All inclusive på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Sunwing All Inclusive

Du kan forhåndsbestille Sunwing All Inclusive på åtte av våre hotell i sommersesongen og på to av dem i vintersesongen. Antallet er begrenset. På utvalgte hotell får du også kjøpt Sunwing All Inclusive på hotellet dersom de har ledig, da til en litt høyere pris.

Med Sunwing All Inclusive kan du spise så mye du vil fra bufféen til frokost, lunsj og middag. Drikke, kaffe og iskrem m.m. er også inkludert i prisen. Barn under 12 år i følge med en betalende voksen spiser selvfølgelig helt gratis.

All Inclusive

Dette er inkludert i Sunwing All Inclusive:

  • Frokost-, lunsj- og middagsbuffé – inkludert vann, brus og lokal vin eller øl
  • Noen kvelder er det temabuffé: amerikansk, italiensk, lokal, Tex Mex og BBQ
  • Kalde og varme snacks kl. 10.30–12.00 og 16.00–18.00
  • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer samt traktekaffe i baren kl. 10.30–24.00
  • Kuleis med valgfri topping samt kaker kl. 10.30–22.00
  • Festbuffé julaften og nyttårsaften

Aktuelle tider for restauranter og barer opplyses ved ankomst til hotellet. På hjemreisedagen gjelder All Inclusive frem til avreise. Begrenset antall plasser.

Har du bestilt opphold i to uker, men All Inclusive bare den første uken gjelder All Inclusive frem til kl. 14.00 dag 8, 1 uke etter ankomst.

MÅLTIDSPAKKER

Sunwing All Inclusive vinteren 2023/2024

Sunwing Arguineguín Seafront

Pris pr. uke: 4 470,–
Periode: 1.11.–30.4.

Sunwing Fañabé Beach

Pris pr. uke: 4 280,–
Periode: 1.11.–30.4.

*Prisen er høyere hvis du reiser over jul og nyttår, da julebuffé respektive nyttårsbuffé er inkludert 24.12 og 31.12.

MÅLTIDSPAKKER

Sunwing All Inclusive sommeren 2024

Sunwing Alcudia Beach

Pris pr. uke: 5 895,–
Periode: 1.3.–31.10.

Sunwing Arguineguín Seafront

Pris pr. uke: 5 340,–
Periode: 1.5.–31.10.

Sunwing Fañabé Beach

Pris pr. uke: 5 150,–
Periode: 1.5.–31.10.

Sunwing Kallithea Beach

Pris pr. uke: 5 475,–
Periode: 1.4.–31.10.

Sunwing Makrigialos Beach

Pris pr. uke: 5 475,–
Periode: 1.4..–31.10.

Sunwing Sandy Bay Beach

Pris pr. uke: 5 875,–
Periode: 1.4.–30.11.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.