Luksusferie
Padma Resort Legian - Kuta Beach, Bali

Unn deg selv en luksusferie

Ferie på første klasse!

På utkikk etter en ferie med kvalitet og komfort i verdensklasse? Ving tilbyr et stort utvalg at førsteklasses hotell og eksotiske, postkortvakre reisemål. På de håndplukkede hotellene våre blir du bortskjemt så det holder. Du kan forvente deg 5-stjerners luksus med spennende gourmetmat, perfekt beliggenhet, lekre suiter, evighetsbasseng og utsøkte spaavdelinger – selve prikken over i-en på det som blir en skikkelig luksusferie uten en eneste bekymring.

Luksuriøse reisemål

Her får du luksus i verdensklasse

Luksus i Dubai

Spektakulære Dubai

Enorme kjøpesentre med skøytebane og haiakvarium. Skyskrapere som strekker seg halvveis til himmelen, syvstjerners hotell og en skibakke midt i ørkenen. Det er bare noe av det som venter i Dubai. Med Ving kan du reise til den arabiske storbyen året rundt, og bli så lenge du vil.

Luksus på Maldiverne

Øyparadiset Maldiverne

Det indiske havs kritthvite strender, krystallklare vann og herlige turkisblå laguner venter på deg. På Maldivene finner du også noen av verdens vakreste korallrev. La deg begeistre av de fargesprakende omgivelsene med store stimer av fisk i alle farger og fasonger – og en havskilpadde eller to.

Eventyrlige Mauritius

Med sitt idylliske landskap og mer enn 160 km strender er det ikke rart Mauritius er på folks reiseønskelister. Den frodige øya er eksklusiv, men samtidig gjestfri, og byr på ferieminner i verdensklasse. Hvis du reiser med Ving kan du få hele reisen til en skikkelig gunstig pris.

Luksushotell

Luksus. Skikkelig luksus.

Hotel Botanico

Hotel Botanico på Tenerife

Hotel Botanico i Puerto de la Cruz er et velkjent, klassisk luksushotell med fire basseng og et fantastisk spa. Hotellet har fått flere utmerkelser og er en del av The Leading Hotels of the World, Ltd., en samling autentiske og unike luksushotell i over 80 land.

Amathus Elite Suites

Elite Suites by Rhodes Bay på Rhodos

Amathus Elite Suites er et utsøkt hotell ved stranden i Ixia på Rhodos’ vestkyst. Som gjest har du tilgang til fasilitetene på søsterhotellet og Rhodos’ største spa, som ligger i tilknytning til hotellet. Her får du en luksuriøs ferie – kanskje i en av suitene med privat basseng?

OKU Kos

OKU Kos

OKU Kos er et boutiquehotell for deg som elsker design og har høye krav til standard. På OKU Kos er alt forseggjort, alt fra de trendy stolene og solsengene med tykke madrasser ved bassenget, til de minimalistiske designrommene med betongstøpt servant og regndusj.

ALL INCLUSIVE

Hotell med en luksuriøs All Inclusive-opplevelse

Le Marquise på Rhodos

La Marquise på Rhodos

Eksklusivt og elegant hotell som passer for hele familien. Når du bestiller All Inclusive på La Marquise kan du blant annet nyte drinker og andre forfriskninger i baren nesten hele døgnet, og hver ettermiddag serveres Afternoon Tea med kaffe og kaker.

Constance Moofushi på Maldivene

På denne drømmen av et hotell er det meste spektakulært, og All Inclusive-en er intet unntak. Frokost, lunsj og middag, bestående av en internasjonal meny og maldiviske spesialiteter, serveres i bufférestauranten. I tillegg er en båtutflukt inkludert i programmet.

Andre hotell med et hint av luksus

Nyt feriedagene på et hotell der noen andre har tenkt på alt.

Sunprime
Sunprime

Sunprime Hotels

  • Skreddersydd for voksne
  • Moderne design
  • Treningsstudio og SATS-timer
Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

  • Designhotell for familieluksus
  • Rolig og avslappet atmosfære
  • Lollo & Bernie
Sunwing Family Resorts
Sunwing

Sunwing Family Resorts

  • Våre beste familiehotell
  • Svømmeskole
  • Barn under 12 år spiser gratis
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.