Swim Out på Sunwing Sandy Bay Beach på Kypros
Sunwing Sandy Bay Beach

Privat basseng eller direkte utgang til basseng

Swim Out-rom på Kypros

Hotell med Swim Out på Kypros – privat basseng eller direkte utgang til basseng

Når du bestiller en reise til Kypros kan du bestille hotell med Swim Out-rom, hvor enkelte rom har sitt private basseng, mens andre har direkte utgang til basseng som du deler med dine naboer. Unn deg litt ekstra luksus i ferien, og opplev hvor herlig det er å gå rett fra terrassen ut i bassenget.

Vi tilbyr flere hotell med Swim Out på Kypros for både barnefamilier og voksne som reiser uten barn, der du kan bestille rom med privat basseng eller med direkte utgang til privat, delt basseng. Her finner du alle våre hotell med Swim Out-rom på Kypros.

Alle hotell på Kypros

Hotell med Swim Out på Kypros

Finn et rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.