Sunprime Monsuau

Hotellvurdering: 4,5

  • Treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
  • Aldersgrense 16 år
  • Spa
  • Direktebuss t/r flyplassen*
  • Sjekk inn bagasjen på hotellet*
  • Frukostbuffé inkludert sommeren 2017
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Smarte måltidspakker
  • Kjøleskap på rommet

Velkommen til vårt tredje Sunprime på Mallorca.

Sunprime Monsuau har perfekt beliggenhet mellom de fine badebuktene Cala Ferrera og Cala Serena i den pene turistlandsbyen Cala d'Or. Her bor du i vakre omgivelser med pinjeskogen som nærmeste nabo. Hotellet passer både for par og venner som ønsker seg en rolig og behagelig voksenferie.

Ønsker du en perfekt start på dagen kan du bestille vår populære og fristende frokostbuffé. I tillegg til bufférestauranten har hotellet to à la carte-restauranter - én ved bassengområdet og én på den fine takterrassen (åpen juni–september). På takterrassen er det også en lekker lounge der du kan bestille en drink før eller etter maten. Sommeren 2017 kommer takterrassen til å bli omgjort til en bar som holder åpent når været tillater det.

Hotellets bassengområde er som skapt for avslapning. Her er det rikelig med komfortable solsenger, en bassengbar og et herlig basseng. Stranden har en fantastisk utsikt over Middelhavet og ligger i kort gangavstand fra hotellet.

For deg som vil ha en aktiv ferie har du mye å velge mellom. I nærheten av hotellet er det mange hyggelige gater å rusle rundt i og øya Mallorca er populær blant syklister. Lei deg gjerne en sykkel og finn ut hvorfor. Som alltid på Sunprime kan du trene gratis både i treningsrommet og på gruppetimer med SATS ELIXIA-utdannede instruktører. Velg blant annet mellom vanngymnastikk, core, crosstraining og yoga.

Vil du skjemme bort deg selv kan du nyte en time med luksuriøs avslapning i hotellets spa. Du kan velge mellom en rekke behandlinger som for eksempel massasje og ansiktsbehandling.

Sunprime Monsuau ligger på sydøstkysten av Mallorca, med gangavstand til flere butikker, restauranter og barer. Golfbanen Vall d'Or Golf Club kommer du deg raskt og enkelt til med bil.

*Transport er ikke inkludert, men kan bestilles sammen med reisen. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen Hotellfakta.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunprime Monsuau Skjul tekst Adresse

Sunprime Monsuau
Avenida Cala d'Or
Cala Ferrera, Cala d'Or
Mallorca
Telefon +34 971 648 404

Fasiliteter på Sunprime Monsuau

Prisliste