PUBLIC an Ian Schrager Hotel

New York, Østkysten USA
PUBLIC an Ian Schrager Hotel er et moderne hotell der grønne planter og stilrent design går som en rød tråd gjennom hele hotellet. Hele veien fra den frodige
, innbydene inngangen og opp til den vakre takterrassen er du omgitt av en lun, imøtekommende atmosfære. Hotellet ligger i den trendy bydelen Lower East Side i New York og her finner du
både butikker, restauranter og kunstgallerier.
På PUBLIC an Ian Schrager Hotel finnes restaurant, kafé og flere koselige barer. I hotellrestauranten sørger kjøkkensjefen for en miks av smaker fra hjemlandet sitt, Peru, og retter fra bl.a. Kina, Italia og Japan. Her kan du nyte en sjenerøs frokostbuffé og vellaget middag.
I den trendy kafeen kan du kjøpe med deg en kaffe eller sette deg ned og spise deilig, ferskt bakverk, en liten smårett eller klassisk street food som er typisk for New York.
På toppen av hotellet finner du en lekker takterrasse med bar. Her kan du beundre utsikten over storbyen mens du nyter et glass med noe godt i. De har også en stilig cocktailbar med litt mer intim atmosfære.
I den populære Cantina-baren er det litt mer avslappet stemning, og her kan du få servert noen typiske drinker fra Peru. De har også et bra utvalg av øl, vin og sake. Hotellet har dessuten en lobbybar.
PUBLIC an Ian Schreger Hotel tilbyr kule, stilrene rom med lunt interiør og fine detaljer i treverk. For et ekstra bra opphold kan du bestille et rom med utsikt mot enten byen eller parken.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Et lite beløp trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 2017
1 bygning/er
28 etasje/r
367 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i New York, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I New York forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger i trendy Lower East Side
 • Takterrasse med bar og fantastisk utsikt
 • Restaurant og barer med pent design
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  4 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  300 m
 • World Trade Center
  2,4 km
 • Empire State Building
  2,7 km
 • Times Square
  3,7 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.