Kvinne og mann tar en high-five på stranden etter trenning– Vings treningsreiser

Få opp pulsen i ferien

Treningsreiser

Treningsreiser med Ving

Bli med på en treningsreise og kombiner sol og bad med aktiviteter som får deg til å føle deg bra. Treningsreisene vi arrangerer med samarbeidspartnerne våre passer for både nybegynnere og erfarne atleter.

Sammen med erfarne instruktører og andre treningsinteresserte har du perfekte forutsetninger for en aktiv ferie på en treningsreise. Vi tilbyr et bredt utvalg av treningsformer, trenings uker og treningshotell for at du skal kunne ha en aktiv ferie på dine premisser. Uansett om du vil at treningsreisen skal inneholde yoga, golf, løping, fotturer eller en kombination av ulike treningstimer, kommer du til å finne treningsreisen som passer for deg i utvalget vårt.

Utvalgte treningsreiser

Med Funkygine til Kypros

Treningstur med Funkygine

Bli med Funkygine og Funkytwins på treningsreise til Kypros neste år!
12. - 19. august eller 19. - 26. august 2022
Fra 12 775,–

Bli med Funkygine og Funkytwins på treningsreise til Kypros neste år! **12. - 19. august eller 19. - 26. august 2022 Fra 12 775,–**

Alle treningsreiser

Her får du full oversikt over alle treningsreisene våre i tiden fremover.

September 2021

18.9. - Padelreise til Kroatia | Utsolgt!

25.9. - Padelreise til Kroatia for nybegynnere | Utsolgt!

 

Oktober 2021

2.10. - Padelreise til Mallorca | Utsolgt!

2.10. - Sykkel- og triathlontrening på Mallorca

2.10. - Dans, core og yogareise til Kroatia

 

November 2021

24.11. - Yogareise til Puerto de Mogàn

27.11. - Fottur på Gran Canaria

28.11. - Crossfit på Tenerife

 

Desember 2021

4.12. - PT-tur til Gran Canaria

Januar 2022

26.01. - EnergyBoost på Gran Canaria

 

Mars 2022

7.03. - Yoga og kitesurfing på Kapp Verde

 

April 2022

16.04. - Seniortur til Mallorca

23.04. - Girls Camp på Mallorca

 

Mai 2022

27.05. - Treningscamp til Kypros

 

August 2022

12.08. - Treningstur med Funkygine til Kypros

19.08. - Treningstur med Funkygine til Kypros

 

September 2022

12.09. - Yoga og mindfulness i Hellas

Treningsformer

Hva slags trening foretrekker du?

Sport & trening

Aktiv ferie

Klar for en aktiv ferie? Her finner du aktiviteter og hotell som passer perfekt for deg som ikke vil sitte stille hele ferien.

Klar for en aktiv ferie? Her finner du aktiviteter og hotell som passer perfekt for deg som ikke vil sitte stille hele ferien.
Treningsinspirasjon

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Abonner på nyhetsbrevet vårt for å få nyheter og tilbud rett i innboksen! Hvis du vil ha nyheter om treningsreiser er det viktig at du registrerer det i kundeprofilen din.

Abonner på nyhetsbrevet vårt for å få nyheter og tilbud rett i innboksen! Hvis du vil ha nyheter om treningsreiser er det viktig at du registrerer det i kundeprofilen din.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.