Å gifte seg i utlandet

Feire kjærligheten i varmen

Å gifte seg i utlandet

Å gifte seg i utlandet

Si ja til hverandre i eventyrlige omgivelser

Ving tilbyr flere romantiske hotell der dere får alt som skal til for et ekte drømmebryllup. Drømmer dere om å gifte dere på en strand i Karibia? Eller har dere giftet dere alt, og vil feire med en seremoni på favoritthotellet deres? Kanskje dere ønsker å fornye ekteskapsløftene? Uansett hva som passer for dere, har Ving et alternativ.

I tillegg til at vi tilbyr bryllup på våre egne konsepthotell Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels har vi flere hotell med egne bryllupsplanleggere som gjør alt de kan for at den store dagen deres skal bli så perfekt som mulig.

Bryllup på Sunprime

Bryllup på Sunprime Hotels

Når dere gifter dere på et av Sunprime-hotellene våre får dere en perfekt kombinasjon av et herlig bryllup og en deilig bryllupsreise i rolige omgivelser.

Bryllup på Sunwing

Bryllup på Sunwing Family Resorts

Et bryllup på familieparadiset vårt Sunwing Family Resorts er det perfekte valget når dere har med barna på bryllupsreisen.

LES MER OM BRYLLUP I UTLANDET

Gifte seg i utlandet

Populære reisemål for bryllup i utlandet

For dere som vil gifte dere på stranden:

Hvis dere planlegger et bryllup i eksotiske omgivelser kan vi anbefale Thailand. Det er også populært å gifte seg på Kreta og andre greske reisemål. De sjarmerende småbyene omgitt av klipper (tenk Mamma Mia!) er det perfekte bakteppet for et romantisk utenlandsbryllyp! Tyrkia kan på sin side by på skikkelig bra hotell og fine strender, og de klassiske spanske øyene er også perfekte for bryllupsfest. Mallorca og Gran Canaria er populære valg.

For dere som vil gifte dere i en storby:

Å gifte seg i Las Vegas er en opplevelse i seg selv. New York er også spennende og lar dere kombinere den store dagen med mange store opplevelser. Eller hvorfor ikke gifte seg i en annen amerikansk storby dere har lyst til å utforske? Dere kan selvfølgelig også reise til europeiske storbyer. Hva med å gifte seg i kjærlighetens by, Paris?

Praktisk info om bryllup i utlandet

Det er tre måter å gifte seg på i utlandet:

  • Ved enkelte norske utenriksstasjoner eller ambassader
  • Hos en norsk sjømannsprest. Informasjon om dette finnes på Sjømannskirkens nettside.
  • Foran utenlandsk myndighet

Vær oppmerksom på at det er andre regler for vigsel i utlandet. Det kan også være nødvendig med spesifikke papirer for å få gjennomført vielsen. Les mer på regjeringen.no.