The Peninsula Chicago

Chicago, Østkysten USA
Velger du The Peninsula Chicago som ditt overnattingssted i Chicago, vil du ha Michigan Avenue like rundt hjørnet og bare 13 minutter å gå til Chicago
Riverwalk. Dette hotellet med hele 5 stjerner ligger 1,6 mi (2,5 km) unna Navy Pier og 3,5 mi (5,6 km) unna McCormick Place.
En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst.
Pris for komplett
frokost: ca. USD 20–80 per person. Avgift for betjent parkering: 76.00 USD per natt (ubegrenset antall inn- og utkjøringer). Kjæledyravgift: USD 250.00 per kjæledyr, per opphold. Det kreves ikke betaling for servicedyr. Avgift for ekstraseng: 35.0 USD per natt. Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Kostnadsfritt Internett via kabel
Vaskeritjenester
Takterrasse
Bagasjeoppbevaring
Heis

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Oppvarmet innendørsbasseng
5,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.