1. Kypros
 2. Fig Tree Bay
 3. Sunprime Protaras Beach
 • passer for voksne

Sunprime Protaras Beach

Sunprime Protaras Beach er et veldesignet hotell ved den herlige Protaras-stranden, en av de beste strendene på Kypros. Her bor du bare et steinkast fra sentrum der du finner flere små butikker, restauranter, kafeer og barer.

Hotellrommene har stilren og moderne design, mange av dem har også herlig utsikt over havet.

Ta et avkjølende bad i det lekre bassenget eller svøm i det krystallklare havet som ligger kun et par skritt fra hotellet. Vil du unne deg litt ekstra avkobling kan du besøke Sunprime Spa som tilbyr herlige behandlinger for hele kroppen. Forhåndsbestill gjerne en av våre rimelige spapakker før du reiser. Når du bor på Sunprime Protaras Beach trener du i tillegg gratis. Tren på egen hånd i treningsstudioet, eller sammen med andre på en av de mange gruppetreningstimene som tilbys.

I hotellets restauranter kan du nyte god mat, og vil du kjøle deg ned med noe kaldt å drikke er det bare å stikke innom en av barene på hotellet. Besøk også hotellets egen Beach Club som serverer fristende, både varme og kalde drinker.

Utelivet i Protaras er begrenset, vil du ha et større utvalg er det Ayia Napa som gjelder. I høysesongen går det buss til Ayia Napa flere ganger i timen.

Internett

WiFi på hele hotellet uten ekstra kostnad. Internettilkoblingen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om ukedager for de ulike Inclusive-tilbudene samt mer informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Røykfritt hotell

Sunprime Protaras Beach er et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger, og for e-sigaretter.

Sesong

Hotellet har åpent april– oktober. I sommersesongen er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

I løpet av april 2020 ferdigstilles et nytt hotell på nabotomten til Sunprime Protaras Beach. I denne perioden kan det oppstå mindre forstyrrelser. Gjester som bestiller dette hotellet i denne perioden vil ikke bli plassert i rom som vender mot det nye hotellet. Det nye hotellet beregnes å åpne 1. mai.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Environment.

Øvrig

Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bilutleie, veksling, bordreservasjoner, bytte av badehåndklær, vaskeriservice m.m.

Bygget: 2017/2018

Rom: 114 rom og suiter. Etasjer: 7. Heis: Ja

Parkering: Ja, begrenset antall plasser

Hotellmanager

Angelo Varnava

 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Strandområde
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  100 m
 • Hovedsentrum
  100 m
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • WiFi
  Ja
Rom og leiligheter
Sunprime Protaras Beach har perfekt beliggenhet rett ved Fig Tree Bay-stranden, en av Kypros' beste strender. Mellom hotellet og stranden går det en koselig strandpromenade velegnet til morgenturer og joggeturer.

Her kan du se hvor rom og suiter ligger.

Her kan du se hvor rom og suiter ligger. Gjelder for sommeren 2020.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Prime Lounge Suite

Koselige, pene suiter med herlig uteplass hvor du kan nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Mat og drikke

På Sunprime Protaras Beach kan du nyte god mat i herlige omgivelser med Middelhavet i bakgrunnen. Hotellet har en bufférestaurant og en à la carte-restaurant som ligger i hotellets Beach Club og tilbyr en unik utsikt mot havet.

À la carte-restauranten er åpen for alle og har ingen aldersgrense.

Bassengbaren serverer kalde, forfriskende drikkevarer på dagtid. På kveldstid kan vi anbefale den fantastiske havutsikten fra loungeterrassen. Mer informasjon om vårt tilbud finner du nedenfor samt på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
À la carte–lunsj: 12.30–18.30
À la carte–middag: 19.00–21.30

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.30
Middag: 19.00–21.30

Her spiser du hvis du har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I bufférestauranten vår serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Lounge

Den kveldsåpne loungen er verdt et besøk. Loungen er hotellets hjerte og naturlige møtested. Her kan du slå deg ned og lese en bok, ta en kopp kaffe eller en forfriskning og bare nyte den vakre utsikten.

Pool Bar

Åpningstider:
Drikke & snacks: 10.30–18.00

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk er hotellets egen lille kiosk, hvor du blant annet får kjøpt kald drikke og snacks mellom kl. 07.00–23.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker kokkene våre opp med en sunn, herlig frokostbuffé. Her kan du velge mellom forskjellige typer brød, bakverk, oster, skinker, fersk frukt og grønnsaker. Det serveres også flere typer juice og yoghurt. Fra kjøkkenet serveres den varme delen av frokosten. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er perfekt for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokost hver dag og middag fem av sju dager. Hvis du vil kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en gunstig pris.

Åpningstider for restauranter og barer samt hvilke dager Sunprime Inclusive serveres opplyses ved ankomst til hotellet.

