggenhet på hotellet. Vil du unne deg det aller beste, bestiller du en suite med tilgang til privat, delt basseng – hvor en forfriskende dukkert aldri er langt unna. Den store familien velger med fordel vår romsligste leilighet, Big Family. Sunwing Sandy Bay Beach har leiligheter for alle.

Nyhet!
Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad.

Våre maskoter Lollo & Bernie dukker stadig opp på Sunwing Family Resorts og hilser på alle barn og voksne. Lollo er en nysgjerrig sjiraff som elsker dans og musikk, Bernie er en klok og modig bjørn som elsker mat. Du møter Lollo & Bernie på forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Mini Disco og i Mini Land.

I Fino Restaurant & Grill og i restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsmat og internasjonale retter. Om kvelden kan du slappe av med en drink i Lime Bar og samtidig nyte våre proffe sceneshow.

I vårt Fitness & Spa kan du velge mellom mange ulike treningstimer og skjønnhetsbehandlinger og som på våre øvrige Sunwing Resorts tilbyr vi alltid en mengde morsomme aktiviteter for barna. Her finnes blant annet Lollo & Bernies Mini Land og Teen Lounge hvor du kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Det fine bassengområdet har noe for alle, med flere basseng for både store og små. Her er det også vannsklier som garantert blir alle barns favoritt i ferien.

I løpet av høsten (med start 7. november), vinteren og våren 2016/2017 skal det bygges på nabotomten til Sunwing Sandy Bay Beach. Dette kan medføre byggestøy. Leilighetene nærmest bygget kommer til å ha første ankomst 19.6.2017, øvrige leiligheter på hotellet åpner tidligere, mars og april. Til sommeren 2017 bygges det også en ny La Tasca restaurant. Restauranten får en ny beliggenhet på resorten og et nytt navn, Andrea's Kitchen. Der den nåværende La Tasca ligger kommer det et nytt basseng.

Sunwing Sandy Bay ligger i et rolig område like ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser er ca. 2,3 kilometer fra hotellet.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunwing Sandy Bay Beach Skjul tekst Røykfritt på Sunwing Family Resorts

Sunwing Sandy Bay Beach har blitt et helt røykfritt hotell med unntak av et antall røykesoner som finnes på området. Les mer under fanen Hotellfakta.

Sunwing Inclusive

Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra kan du forsyne deg med frokost alle dager og lunsj og middag fem av syv dager fra vår varierte og fristende buffé. Les mer om våre smarte måltidspakker.

*Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer om hva som gjelder for din reise til Sunwing Sandy Bay Beach under Hotellfakta. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Adresse

75 Nissi Avenue
P.O Box 30150
5340 Ayia Napa
Cyprus

Fasiliteter på Sunwing Sandy Bay Beach

Prisliste