Inclusive på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Inclusive

Ocean Beach Inclusive forhåndsbestiller du hjemmefra. Antallet er begrenset, så bestill i god tid før avreise. Hvis det er ledig kan lunsjbuffé eller middag også kjøpes direkte på hotellet. Prisen er da litt høyere.

I Ocean Beach Inclusive har du frokost inkludert hver dag samt lunsj og middag fem av uken syv dager. Da kan du velge å dra på utflukt eller spise et annet sted de to resterende dagene, uten at du går glipp av betalte måltider. Informasjon om hvilke dager du har lunsj og middag inkludert finner du på hotellets informasjonssider – se lenke til MyO.B.C. under hotellbeskrivelsen. Barn under 12 år spiser gratis i følge med en betalende voksen.

Inclusive på Ocean Beach Club

Ocean Beach Inclusive inkluderer:

  • Frokost hver dag
  • Lunsjbuffé fem dager, inkludert vann, brus, lokal vin eller øl
  • Middag fem dager, med meze- eller tapas til forrett (meze på Kreta og Kypros, tapas på Gran Canaria), hovedrett fra meny samt dessertbuffé.

Åpningstider for restauranter og barer, samt hvilke dager som gjelder for Ocean Beach Inclusive, opplyses ved ankomst til hotellet

Ocean Beach Inclusive serveres ikke på jul- eller nyttårsaften. Begrenset antall plasser. Barn under 12 år spiser gratis i følge med en betalende voksen.

MÅLTIDSPAKKER

Ocean Beach Inclusive sommeren 2023

Ocean Beach Club – Kypros

Pris pr. uke: 3 220,–
Periode: 1.4.–5.11.

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Pris pr. uke: 2 995,–
Periode: 14.10.–22.4.

Ocean Beach Club – Kreta

Pris pr. uke: 2 995,–
Periode: 1.4.–18.10.

MÅLTIDSPAKKER

Ocean Beach Inclusive vinteren 2023/2024

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Pris pr. uke: 3 015,–
Periode: 1.11.–30.4.

MÅLTIDSPAKKER

Ocean Beach Inclusive sommeren 2024

Ocean Beach Club – Kypros

Pris pr. uke: 3 870,–
Periode: 1.4.–30.11.

Ocean Beach Club – Kreta

Pris pr. uke: 3 575,–
Periode: 1.4.–31.10.

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Pris pr. uke: 3 610,–
Periode: 1.5.–31.10.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.