1. Kypros
 2. Ayia Napa
 3. Sunprime Ayia Napa Suites
 • passer for voksne

Sunprime Ayia Napa Suites

Tanken bak Sunprime Hotels er at du som reiser uten barn skal kunne lene deg tilbake og nyte en ekte voksenferie. Uten mas. Som alle våre Sunprime Hotels tilbyr Sunprime Ayia Napa Suites rom med stilren design.

På Sunprime Ayia Napa Suites får du også utvalgte viner og velsmakende måltider, eieren driver nemlig flere av Ayia Napas beste restauranter. Ønsker du en ekstra behagelig ferie kan du allerede nå forhåndsbestille en av våre populære måltidspakker. Det er deg vel unt.

På Sunprime Ayia Napa Suites bor du sentralt, og like ved Callisto Beach. I nærheten av hotellet finner du noen butikker og flere restauranter. Skulle du ha behov for enda større utvalg, kan du spasere inn til Ayia Napa sentrum et lite stykke unna. Du kan også rusle langs den opplyste strandpromenaden på kveldstid.

Vi tipper at du vil tilbringe en stor del av ferien ved det store bassengområdet hvor atmosfæren er mildt sagt avslappende. Selvfølgelig er det solsenger, parasoller og håndklær til alle.

Føler du for å røre litt på deg, kan du bli med på en yogatime eller en av de populære gruppetreningene. Vårt delikate spa tilbyr store behandlingsrom, der du kan nyte behandlinger som for eksempel Sunprime Deluxe - flere timer med velvære og pleie, inkludert ansiktsbehandling og massasje. Høy luksusfaktor.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellet egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke dager i uken de ulike Inclusive-tilbudene serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Røykfritt

Sunprime Ayia Napa er et røykfritt hotell, kun med anviste røykeområder. Røykeforbudet gjelder også på rommene og i restaurantene, samt for e-cigaretter.

Handikapvennlighet

Hotellet har et fåtall suiter som er tilpasset bevegelseshemmede. Les mer under leilighetskategori Classic Suite.

Det er trapper ned i bassenget, noen med rekkverk.

Sesong

Hotellet har åpent april-oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig

Resepsjon: Åpen døgnet rundt. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bordreservasjon, veksling, spabestillinger m.m.

Bygget: 1981 Renovert: 2012 og påbygget 2014, 2015 og 2016/2017

117 suiter, 2 etasjer

Heis: Nei

Parkering: Ja, begrenset antall plasser

Hotellmanager

Sotiris Kyriakou

 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • olig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Nei
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  250 m
 • Hovedsentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  700 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
På Sunprime Ayia Napa Suites bor du sentralt, og like ved Callisto Beach. Hotellet har en rolig og avslappet atmosfære.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Pool Suite

Herlige suiter hvor du kan hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Unn deg det lille ekstra!

Prime Rooftop Suite

Pene, hyggelige suiter med tilgang til en stor, deilig takterrasse. Perfekt for å nyte varme sommerkvelder.

Mat og drikke

På Sunprime Ayia Napa Suites inntar du måltidene i Sunprime Restaurant. Eieren driver flere av Ayia Napas beste restauranter, og her kan du nyte utsøkt mat i elegante omgivelser og avslappet atmosfære. Etter maten kan du runde av med en drink i loungen, hotellets hjerte og naturlige møtested. Mer informasjon om tilbudene våre finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.00–16.00
Middag: 19.00–21.30

Pent antrekk.

Lounge

Åpningstider:
Bar: 10.00–01.00
Snacks: 10.30–12.00 og 14.30–17.30

Sunprime Market

Sunprime Hotels egen butikk hvor du kan kjøpe drikke, hygieneartikler, delikatesser, aviser og bøker. Vil du fylle utfluktskurven kan du gjøre det her. Åpen døgnet rundt, sju dager i uken.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen serverer våre kokker en populær og sunn frokostbuffé som kan forhåndsbestilles. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Her kan du også velge mellom mange forskjellige sorter juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet serverer også varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er perfekt for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokost hver dag og middag fem av syv dager. Det er også mulig å bestille lunsj fem dager til en uslåelig pris!

Informasjon om restauranter og barers åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Basseng og strand

Sunprime Ayia Napa Suites har et fint bassengområde med et stort basseng. Her finnes også godt med behagelige solsenger, parasoller og deilige basseng- og strandhåndklær. Frister det med en dukkert i havet, ligger det bare en kort spasertur fra hotellet.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 760 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng, privat blokk 12, 13 og 14*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 95 m², 272 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Fra hotellet og til stranden er det ca. 700 meter. Ta gjerne med basseng- og strandhåndkleet fra hotellet til stranden. Solseng og parasoll mot betaling.

