Se hotell (1014)

Reiser til Spania

Med Ving kan du reise til alle de beste reisemålene i Spania, enten hjertet ditt banker for Kanariøyene, Mallorca eller klassiske Costa del Sol.
År etter år inntar Spania førsteplassen på listen over nordmenns favorittland å feriere i. Og det er ikke spesielt overraskende. For den som har vært i Spania velger gjerne å reise tilbake. Hva sies for eksempel om høy partyfaktor på Ibiza, shopping i Barcelona, tapas i Marbella, fotball i Madrid, sol og bad på Menorca eller golf på Tenerife? Spania kan tilby alt dette og mye, mye mer.

Aktiviteter og severdigheter

I Spania er det en mengde ting å gjøre, og det er noe for enhver smak og interesse. Du kan drive med sportsaktiviteter som golf, tennis, fotturer, klatring, sykling, surfing og andre typer vannsport. Om du er mer interessert i kultur og historie vil du ikke bli skuffet, for her kan du velge og vrake i museer, katedraler, kirker og slott, eller gå på flamencoklubb eller en fotballkamp. Deter bare å velge det reisemålet som passer deg og dine interesser best.

Det spanske kjøkken

Paella, tapas, pincos, calamares, serranoskinke, gazpacho, papas arrugadas … Det er til å få vann i munnen av! Det spanske middelhavskjøkken skorter ikke på olivenolje, hvitløk og ferske urter, og ute ved kysten og på øyene er det selvsagt veldig vanlig med fisk og skalldyr. Det er en kjennsgjerning at Spanias høye levealder kommer av deres sunne kosthold, så ikke nøl med å spise litt ekstra av den god maten i ferien. Spania er en av verdens største vinprodusenter, og vin serveres ofte til maten. Spesielt høytidelige anledninger feires gjerne med et glass cava, Spanias hvite, musserende vin.

Bra hotell i Spania

Ving har reiser til hele Spania, både til fastlandet og til øyene i Middelhavet og Atlanterhavet. Om du reiser med barn kan vi anbefale våre barnevennlige familiehotell Sunwing Family Resorts, som finnes på Mallorca, Gran Canaria og Tenerife. På Gran Canaria har vi også Ocean Beach Club. Om du planlegger en barnefri reise til Spania anbefaler vi våre Sunprime Hotels kun for voksne. Her får du en ferie med total avslapning, samtidig som du spiser og drikker riktig godt. Sunprime Hotels finner du på Mallorca, Gran Canaria og Tenerife.

Spania på din måte

Ving tilbyr reiser både med valgfri reiselengde og klassiske charterturer – én, to eller tre uker – til de fleste av våre reisemål i Spania. I tillegg kan du på nesten alle reisemål bestille en leiebil, kombinere to forskjellige reisemål eller på andre måter legge opp reisen din slik at den blir akkurat som du vil ha den.
Finn ditt hotell
Finn reise til Spania

Reiser til Spania

Mallorca
Denne høyt elskede ferieøya har alt: fine strender, livlig uteliv, variert shopping, vakker natur, kulturelle severdigheter og aktiviteter for alle aldre. En reise til Mallorca passer for alle!
Menorca
En reise til Menorca lokker med lange sandstrender og klart vann, grønne omgivelser med bølgende åser og et stort og variert utvalg av restauranter. Ving har fem reisemål på denne grønne øya.
Barcelona
Barcelona er et av Vings aller mest populære reisemål for en helg eller en kort uke. Her har vi dessuten et hotellutvalg som slår det meste.
Madrid
Med Ving bor du midt i Madrid med gangavstand til Plaza Mayor og flere av severdighetene Spanias vakre hovedstad kan by på.
Costa del Sol
I mange tiår har vi nordboere valgt å reise til Costa del Sol, en klassiker som kan skryte av historie, kultur, severdigheter, fine strender og et behagelig klima.
Costa Blanca
Costa Blanca – den hvite kysten – er først og fremst berømt for sine fine sandstrender. Men en reise til Costa Blanca byr også på en rekke fornøyelser, et herlig klima og vakre omgivelser.
Bilbao
En helg i Bibao fyller du enkelt med severdigheter, opplevelser og selvfølgelig – masse god mat.
Ibiza
En reise til Ibiza er mer enn bare heftig uteliv og nattklubber. Denne vakre øya byr i tillegg på shopping, fine sandstrender, gode snorklemuligheter og landlig idyll.
Costa Brava
Kysten langs Costa Brava strekker seg fra Barcelona opp til grensen mot Frankrike. På en reise til Costa Brava kan du oppleve små landsbyer, fine strender, et stort restaurantutvalg og vakker natur.
Costa Dorada
På en reise med Ving til Costa Dorada kan du velge mellom hotell for enhver smak i to av kystens mest populære badebyer. Langs kysten venter langgrunne strender og og aktiviteter for alle.
Valencia
Paellaens hjemby med lang historie og flotte strender. Med Ving kan du skreddersy den perfekte reisen for deg.
Kanariøyene
Gran Canaria
Gran Canaria er mer enn bare fine, gylne sandstrender – du kan oppleve alt fra koselige fjellandsbyer og subtropiske skoger til et stort uteliv- og og shoppingtilbud.
Tenerife
Vulkanøya Tenerife byr på et fascinerende landskap med alt fra karrige lavalandskap til frodige, grønne daler. Her kan du la deg sjarmere blant annet av landsbylivet i de postkortvakre småbyene.
Lanzarote
Unikt vulkanlandskap, sjarmerende landsbyer, store grotter og fine lavastrender – alt dette finner du på Lanzarote. Hvorfor ikke leie en bil og utforske øya i ditt eget tempo?
Fuerteventura
På Fuerteventura råder et litt roligere tempo og en mer genuin, kanarisk stemning enn på naboøyene. Øya har noen av Europas beste strender – og flere barnevennlige hotell.
La Gomera
Roen, naturen og golfen: Tre gode grunner til å reise til La Gomera. Og med Ving får du enda en god grunn: øyas beste hotell.

REISETIPS OG INSPIRASJON FOR DEG SOM VIL REISE TIL Spania

Inspirasjon til din neste tur til Madrid

Bli med vår reiseekspert Marika til Spanias vakre hovedstad Madrid. Hun deler gode tips til opplevelser, severdigheter og restauranter som du bør få med deg i denne storbyen.