Bryllup på Sunprime Hotels

Bryllup på Sunprime Hotels

Når dere gifter dere på et av våre Sunprime Hotels får dere en perfekt kombinasjon av et fantastisk bryllup og en herlig bryllupsreise i fred og ro. Vårt personal hjelper dere med alle detaljer både før og under selve vielsen. Dere kan velge mellom flere typer bryllupspakker som inneholder alt fra enklere til mer storslagne seremonier. Naturligvis går det også an å fornye sine ekteskapsløfter på Sunprime Hotels. Høres det interessant ut? Ta direkte kontakt med hotellet for å begynne bryllupsplanleggingen!

Bryllup på Sunprime gjelder på spesielt utvalgte hotell, les mer på de respektive hotellsidene.

Etter selve bryllupet kan dere nyte en avslappende bryllupsreise hvor dere kan vie all tid til hverandre. Sunprime Hotels er vårt eget hotellkonsept for voksne som reiser uten barn. Hotellene har 16-års aldersgrense, derfor er et bryllup på Sunprime Hotels det selvsagte valget for dere som ikke har med dere barn på bryllupsreisen. Les mer om hotellene nedenfor. Når dere har funnet favoritthotellet er det bare å ta direkte kontakt med hotellet for å begynne bryllupsplanleggingen!

Hotell med bryllupsplanlegger

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.