Reiser til Middelhavet med Ving

Klassikere og nye oppdagelser

Reiser til Middelhavet

Reiser til Middelhavet

Tilbring ferien på et av våre spennende reisemål ved Middelhavet! Gjenoppdag klassikere som Rhodos og Mallorca.

En reise til Middelhavet er så godt som synonymt med sommerferie, og i vårt brede utvalg finner du både velkjente klassikere og nye, spennende reisemål rundt Middelhavet. Du velger selv om du vil dra på en klassisk charterreise, eller være fleksibel med avreisedato og reise på egen hånd. Et tips for deg som vil oppdage enda mer i ferien ved Middelhavet er å bestille en kombinasjonsreise. Hva med en uke i Kroatia eller to reisemål i Hellas eller Spania?
 
Dere som reiser uten barn vil finne mange av våre beste hotell for voksne rundt Middelhavet. Hva med Sunprime med SATS-timer og spa? For familier som vil reise til Middelhavet har vi også flere Sunwing Family Resorts og Family Garden.

Alltid like aktuelle reisemål ved Middelhavet

Spania, Hellas og Tyrkia lokker år etter år med deilige strender, god mat og herlig atmosfære.

Inspirasjon for reiser til Middelhavet

Her har vi samlet noen av våre beste tips for deg som vil på ferie til Middelhavet

Fantastiske reisemål ved Middelhavet

Middelhavets perler

Rundt Middelhavet ligger det mange fantastiske reisemål! Her kan du som har lyst på en reise til Middelhavet lese om noen av våre favoritter.

Reiser til Hellas og Middelhavet

10 gode grunner til å besøke den greske øyverden

Det finnes flere tusen greske øyer og minst like mange grunner til å besøke dem. Her har vi samlet våre 10 beste.

Besøk to spennende reisemål i Middelhavet

Kombinasjonsreiser

Hvorfor nøye seg med å reise til bare ett sted med Middelhavet når du kan besøke flere spennende steder på samme reise! Bestill en kombinasjonsreise og utforsk mer av Middelhavet.

Hotell med direkte utgang til bassenget

Rom med direkte utgang til bassenget

Tilfør ferien et snev av luksus og bestill et rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng, så kan du gå rett fra terrassen eller balkongen ut i vannet.

Helgeturer til byer ved Middelhavet

Helgeturer

Palma, Nice, Barcelona, Cannes, Dubrovnik, Athen – listen over herlige weekendreisemål rundt Middelhavet er lang. Gi hverdagen en luksusfølelse og bestill en helgetur til en by ved Middelhavet!

Herlige reisemål rundt Middelhavet

Finn din reise til Middelhavet

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.