Se hotell (6)

Reiser til Limassol

Kypros, Kypros
Limassol, også kalt Kypros' Dubai på grunn av alle skyskraperne, er øyas nest største by. I Limassol får du oppleve Kypros kultur og historie.
Her er det også moderne attraksjonene som gode restauranter, uteliv og shopping. I den gamle delen av Limassol er det trange smug med små butikker, håndverkere og ikke minst – en livlig salgshall der du kan hente inspirasjon før du spiser lunsj på en koselig taverna i nærheten. Gå heller ikke glipp av det lille arkeologiske museet på Byron Street og et besøk på den gamle festningen, der det sies at Rikard Løvehjerte tilbrakte bryllupsreisen sin. Du kan også besøke de historiske ruinene i Kourion som var et viktig sentrum i antikken. Mer moderne fornøyelser finner du langs Ayios Andreas Street og Anexartisias Street, der butikkene ligger tett og tilbyr det meste. Limassol er øyas nest største by, men det meste ligger innen gangavstand. Det er heller ikke langt fra gamlebyen til området rundt Makarios Avenue, der du finner mye av byens mer trendy uteliv – både rundt restaurantbordene og på dansegulvene.

Bo best på Kypros

Om du ønsker å reise til Limassol kan Ving tilby noen av Kypros' beste hotell, som ligger ved havet et par kilometer utenfor Limassol. Her savner du ingenting – verken spa, basseng med havutsikt eller en meny som lokker med det beste av middelhavskjøkkenet.

Se mer av Kypros

Med sin beliggenhet på øyas sydkyst er Limassol et utmerket utgangspunkt hvis du vil reise rundt på egen hånd. Med leiebil er det like enkelt å kjøre opp til Troodosfjellenes svale pinjeskoger som til de arkeologiske utgravningene i Paphos eller til noen av de små landsbyene innover på øya. Turistbyrået kan gi deg tips om hvor det er markeder og andre attraksjoner.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Hotell for voksne
  • Luksushotell
  • By og strand
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Limassol

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Limassol

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.