Bryllup på Sunwing Family Resorts

Et bryllup på våre familieparadis Sunwing Family Resorts er det selvsagte valget når dere har med dere barn på bryllupsreisen. Her får dere en personlig seremoni, enten på stranden eller i hotellets hage. Hotellets personal hjelper dere også med alle detaljene både før og under vielsen. Dere kan velge mellom flere typer bryllupspakker som inneholder alt fra brudebukett og middagsmeny til eventuell fotograf og underholdning. Naturligvis er det også mulig å fornye ekteskapsløftene sine på Sunwing Family Resorts.

Bryllupsmuligheter på Sunwing Resorts gjelder på utvalgte hotell. Du kan lese mer på de respektive hotellsidene.
Mer informasjon Når dere bor på Sunwing Fañabé Beach eller på Sunwing Sandy Bay Beach foregår selve vielsen i Sjømannskirken. Andre seremonier og festligheter går det utmerket an å arrangere på hotellet eller stranden. Om dere ønsker å vies i Sjømannskirken er det viktig at dere selv finner ut om kirken er åpen på det tidspunktet dere ønsker. Selve kirkevielsen må bestilles separat, via kirken og ikke via Ving.
 
Vi kan tilby brylluparrangering på ti av våre Sunwing Family Resorts og tre Ocean Beach Club-hotell.
 
Les mer om hotellene nedenfor. Når dere har funnet favoritthotellet er det bare å ta direkte kontakt med hotellet for å begynne bryllupsplanleggingen!
Mindre informasjon

HOTELL MED BRYLLUPSPLANLEGGER

Hotell du kan gifte deg på

Sunwing Family Resorts

Hotell i Hellas, Tyrkia og Thailand