All inclusive på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach All Inclusive

Vil du ha et ekstra behagelig ferieopphold? Bestill vårt All Inclusive-tilbud og få helpensjon med frokostbuffé, brunsj, lunsjbuffé, afternoon snacks og Ocean Beach Clubs populære middagspakke. Og det beste av alt – barn under 12 år spiser gratis fra buffeen og/eller Lollo & Bernie-hjørnet i restauranten på Ocean Beach Club, i følge med en betalende voksen. Bestilles All Inclusive før avreise (begrenset antall plasser).

Ocean Beach All Inclusive forhåndsbestiller du hjemmefra men kan også kjøpes direkte på hotellet hvis det er ledig plass. Prisen er da litt høyere.

All inclusive på Ocean Beach Club

Ocean Beach All Inclusive inkluderer:

  • Frokost- og lunsjbuffé samt middag med vann, brus, lokal vin eller øl. Om kvelden serveres tapas på på O.B.C. - Gran Canaria og meze på Kreta og Kypros. Hovedrett fra meny samt dessertbuffé.
  • Som formiddagssnacks serveres brunsj kl.10.30–12.00
  • Som ettermiddagssnacks serveres en kald buffé med salat, frukt og kalde sandwicher, kl 14.30–18.00
  • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikker, cocktailer samt kaffe og kaker i baren 10.30–22.30, kaffe og te serveres frem til kl. 22.00
  • Is med ulike smaker 10.30–22.30
  • Festbuffé jul- og nyttårsaften på Ocean Beach Club Gran Canaria

Åpningstider for restauranter og barer samt måltidstider opplyses ved ankomst. På avreisedagen gjelder Ocean Beach All Inclusive frem til avreise. Begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla. Har du bestilt to ukers opphold, men All Inclusive kun første uke gjelder All Inclusive frem til kl. 14.00 dag 8, 1 uke etter ankomst.

MÅLTIDSPAKKER

Ocean Beach All Inclusive vinteren 2023/2024

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Pris pr. uke: 4 925,–
Periode: 1.11.–30.4.

MÅLTIDSPAKKER

Ocean Beach All Inclusive sommeren 2024

Ocean Beach Club – Kypros

Pris pr. uke: 6 275,–
Periode: 1.4.–30.11.

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Pris pr. uke: 5 875,–
Periode: 1.5.–31.10.

Ocean Beach Club – Kreta

Pris pr. uke: 5 795,–
Periode: 1.4.–31.10.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.