• barnevennlig

Sunwing Cala Bona Seafront

Favoritthotellet er tilbake!
Nyhet! Sommeren 2024 åpner vi endelig Sunwing Cala Bona Seafront igjen. Hotellet var lenge et av våre mest populære Sunwing
Family Resorts, og har nå gjennomgått en omfattende renovering før åpningen. Nå er det lekrere enn noensinne med nymalte leiligheter, ny innredning samt oppusset restaurant, resepsjon, spa
, fitnessrom og Lollo & Bernie Club. Her er det også et helt nytt treningsrom og Teen Lounge. Velkommen!
Ta med familien og bo på et komfortabelt hotell med havet som blikkfang, golfbane like i nærheten og Fitness & Spa rett rundt hjørnet. Sunwing Cala Bona Seafront ligger på Mallorcas østre og kanskje vakreste kyst. Her er alt lagt til rette for en deilig familieferie og fra det innbydende bassengområdet har du panoramautsikt over Middelhavet.
På Sunwing Cala Bona Seafront slapper du aller best av på bassengområdene. Her finner både små og store badeløver sine favorittbasseng. Barna trives ekstra godt i det fantasifullt utformede barnebassenget med små vannsklier og annet moro. Dette bassenget ligger i behagelig avstand fra Lollo & Bernie-klubben og bassengbaren. Her er det også et stort basseng og et babybasseng med solskjerming. Vil du bade i havet anbefaler vi sandstrendene i Cala Bona, som ligger 800 meter fra hotellet, eller i Cala Millor 2 kilometer unna. Fra Sunwing Cala Bona Seafront kan du gå den fine strandpromenaden hele veien til Cala Millor, langs veien ligger det restauranter og butikker.
Internett
WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.
*Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing – hotellinformasjon
På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-tilbud serveres og mer informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til vår service i Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Røykfritt hotell
Sunwing Cala Bona Seafront er et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger/terrasser, også for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bevegelseshemmede
Leiligheter som passer for bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetskategori Family og Royal Lounge Suite.
Det store bassenget har trapper med rekkverk. Det er også en bassengheis for bevegelseshemmede i dette bassenget.
Sesong
Hotellet har åpent fra midten av april til midten av oktober.
Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.
Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk senest kl. 12.00 på avreisedagen.
Nærmeste minibank ligger ca. 250 m fra hotelelt.
Bygget 1990. Renovert 2024.
Totalt 180 leiligheter. Heis: Ja.
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrenset antall plasser.
Diverse: I Cala Bonas naturlige fauna finnes det bl.a. fredede svaler. Svalene kan av og til bygge rede på eller i nærheten av hotellet, noe som våre gjester kan oppfatte som forstyrrende. Men hotellpersonalet gjør sitt beste for å holde balkonger og terrasser rene og pene.
Hotellmanager
Miquel Manresa

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene på samme hotell:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.
Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.
Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Fra og med den 9. natten på samme hotell blir skatten halvert.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
Sunwing
 • Rett ved havet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Innsjekking av bagasje på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  800 m
 • Nærmeste strand/badested
  800 m

PRISER OG BESTILLING