Barneaktiviteter på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Barneaktiviteter

På O.B.C. er det alltid noe å finne på for alle barn. Kom på besøk i Lollo & Bernie-klubben eller bli med på skattejakt og andre eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie. På Ocen Beach Club - Kreta og Ocean beach Club - Kypros foregår alle barneaktivitetene på Sunwing Family Resort som ligger like ved. Noen av aktivitetene har aldersgrense og andre koster penger, men det finnes alltid et tilbud for både små og store barn.

Gøy for de minste

O.B.C.-FAVORITTER

Mini Land

Lollo & Bernie Club

Flere ganger i uken er det åpent hus i Lollo & Bernie-klubben, og da er barn og voksne i alle aldre velkommen for å leke, male, tegne eller se på film. Lollo eller Bernie pleier å stikke innom for å leke litt.

Lollo & Bernie på Ocean Beach Club

Lollo & Bernie

På O.B.C. dukker maskotene våre, Lollo & Bernie, stadig opp for å hilse på både barn og voksne. Du kan treffe Lollo & Bernie forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernies minidisco og i Lollo & Bernie-klubben.

AKTIVITETER FOR ALLE

Lollo & Bernie Challenge

Lollo & Bernie Challenge (3–7 år)

Morsom hverdagstrening og lek for de minste. La barnet ditt være med på minst fem aktiviteter i uken. Selvfølgelig gjør de det i sin egen takt og under tilsyn av mamma eller pappa. Når aktivitetene er huket av, vil barna få en oppmerksomhet fra scenen, der Lollo og Bernie hyller alle små treningshelter!

Aktiviteter:
o Mini Disco
o Fun Run
o Familieyoga
o Lollos vanngymnastikk
o Play & Splash

Redd Barna

Redd Barna

Ving har et samarbeid med Redd Barna Norden på våre egne konsepthotell på Kypros, i Hellas og i Spania. Sommeren 2023 går 1 euro til Redd Barna når barnet ditt deltar i aktivitetene Lollos & Bernies bursdagsfest eller Lollo & Bernie's Mini Stars. Du gir også 1 euro hvis du bestiller time for barnet ditt til Lollos økologiske sitronmassasje eller Bernies økologiske oljemassasje.

Les mer om vårt samarbeid med Redd Barna her.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Barn i alderen 3–7 år kan møte nye venner og delta på spennende aktiviteter sammen med personalet i Lollo & Bernie-klubben. Alt fra skattejakt til Lollo & Bernies bursdagsselskap.
Påmelding via hotellets informasjonsside MyO.B.C. og betaling i resepsjonen.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Minidisco er ukens høydepunkt for våre yngre gjester. Flere kvelder i uken kan de utfolde seg på dansegulvet til kule hitlåter. Og hvem vet – kanskje dukker Lollo eller Bernie opp…

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga kvalitetstid for barn i alderen 4–7 år med foreldre. Fokus er på bevegelse og glede.

Si ha det til smokken!

Si ha det til smokken!

På O.B.C. kan barnet levere smokken sin i Lollo & Bernie-klubben. Barnet får et diplom som bevis på at hun eller han har lagt smokketiden bak seg.

Personale

Personale

Personalet som har ansvaret for barneaktivitetene har erfaring med å jobbe med barn og er utvalgt med omhu. De er fremfor alt innstilt på å gi barna de beste ukene i året.

Reise med baby

Reise med baby

Vi i Ving vil at det skal være enkelt å reise med barn. Vi vet at mange av våre yngste gjester reiser på sin aller første ferietur til et av våre Sunwing Family Resorts. Derfor har vi sørget for at alle babyer trives ekstra bra på våre hotell.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.