ME London er et moderne hotell med høy standard og med fin beliggenhet på The Trand i hjertet av Londons West End, omringet av teatre, eksklusive butikker
, trendy barer og klubber.
På hotellet ligger Radio Rooftop Bar, en av Londons beste takbarer og her kan du slappe av, nyte et glass champagne og høre på musikk fra forskjellige DJs samtidig
som du tar inn den herlige utsikten over Londons mange severdigheter. På ME London ligger også STK London hvor du i elegante omgivelser kan spise mørt, førsteklasses og saftig kjøtt tilberedt med kjærlighet. I hotellets lobby ligger Marconi Lounge hvor du kan kose deg med en kopp kaffe, et herlig måltid eller en forfriskende drink.
Vil du trene under oppholdet i London har hotellet et treningsrom som er åpent døgnet rundt. På ME London er det moderne rom med futuristisk design hvor det meste går i hvitt, og vil du gjøre oppholdet ekstra luksuriøst, kan du med fordel bestille en suite.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En liten sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 2012
1 bygning/er
10 etasje/r
157 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i London, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Ligger sentralt i West End nær Covent Garden
 • Takbar med panoramautsikt over London
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  400 m
 • Covent Garden
  400 m
 • Trafalgar Square
  800 m
 • Piccadilly Circus
  1,3 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.