Par som holder hender i solen

Bryllup på Sunwing Family Resorts & Ocean Beach Club

Et bryllup på våre familieparadis Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Club er det selvsagte valget når dere har med dere barn på bryllupsreisen. Her får dere en personlig seremoni, enten på stranden eller i hotellets hage. Hotellets personal hjelper dere også med alle detaljene både før og under vielsen. Dere kan velge mellom flere typer bryllupspakker som inneholder alt fra brudebukett og middagsmeny til eventuell fotograf og underholdning. Naturligvis er det også mulig å fornye ekteskapsløftene sine på Sunwing Family Resorts.

Bryllupsmuligheter på Sunwing Resorts gjelder på utvalgte hotell. Du kan lese mer på de respektive hotellsidene.

Når dere bor på Sunwing Fañabé Beach eller på Sunwing Sandy Bay Beach foregår selve vielsen i Sjømannskirken. Andre seremonier og festligheter går det utmerket an å arrangere på hotellet eller stranden. Om dere ønsker å vies i Sjømannskirken er det viktig at dere selv finner ut om kirken er åpen på det tidspunktet dere ønsker. Selve kirkevielsen må bestilles separat, via kirken og ikke via Ving.

Vi kan tilby brylluparrangering på ti av våre Sunwing Family Resorts og tre Ocean Beach Club-hotell.

Les mer om hotellene nedenfor. Når dere har funnet favoritthotellet er det bare å ta direkte kontakt med hotellet for å begynne bryllupsplanleggingen!

HOTELL MED BRYLLUPSPLANLEGGER

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.