Inclusive på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Inclusive

Ocean Beach Inclusive forhåndsbestiller du hjemmefra. Antallet er begrenset, så bestill i god tid før avreise. Hvis det er ledig kan lunsjbuffé eller middag også kjøpes direkte på hotellet. Prisen er da litt høyere.

I Ocean Beach Inclusive har du frokost inkludert hver dag samt lunsj og middag fem av uken syv dager. Da kan du velge å dra på utflukt eller spise et annet sted de to resterende dagene, uten at du går glipp av betalte måltider. Informasjon om hvilke dager du har lunsj og middag inkludert finner du på hotellets informasjonssider – se lenke til MyO.B.C. under hotellbeskrivelsen. Barn under 12 år spiser gratis i følge med en betalende voksen.

Inclusive på Ocean Beach Club

Ocean Beach Inclusive inkluderer:

  • Frokost hver dag
  • Lunsjbuffé fem dager, inkludert vann, brus, lokal vin eller øl
  • Middag fem dager, med meze- eller tapas til forrett (meze på Kreta og Kypros, tapas på Gran Canaria), hovedrett fra meny på Kreta og Kypros, fra meny eller buffé på Gran Canaria samt dessertbuffé

Åpningstider for restauranter og barer, samt hvilke dager som gjelder for Ocean Beach Inclusive, opplyses ved ankomst til hotellet

Ocean Beach Inclusive serveres ikke på jul- eller nyttårsaften. Begrenset antall plasser. Barn under 12 år spiser gratis i følge med en betalende voksen.

MÅLTIDSPAKKER

Ocean Beach Inclusive sommeren 2021

Ocean Beach Club – Kypros

Pris pr. uke: 2.855,-
Periode: 12.4.–7.11.

Ocean Beach Club – Kreta

Pris pr. uke: 2.855,-
Periode: 22.4.–20.10.

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Pris pr. uke: 2.855,-
Periode: 21.4.–13.10.

MÅLTIDSPAKKER

Ocean Beach Inclusive vinteren 2021/2022

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Pris pr. uke: 2.855,-
Periode: 14.10.–22.4.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.