Sunprime All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke hva du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive er alltid alltid hotellets populære frukostbuffé inkludert. Lunsj og middag serveres fra meny eller buffé avhengig av sesong - kontakt hotellet hvis du vil vite hva som gjelder i løpet av ditt ferieopphold.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Protaras Beach ligger i hjertet av hotellet, og her er det komfortable solsenger der du kan slappe av etter en svømmetur. Vil du heller ta et bad i det krystallklare havet ligger stranden kun noen meter unna.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 188 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Innendørsbasseng

Bassengtype: Innendørsbasseng
Størrelse: 43 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Hotellet ligger rett ved den fine stranden i Protaras. Sunprime Protaras Beach har en egen Beach Club inntil strandpromenaden, med solsenger og parasoller. Mellom hotellet og stranden går det en 3 km lang strandpromenade som er perfekt for en joggetur eller en rolig, behagelig morgentur.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Protaras Beach er det et stort tilbud av populære og energigivende treningstimer som for eksempel Vanngymnastikk eller Core. Alle timene er gratis og ledes av instruktører utdannet av SATS. Vil du trene på egen hånd kan du gjøre det i treningsstudioet.

Gruppetrening

Velkommen til å delta på en av våre populære treningstimer. Instruktørene våre er utdannet av SATS og leder blant annet Yoga, Senior Circuit og Crosstraining.

Nyhet sommeren 2019! Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Turistområde med lokaltrafikk. Ca. 100 m til restauranter, butikker og barer langs Protaras Avenue. Flyet lander i Larnaca. Bussturen til og fra flyplassen tar ca. 1–1,5 time (ca. 66 km). Transport er ikke inkludert men kan bestilles i tillegg.

Noen rom kan forstyrres av underholdning på nærliggende hotell.

Sunprime Protaras Beach
Amfitritis 9, 5296 Paralimni, Cypern
Telefon +35 723 813 500
reservations@sunprimeprotaras.com

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Thomas Cook Airlines

Sunprime Protaras Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Thomas Cook Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen.

Spa

Vår spa-avdeling gir muligheter for avkobling og velgjørende behandlinger. Her får du alt fra pedikyr og massasje til spesialbehandlinger som Sunprime Deluxe som innebærer tre timer med total velvære.

Vi tilbyr også populære Spa Together, der dere kan nyte behandlinger sammen i spaet. Hvorfor ikke dele en spaopplevelse med tenåringen, kjæresten eller vennen din? Vil dere bestille før avreise velger dere lengden dere ønsker på behandlingen ved å velge liten (25 min), medium (50 min) eller stor (75 min) spapakke. Når dere er på hotellet velger dere en av de herlige behandlingene som tilbys i Spa Together, med tilsvarende lengde som dere har bestilt. Begge må velge samme behandling.
Mer informasjon finner du her eller på hotellets informasjonsside MySunprime.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi tilbyr flere forskjellige spapakker som kan bestilles hjemmefra.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller en fot- og benmassasje.

Medium spapakke

50 min. F.eks. Classic Face – en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil-massasje eller en Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, hva med en Hot Stone-massasje, topp-til-tå-behandlingen Sunprime Ritual eller kanskje en Facial Massage for ansiktet?

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Luksus for to

Gjør ferien ekstra spesiell med musserende vin, mørk kvalitetsjokolade og friske jordbær eller frukt. Del deretter en stressfri opplevelse i vårt fine spa med en du er glad i, pakken inkluderer en valgfri 25-minutters behandling for to. Velkommen til å nyte livets goder!

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,5/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 2661 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
95% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,6
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,8
Hotellpersonalet
4,7
Trivsel & stemning
4,6
Wifi
4,7
Mulighet for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 2/5

  "Nydelig Strand"

  Vi dro som par i Juni i en uke. Lounge området er nydelig, skulle ønske at hele hotellet hadde samme interiør som loungen. De som jobber i resepsjonen er kjempe hyggelige, spesielt Samantha med sin sprudlende personlighet. Vi bodde på rom 613, høyt opp, havutsikt og rolig. Rommet har absolutt rom for forbedring. Veranda er stor og fin, men dessverre, så er rengjøringen av rom og veranda dårlig. Måtte gå over selv noen ganger, for de bruker samme våte klut, og drar bare møkk rundt. Basseng området er flott, men restauranten du bestiller lunsj fra er varierende både fra service og mat. Du kan ha flaks. Vi stoppet å spise der, etter tredje dagen. Frokost og Middagsbuffet er super. Mariana og Eirini er veldig serviceinnstilte og maten er veldig bra. Dette hotellet har absolutt potensialet, så om noen år, forhåpentligvis så vil vi dra tilbake igjen. Utifra hva man betaler, så burde standard og service vært bedre. Vi gleder oss til forbedringene og drar absolutt tilbake igjen.
 • 4/5

  "Flott hotell, god service"

  Vi er fornøyde med hotellet, fint rom og hyggelig betjening. God mat og god service. Været helt nydelig, sol og varme kvelder.
 • 5/5

  "Topp voksenhotell"

  Servicen er på alle områder upåklagelig.Rommene er av god standard, og renhold var utmerket.Beliggenheten rett på stranden er topp, og nok solsenger er et ekstra pluss. Bar og lunsj fasiliteter er gode og humørfylt betjening gjør lunsjen til et høydepunkt på dagen.Topp
 • 5/5
  Svært fornøyd med hotellet. Passe stort, god beliggenhet og hyggelig personale. Rent og delikat - både inne på hotellet og på uteområdene. Reiser gjerne tilbake og vil absolutt anbefale videre.
 • 5/5

  "10/10"

  Veldig fint hotell med super beliggenhet. Mange solsenger ved bassenget, så får alltid plass. Godt vasket og ryddet på rommet hver dag. Hyggelig personell over alt.

Priser og bestilling