Bryllup og bryllupsreise i utlandet

Drømmer dere om en uforglemmelig bryllupsreise? Vil dere gifte dere på en strand i Karibia, eller er dere allerede gift og leter etter det perfekte hotellet for bryllupsreisen? Kanskje dere ønsker å fornye ekteskapsløftene deres utenlands? Uansett hva dere søker finner dere dette hos Ving. I tillegg til at vi tilbyr bryllup på våre egne konsepthotell, Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels, har vi flere hotell med egne bryllupsplanleggere.


Romantiske hotell

Leter du etter en bryllupsreise med stor B, der det lille ekstra lar kjærlighet og lykke stå i sentrum? Her finner du våre mest romantiske hotell.

Romantiske hotell

Se romantiske hotell på Maldivene
Se romantiske hotell på Aruba
Se romantiske hotell på Bali


Romantisk weekend i storby

Her har vi valgt ut de mest romantiske hotellene i flere populære storbyer. Hotell der dere får de perfekte forutsetningene for at bryllupsreisen skal bli et minne for livet.

Romantisk weekend i storby

Hva med en romantisk helg i Paris
Eller en romantisk helg i Barcelona


Gifte seg i utlandet

Tenker dere på å gifte dere i utlandet? Ving tilbyr flere romantiske hotell som har alt som skal til for et ekte drømmebryllup.

Gifte seg i utlandet
Gifte seg på Sunwing Family Resorts
Gifte seg på Sunprime Hotels
Hotell med byllupsplanlegger

Bryllup i utlandet


For å bli gift i utlandet, må du gå gjennom de samme instansene som du ville gjort hvis du skulle giftet deg i Norge. Kontakt ditt lokale ligningskontor/folkeregister, så vil de veilede deg mht. hvilket land dere skal gifte dere i. Se gjerne nærmere på disse lenkene: