1. Kypros
 2. Ayia Napa
 3. Sunprime Ayia Napa Suites
 • passer for voksne

Sunprime Ayia Napa Suites

Tanken bak Sunprime Hotels er at du som reiser uten barn skal kunne lene deg tilbake og nyte en ekte voksenferie. Uten mas. Som alle våre Sunprime Hotels tilbyr Sunprime Ayia Napa Suites rom med stilren design.
Mer

På Sunprime Ayia Napa Suites får du også utvalgte viner og velsmakende måltider, eieren driver nemlig flere av Ayia Napas beste restauranter. Ønsker du en ekstra behagelig ferie kan du allerede nå forhåndsbestille en av våre populære måltidspakker. Det er deg vel unt.
Mer om hotellet

På Sunprime Ayia Napa Suites bor du sentralt, og like ved Callisto Beach. I nærheten av hotellet finner du noen butikker og flere restauranter. Skulle du ha behov for enda større utvalg, kan du spasere inn til Ayia Napa sentrum et lite stykke unna. Du kan også rusle langs den opplyste strandpromenaden på kveldstid.

Vi tipper at du vil tilbringe en stor del av ferien ved det store bassengområdet hvor atmosfæren er mildt sagt avslappende. Selvfølgelig er det solsenger, parasoller og håndklær til alle.

Føler du for å røre litt på deg, kan du bli med på en yogatime eller en av de populære gruppetreningene. Vårt delikate spa tilbyr store behandlingsrom, der du kan nyte behandlinger som for eksempel Sunprime Deluxe - flere timer med velvære og pleie, inkludert ansiktsbehandling og massasje. Høy luksusfaktor.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellet egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke dager i uken de ulike Inclusive-tilbudene serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Hotellinformasjon

Sommeren 2019 blir Sunprime Ayia Napa et røykfritt hotell, kun med anviste røykeområder ved baren og bassengområdet. Røykeforbudet gjelder også på rommene og i restaurantene, samt for e-cigaretter.

Handikapvennlighet

Hotellet har et fåtall suiter som er tilpasset bevegelseshemmede. Les mer under leilighetskategori Classic Suite.

Det er trapper ned i bassenget, noen med rekkverk.

Sesong

Hotellet har åpent april-oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig

Resepsjon: Åpen døgnet rundt. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bordreservasjon, veksling, spabestillinger m.m.

Bygget: 1981 Renovert: 2012 og påbygget 2014, 2015 og 2016/2017

117 suiter, 2 etasjer

Heis: Nei

Parkering: Ja, begrenset antall plasser

Hotellmanager

Andreas Khalouf

Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Nei
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  250 m
 • Hovedsentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  700 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • olig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
Mer verdiUtvalgte hotell med ekstra fordeler
Rom og leiligheter
På Sunprime Ayia Napa Suites bor du sentralt, og like ved Callisto Beach. Hotellet har en rolig og avslappet atmosfære.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Pool Suite

Herlige suiter hvor du kan hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Unn deg det lille ekstra!

Prime Rooftop Suite

Pene, hyggelige suiter med tilgang til en stor, deilig takterrasse. Perfekt for å nyte varme sommerkvelder.

Mat og drikke

På Sunprime Ayia Napa Suites inntar du måltidene i Sunprime Restaurant. Eieren driver flere av Ayia Napas beste restauranter, og her kan du nyte utsøkt mat i elegante omgivelser og avslappet atmosfære. Etter maten kan du runde av med en drink i loungen, hotellets hjerte og naturlige møtested. Mer informasjon om tilbudene våre finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Åpningstider Restaurant

Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.00–16.00
Middag: 19.00–21.30

Pent antrekk.

Åpningstider Lounge

Bar: 10.00–01.00
Snacks: 10.30–12.00 og 14.30–17.30

Sunprime Market

Sunprime Hotels egen butikk hvor du kan kjøpe drikke, hygieneartikler, delikatesser, aviser og bøker. Vil du fylle utfluktskurven kan du gjøre det her. Åpen døgnet rundt, sju dager i uken.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen serverer våre kokker en populær og sunn frokostbuffé som kan forhåndsbestilles. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Her kan du også velge mellom mange forskjellige sorter juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet serverer også varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er perfekt for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokost hver dag og middag fem av syv dager. Det er også mulig å bestille lunsj fem dager til en uslåelig pris!

