The New Yorker, a Wyndham Hotel

New York, Østkysten USA
The New Yorker, a Wyndham Hotel er et ikonisk hotell i art deco-stil. Hotellet ligger i Midtown Manhattan, bare et kvartal fra Madison Square Garden. Hotellet
er kjent i hele New York for sine store, røde bokstaver på fasaden.
The New Yorker, a Wyndham Hotel er et populært hotell hvor berømtheter som John F Kennedy, Mohammad Ali og Jennifer
Hudson har bodd. Hotellet har flere fine restauranter hvor du kan spise alt fra enklere småretter til flere retters middager. Hotellet har et treningsstudio. The New Yorker, a Wyndham Hotel har rom i nøytrale farger som gir en behagelig og avslappet stemning. Ikke langt fra hotellet ligger severdigheter som Times Square, Pennsylvania Station og handlegaten 34th Street

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En mindre sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1930
Renovert 2016
1 bygning/er
40 etasje/r
1050 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i New York, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I New York forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger i Midtown, kun et kvarter fra Madison Square Garden
 • Ikonisk hotell på Manhattan i art deco-stil
 • Familierom for opp til 4 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  100 m
 • Times Square
  800 m
 • Empire State Building
  800 m
 • Central Park
  2,4 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.