*Kun gjester som bor i suite med delt privat basseng har tilgang til disse bassenget. Bassengene er 1,4 m dype. De private bassengene i blokk 11–14 inneholder ca. 9 % saltvann. Dette er fordi hotellet benytter et miljøvennlig rensesystem.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Ayia Napa Suites har du god tid. Du kan starte dagen med en svømmetur eller kanskje en yogatime. Treningstimene er gratis og ledes av utdannede instruktører. Før dagen er omme kan du rekke en tur i treningsrommet hvis du føler for det.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Instruktørene våre er utdannet av SATS og leder blant annet Bootylicious, Senior Circuit og Crosstraining. Aktuelt treningsskjema finner du under "Trening og aktiviteter".

**Nyhet sommeren 2019! **Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Tren i bassenget

Velkommen ned i bassenget til en av våre aller mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikks, eller prøv Water Circuit der din stryke og kondisjon settes på prøve ved ulike stasjoner. Under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i pene treningslokaler. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Det er naturligvis helt gratis å trene i treningsstudioet.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Fra hotellet er det ca. 700 meter til stranden og ca. 250 meter til Nissi Avenue. Langs veien ligger det restauranter, barer og butikker. Du går på ca. 15 minutter inn til Klostertorget i Ayia Napa sentrum (ca. 1 km). Bussen fra flyplassen bruker ca. 50 minutter (55 km) til hotellet. Transporten er ikke inkludert, men kan bestilles hjemmefra.

Sunprime Ayia Napa Suites
Ayia Mavris Street 43, Ayia Napa, 5340 Cypern
Telefon +357 238 198 00
ayianapasuites@sunprime.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Thomas Cook Airlines

Sunprime Ayia Napa Suites tilbyr Easy Travel, som innebærer at du kan sjekke inn i ro og mak allerede på hotellet dersom du flyr med Thomas Cook Airlines og har bestilt en pakkereise. Flyr du med Thomas Cook Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet.

Spa

Hotellets spa gir muligheter for avkobling og herlige, velgjørende behandlinger. Sunprime Spa drives i lokal regi. Alle behandlinger bestilles på hotellet.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,7/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 2841 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
96% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,6
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,3
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,6
Wifi
4,4
Mulighet for fred og ro
4,7
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5

  "Hotellet er mege bra"

  Vil kun poengtere at rengjøringen var til tider "litt" mangelfull. Ellers hadde vi på vårt rom problemer med det elektriske. Årsaken var den innvendige kontakten hvor nøkkelkortet brukes. Denne ble etter hvert ordnet.
 • 5/5

  "Topp hotell"

  Ligger i et rolig område borte fra Ayia Napa verste festområder. Topp service, rengjøring likedan, et meget flott bassengområde og for de aktive mulig å være med på bassengtrening av ei utrolig energisk kvinnelig instruktør (anbefales å delta). Flere ulike romtyper, vi hadde rooftop suite som virkelig var meget bra. Veldig greit at hotellet har et eget lite minimarked hvor det mest nødvendige kunne kjøpes. Velfungerende romservice til rimelige priser. Et hotell som virkelig kan anbefales
 • 5/5
  Veldig fint hotell, fine leiligheter, rent og pent, nydelig mat i restauranten, flott område med plener og stort basseng
 • 5/5

  "Flotte Sunprime Ayia Napa"

  Servicen var kjempegod. I resepsjonen var det svensktalende som jobbet og det var enkelt å få hjelp til alt vi hadde behov for. Vi hadde en toroms leilighet. De er store og praktiske og der har vi mulighet for å lage litt mat selv. Gode senger og greit bad/toalett. Min mann er HC og bruker rullestol. Rundt om på hotellområdet er det enkelt og greit å komme frem, derimot utenfor området er det ikke særlig tilrettelagt for rullestol. Nydelig frokost og varierte temakvelder med middag.
 • 5/5

  "Awesome time"

  Veldig bra og renslig hotell, lett å reise lokalt med både buss, el sykkel og taxi. El sykkel kan leies til billig penge men anbefales til alle over 15 år i hvertfall.. skandinavere er flinke men skal lite til før ulykken er ute. Ingen problemer med solsenger denne tiden på året. Utrolig god frokost buffe! Ofte men Ikke alltid svensk talende resepsjonist, litt uheldig med funn av stål trå i maten en dag, det ødela litt lysten på mat der men for dere som reiser uten barn! Den baren dem har der er bare veldig vært å sjekke ut! Hyggelig personellet! En britisk bartender! Han er den beste! Pene hotell rom og stort basseng med store ut arealer! Mye fine restauranter i nærheten! Allinklusiv er ikke nødvendig! Sjekk ut båt turen SAN antonio og ikke minst restauranten «Flames» som ligger 50 meter til venstre ut resptsjoenen🤑🤑

Priser og bestilling