Informasjon om restauranter og barers åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Basseng og strand

Sunprime Ayia Napa Suites har et fint bassengområde med et stort basseng. Her finnes også godt med behagelige solsenger, parasoller og deilige basseng- og strandhåndklær. Frister det med en dukkert i havet, ligger det bare en kort spasertur fra hotellet.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 760 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng, privat blokk 12, 13 og 14*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 95 m², 272 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Fra hotellet og til stranden er det ca. 700 meter. Ta gjerne med basseng- og strandhåndkleet fra hotellet til stranden. Solseng og parasoll mot betaling.

*Kun gjester som bor i suite med delt privat basseng har tilgang til disse bassenget. Bassengene er 1,4 m dype. De private bassengene i blokk 11–14 inneholder ca. 9 % saltvann. Dette er fordi hotellet benytter et miljøvennlig rensesystem.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Ayia Napa Suites har du god tid. Du kan starte dagen med en svømmetur eller kanskje en yogatime. Treningstimene er gratis og ledes av utdannede instruktører. Før dagen er omme kan du rekke en tur i treningsrommet hvis du føler for det.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer.Våre instruktører er utdannet av SATS og leder blant annet Power Step, Senior Circuit og Crosstraining. **Nyhet sommeren 2019! **Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk. Aktuelt treningsskjema finner du under "Aktivitetsprogram".

Tren i bassenget

Velkommen ned i bassenget til en av våre aller mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikks, eller prøv Water Circuit der din stryke og kondisjon settes på prøve ved ulike stasjoner. Under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i pene treningslokaler. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Det er naturligvis helt gratis å trene i treningsstudioet.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Fra hotellet er det ca. 700 meter til stranden og ca. 250 meter til Nissi Avenue. Langs veien ligger det restauranter, barer og butikker. Du går på ca. 15 minutter inn til Klostertorget i Ayia Napa sentrum (ca. 1 km). Bussen fra flyplassen bruker ca. 50 minutter (55 km) til hotellet. Transporten er ikke inkludert, men kan bestilles hjemmefra.

Sunprime Ayia Napa Suites
Ayia Mavris Street 43, Ayia Napa, 5340 Cypern
Telefon +357 238 198 00
ayianapasuites@sunprime.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen med Thomas Cook Airlines

Sunprime Ayia Napa Suites tilbyr Easy Travel, som innebærer at du kan sjekke inn i ro og mak allerede på hotellet dersom du flyr med Thomas Cook Airlines og har bestilt en pakkereise. Har du forhåndskjøpt transport og flyr med Thomas Cook Airlines reiser du også med direktebuss t/r flyplassen.

Spa

Hotellets spa gir muligheter for avkobling og herlige, velgjørende behandlinger. Sunprime Spa drives i lokal regi. Alle behandlinger bestilles på hotellet.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,6/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 2459 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
98% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,6
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,2
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,6
Wifi
4,7
Se anmeldelser for:
Siste karakterer Skrevet
 • 4/5

  "Flott sted, still, rolig."

  Vi har kommet tilbake gjentatte ganger og syns at kvalitet synker, mange av personalet har sluttet og det merkes at det ikke er en god tone imellom daglig leder og personalet. Vi har opplevd av daglig leder giir tilsnakk på en lite hyggelig måte i nærheten av gjestene, dette har gjentatt seg flere ganger. Vi syns at det er rart at daglig leder sitter i baren og spiser middag, dette er noe dere bør ta opp med eier av hotellet. Det som gjør/ har gjort dette hotellet til det er, har hele tiden vært personalet........ Stor honnør til dem og da mener vi alle.Liten eller ingen honnør til daglig leder og hans oppførsel.
 • 5/5

  "Hyggelig og svært bra."

  Ypperlig service, meget hyggelig betjeningRommet meget brabeliggenhet grei i forhold til sentrum . Stille og rolig, men allikevel kort avstand.Det var svært mange katter med store ungekull. Disse ble matet, men noen var så syke at de burde vært avlivet. Dette burde hotellet ta ansvar for.Trist å se syke kattunger rusle rundt hver dag.
 • 4/5

  "Bra anlegg. Koselig. "

  Veldig fornøyde med anlegget.
 • 5/5

  "Kommer hjerne tilbake."

  Hyggelig og hjelpsom betjening, spesielt i resepsjon og bar. Praktiske og velfungerende leiligheter, bra renhold. Stille og rolig beliggenhet. Ganske sentral beliggenhet. Stort og romslig bassengområde, bra med solsenger. Rent og ryddig. Anbefales på det varmeste.
 • 5/5

  "Kvalitetsferie for Voksne"

  Bra hotell for voksne som vil feriere sammen i rolige omgivelser. Kjempebra hotell med serviceminded personalet og muligheter for servering ved solsengene med bruk av «ringeklokke».

Priser og bestilling

Gjør et søk for å se ledige rom og priser.
Totalpris
Prisdetaljer