Inclusive på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Sunwing Inclusive

Du kan forhåndsbestille Sunwing Inclusive på åtte av våre hotell i sommersesongen og på tre av dem i vintersesongen. Antallet er begrenset. Du får også kjøpt lunsj- eller middagsbuffé på hotellet dersom de har ledig, da til en litt høyere pris.

Med Sunwing Inclusive har du måltider inkludert på hotellet fem av ukens syv dager (noen hotell har valgfrie dager, les mer i presentasjonen av det enkelte hotell). De øvrige to dagene er åpne for utflukter og impulsive restaurantbesøk. Frokost er inkludert alle dager. Lunsj- og middagsbuffé fem av syv dager. Og det beste av alt; barn under 12 år som er i følge med betalende voksne, spiser alltid gratis fra buffeen.

Dette er inkludert i Sunwing Inclusive:

  • Frokost alle dager
  • Fem lunsjer og middager fra buffé
  • Noen av kveldene serveres temabuffeer; amerikansk, lokal, italiensk, Tex Mex og BBQ
  • Til maten serveres vann, brus og lokal vin eller øl - så mye du vil. I Thailand får du vann, en stor brus, lokalt øl eller en halv flaske vin (37,5 cl) pr. person

Åpningstider for restauranter og barer samt hvilke dager Sunwing nclusive blir servert, opplyses ved ankomst.

Sunwing Inclusive serveres ikke på jul- eller nyttårsaften. Barn 2–11 år spiser gratis i følge med en betalende voksen. Begrenset antall plasser.

MÅLTIDSPAKKER

Sunwing Inclusive vinteren 2023/2024

Sunwing Arguineguín Seafront

Pris pr. uke: 3 015,–
Periode: 1.11.–30.4.

Sunwing Fañabé Beach

Pris pr. uke: 3 015,– Periode: 1.11.–30.4.

MÅLTIDSPAKKER

Sunwing Inclusive sommeren 2024

Sunwing Alcudia Beach

Pris pr. uke: 3 775,– Periode: 1.3.–31.10.

Sunwing Arguineguín Seafront

Pris pr. uke: 3 625,– Periode: 1.5.–31.10.

Sunwing Fañabé Beach

Pris pr. uke: 3 625,– Periode: 1.5.–31.10.

Sunwing Kallithea Beach

Pris pr. uke: 3 595,– Periode: 1.4.–31.10.

Sunwing Makrigialos Beach

Pris pr. uke: 3 595,– Periode: 1.4.–31.10.

Sunwing Sandy Bay Beach

Pris pr. uke: 3 775,– Periode: 1.4.–30.11.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.