Swim Out på Sunwing Sandy Bay Beach på Kypros
Sunwing Sandy Bay Beach

Privat basseng eller direkte utgang til basseng

Swim Out-rom på Kypros

Hotell med Swim Out på Kypros – privat basseng eller direkte utgang til basseng

Når du bestiller en reise til Kypros kan du bestille hotell med Swim Out-rom, hvor enkelte rom har sitt private basseng, mens andre har direkte utgang til basseng som du deler med dine naboer. Unn deg litt ekstra luksus i ferien, og opplev hvor herlig det er å gå rett fra terrassen ut i bassenget.

Vi tilbyr flere hotell med Swim Out på Kypros for både barnefamilier og voksne som reiser uten barn, der du kan bestille rom med privat basseng eller med direkte utgang til privat, delt basseng. Her finner du alle våre hotell med Swim Out-rom på Kypros.

Alle hotell på Kypros

Hotell med Swim Out på Kypros

Finn et rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.